Goedenavond forumleden,
Na het veel lezen van topics op verschillende fora's en een BULK-periode ben ik nu toe aan mijn allereerste cut. Ik heb hiervoor in cut schema gemaakt, graag jullie feedback hierop.
Ik ben zo'n 177 cm groot en weeg 80 KG (verwacht bij einde bulk 81 te wegen). M'n vetpercentage schat ik tussen de 15% en 20% (heb de huidplooimeting gedaan, maar blijft lastig)
8:00:
Brinta 30 gram
Halfvolle Melk 200ML
Whey 40 gram
10:00
2 boterhammen met 30 gram Pindakaas
12:00
2 boterhammen met 30 gram Pindakaas (of Kip, maar vooral Pindakaas voor vet aantal)
15:00
45 gram Royal Noten Mix
17:00
150 gram Kip
50 gram Rijst
50 gram Brocolli
20:00
500 gram Kwark
20 gram Whey
Macro's:
Kcal: 2084
Eiwitten: 168,2 gram
Carbs: 170,4 gram
Vet: 76,8 gram
Ik overweeg voor het binnenkrijgen van eiwitten Tonijn te eten om 10:00. Verder heb ik niet zo snel iets anders om snel aan eiwitten te komen icm weinig koolhydraten, vandaar de whey. Whey neem ik overigens met water.
Graag advies en tips voor mijn eerste cut
Alvast enorm bedankt!
Na het veel lezen van topics op verschillende fora's en een BULK-periode ben ik nu toe aan mijn allereerste cut. Ik heb hiervoor in cut schema gemaakt, graag jullie feedback hierop.
Ik ben zo'n 177 cm groot en weeg 80 KG (verwacht bij einde bulk 81 te wegen). M'n vetpercentage schat ik tussen de 15% en 20% (heb de huidplooimeting gedaan, maar blijft lastig)
8:00:
Brinta 30 gram
Halfvolle Melk 200ML
Whey 40 gram
10:00
2 boterhammen met 30 gram Pindakaas
12:00
2 boterhammen met 30 gram Pindakaas (of Kip, maar vooral Pindakaas voor vet aantal)
15:00
45 gram Royal Noten Mix
17:00
150 gram Kip
50 gram Rijst
50 gram Brocolli
20:00
500 gram Kwark
20 gram Whey
Macro's:
Kcal: 2084
Eiwitten: 168,2 gram
Carbs: 170,4 gram
Vet: 76,8 gram
Ik overweeg voor het binnenkrijgen van eiwitten Tonijn te eten om 10:00. Verder heb ik niet zo snel iets anders om snel aan eiwitten te komen icm weinig koolhydraten, vandaar de whey. Whey neem ik overigens met water.
Graag advies en tips voor mijn eerste cut
Alvast enorm bedankt!
Comment