Hoe rijst en kip klaarmaken.(moeder doet moeilijk)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    trouwens.. ik ben ook met bulken bezig en nu wilde ik ff vragen of je de rijst en kip ook gewoon koud kunt eten? want op school heb k geen magnetron om t op te warmen..? :P

    Comment


    • #47
      Originally posted by Joel_ View Post
      trouwens.. ik ben ook met bulken bezig en nu wilde ik ff vragen of je de rijst en kip ook gewoon koud kunt eten? want op school heb k geen magnetron om t op te warmen..? :P
      ja kan, ik doe dit ook, is nog best te eten.


      moet eigenlijk lachen dat ik nu hier een drogreden plaats, maar goed.
      Groeten

      Comment


      • #48
        Originally posted by Revius View Post
        ja kan, ik doe dit ook, is nog best te eten.


        moet eigenlijk lachen dat ik nu hier een drogreden plaats, maar goed.

        Jaa daarom wilde ik ook nog vragen of t dan nog te eten is :P en doe je er nog een sausje op?

        Comment


        • #49
          Originally posted by Joel_ View Post
          Jaa daarom wilde ik ook nog vragen of t dan nog te eten is :P en doe je er nog een sausje op?
          meestal maakt me moeder 's avonds een grote pan met rijst waar al smaak en groente door zit, vlees/vis apart erbij. Dus hier zit al genoeg smaak aan
          Groeten

          Comment


          • #50
            Ik eet wel vaker me rijst, kip, sperziebonen "koud". Kook het in de ochtend, eet het pas in de na-middag. Is goed te doen.

            Comment


            • #51
              Is toch niet te bikken droge rijst en droge kip ?
              Ken je er niet een sausje overheen doen ? gewoon eentje op waterbasis. Scheelt tog bijna niks in vet/kcal dan?
              zat te denken zondagavond echt een fucking grote pan te maken met kip en rijst en dan over de week verspreiden (invriezen en dan in magnetron)

              Hoe best te doen?
              18 jaar, 85~87,5 kg @ 14 bf (1.92m)

              Comment


              • #52
                Originally posted by Striker NL View Post
                Is toch niet te bikken droge rijst en droge kip ?
                Ken je er niet een sausje overheen doen ? gewoon eentje op waterbasis. Scheelt tog bijna niks in vet/kcal dan?
                zat te denken zondagavond echt een fucking grote pan te maken met kip en rijst en dan over de week verspreiden (invriezen en dan in magnetron)

                Hoe best te doen?
                Kruiden?

                Comment


                • #53
                  Niet aanstellen en gewoon eten. Geen commentaar leveren tenzij je het zelf gedaan heb. De enige kruiden die ik gebruik is zwarte peper bij het maken van de kip.

                  Gewoon je kip maken en invriezen. Op de dag van eten even in de magnetron en in je bakjes doen om mee te nemen voor de dag. En that is that.

                  Comment

                  Sidebar top desktop

                  Collapse

                  Actieve discussies

                  Collapse

                  Working...
                  X