diepvriesvis of verse vis?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Ik ben een visliefhebber maar uit de diepvries sla ik het liever over met name zalm en schol uit de diepvries zijn echt niet te vreten. Kabeljauw gaat nog maar heb ik ook liever vers. Vissticks zijn wel lekker maar dat is dan weer junkfood.

    Gelukkig woon ik vlak bij een viskraam.

    Comment


    • #17
      Ik heb geen problemen met diepvriesvis. Vers van de kraam is ie natuurlijk veel lekkerder, maar als je een goede kwaliteit diepvriesvis hebt en een vriezer die minimaal -18 tot-30 aankan dan moet dat aan de smaak weinig af doen.
      Geniet, en drink met maten!

      Comment


      • #18
        Met kabeljauw of een andere witvis uit de vriezer is wat mij betreft niks mis. Tonijn is vers veel lekkerder, zalm zou ik niet weten.
        "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

        sigpic

        "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

        Comment


        • #19
          Zalm uit de vriezer is ook prima te doen.

          Het maakt mij allemaal niet zo veel uit.
          Ik eet voor het functionele en niet speciafiek voor de lekker.
          Who's the Chef

          Comment

          Sidebar top desktop

          Collapse

          Actieve discussies

          Collapse

          Working...
          X