Halloa,
Mijn bulk schema, stats,
29 jaar.
1,95
100 kg.
22% vet.
8 jaar ijzer ervaring.
Graag evt commentaar en evt aanvullingen, niet te veel hoor pffff
06.30 uur.
1 eetlepel lijnzaad olie.
5 eien.
1 bak brinta (250 gram )
1 banana
2 glazen melk half vol .
2 plakken ontbijt koek
09.30 uur.
8 broodjes kipfilet (pindakaas, kip kerry, honing,appelstroop)
12.30 uur.
150 gram tonijn (waterbasis)
8 broodjes zie beleg hierboven.
150 gram kwark. (in bulk volle kwark, in cut magere kwark).
14.30 uur.
6 broodjes , zelfde beleg.
2 plakken ontbijt koek.
1 musli-bar.
1appel.
18.30 uur.
warm eten doe ik gevarieert, vaak pasta dan weer rijst dan aardappelen enz.
Hoofdzaak is hier altijd 250 gram groente.
voor trainen
3 schep No-exlopde.
na trainen.
2 glas dextrose.
1 melk
1 bak brinta 250 gram
cell mass.
22.00 uur.
200 gram kwark
75 gram musli
1 glas melk vol
1 eetlepel lijnzaad olie
50 gram brinta.(meer lukt me echt niet meer)
Verder gebruik ik hier naast een kuur.
D_Bol en Susta.
dat was hem, graag reacties
Mijn bulk schema, stats,
29 jaar.
1,95
100 kg.
22% vet.
8 jaar ijzer ervaring.
Graag evt commentaar en evt aanvullingen, niet te veel hoor pffff
06.30 uur.
1 eetlepel lijnzaad olie.
5 eien.
1 bak brinta (250 gram )
1 banana
2 glazen melk half vol .
2 plakken ontbijt koek
09.30 uur.
8 broodjes kipfilet (pindakaas, kip kerry, honing,appelstroop)
12.30 uur.
150 gram tonijn (waterbasis)
8 broodjes zie beleg hierboven.
150 gram kwark. (in bulk volle kwark, in cut magere kwark).
14.30 uur.
6 broodjes , zelfde beleg.
2 plakken ontbijt koek.
1 musli-bar.
1appel.
18.30 uur.
warm eten doe ik gevarieert, vaak pasta dan weer rijst dan aardappelen enz.
Hoofdzaak is hier altijd 250 gram groente.
voor trainen
3 schep No-exlopde.
na trainen.
2 glas dextrose.
1 melk
1 bak brinta 250 gram
cell mass.
22.00 uur.
200 gram kwark
75 gram musli
1 glas melk vol
1 eetlepel lijnzaad olie
50 gram brinta.(meer lukt me echt niet meer)
Verder gebruik ik hier naast een kuur.
D_Bol en Susta.
dat was hem, graag reacties
Comment