Dag iedereen
Vandaag ben ik dus op een artikeltje gekomen op waar ik gelezen heb over 'negatieve calorieën'. Voor de mensen die het zelf eens willen lezen, klik hier.
Het gaat om voedsel die meer kcal gebruikt om het te laten verteren dan dat het zelf bevat.
Bv. appels staan op de lijst van de negatieve kcals. Neem, je eet een appel laten we zeggen 60 kcal, dan gaat je lichaam 90 tot 120 kcal nodig hebben om die appel te laten verteren. Gevolg: vetverlies.
Is dit waar of niet, dat weet ik zelf niet. Heb er iig geen wetenschappelijke dingen over kunnen vinden maar ik vind het wel interessant. Heeft iemand hier ervaring mee die er mij iets meer over kan vertellen?
Mijn grootste vraag luidt dus: bullshit of niet?
Grtz, claymore
Vandaag ben ik dus op een artikeltje gekomen op waar ik gelezen heb over 'negatieve calorieën'. Voor de mensen die het zelf eens willen lezen, klik hier.
Het gaat om voedsel die meer kcal gebruikt om het te laten verteren dan dat het zelf bevat.
Bv. appels staan op de lijst van de negatieve kcals. Neem, je eet een appel laten we zeggen 60 kcal, dan gaat je lichaam 90 tot 120 kcal nodig hebben om die appel te laten verteren. Gevolg: vetverlies.
Is dit waar of niet, dat weet ik zelf niet. Heb er iig geen wetenschappelijke dingen over kunnen vinden maar ik vind het wel interessant. Heeft iemand hier ervaring mee die er mij iets meer over kan vertellen?
Mijn grootste vraag luidt dus: bullshit of niet?
Grtz, claymore
Comment