Brinta versus Havermout

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Originally posted by davide View Post
    Hola,

    Ik ben net 2 dagen aan het bulken...
    Ben beginner dus erg zoekende qua natuurlijke etenswaren.
    Zelf eet ik als ontbijt 300Ml Volle melk en 100Gr. Brinta.

    Maar havermout...blenden met water en melk ? Maken jullie er een shake van dan en drinkt dat een beetje makkelijk weg?
    sommige waaronder ikzelf maken er inderdaad een shake van
    500ml melk schepje/klontje suiker 2.30 min in de magnetron (600watt) roeren. dan al roerend 90 gram brinta erin (4 whey scheppen) en meteen opdrinken =)
    ben niet zo van de pap

    havermour eet ik niet vind dat maar niets.

    Comment


    • #47
      Hé possel, heb je door dat je op je eigen topic van een jaar geleden reageerd.....

      Bump
      Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
      Go heavy or go home!

      Comment


      • #48
        Yeah nu je het zegt maar dat ging over het verschill tussen brinta en havermout hier over de vraag hoe we het consumeren

        Comment


        • #49
          ik uuuuh 50 gram ongekookte havermout mixen in je whey shake, zuipen maar en daarna de rest lepelen.
          Maar dat was Vroegâh, toen ik nog onbeet.....
          Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
          Go heavy or go home!

          Comment


          • #50
            Hmm , wat ik doe is eerst de havermout in een shakebeker , daarna melk erbij ( 300 ML ongeveer ) en dan gooi ik er een schepje whey bij.
            Maar alle havermout die blijft beneden liggen en is bijna niet weg omdat het op het einde bijna alleen maar slokken havermout zijn.

            Iemand hier een tip voor? misschien qua volgorde ofzo of meer melk of meer whey??

            Comment


            • #51
              ik gooi die havermout s'morgens gewoon bij mijn yoghurt (100g ongeveer) omdat ik het al pap niet te vreten vind.

              Comment


              • #52
                Magere kwark met havermout, scheutje water (minder dik), kaneel, handje rozijnen en cashew.
                Heerlijk!
                Stats: 33 jaar, 78 kg, 1,76, bf: 14%.
                DL 120, SQ 110, BP 90.

                Comment


                • #53
                  Originally posted by ReaLKoYu View Post
                  Hmm , wat ik doe is eerst de havermout in een shakebeker , daarna melk erbij ( 300 ML ongeveer ) en dan gooi ik er een schepje whey bij.
                  Maar alle havermout die blijft beneden liggen en is bijna niet weg omdat het op het einde bijna alleen maar slokken havermout zijn.

                  Iemand hier een tip voor? misschien qua volgorde ofzo of meer melk of meer whey??
                  uuuh een lepel?

                  GOede uitvinding.
                  Best: Bench: 1 x 150 / Squat 1x 245 / Deadlift 1x 280.
                  Go heavy or go home!

                  Comment


                  • #54
                    100gr brinta met een halve liter water..... lekker dik
                    Zelfde geld voor havermout ik heb die van 40cent van euroshopper
                    <------ BB Gun doet auw!

                    Comment


                    • #55
                      Melk => Whey => Havermout => Roeren met lepel, vork kan ook
                      Terug van weggeweest!

                      Comment

                      Sidebar top desktop

                      Collapse

                      Actieve discussies

                      Collapse

                      Working...
                      X