Voedingswaarden Bami

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Voedingswaarden Bami

    Wanneer ik over iets meer dan 2 weken naar Nederland ga voor een lekkere vakantie wil ik graag bami in mijn voeding gaan toevoegen. Het gaat hier om bami van de chinees, dus niet de bami die je goedkoop bij elke supermarkt kunt kopen.
    Ik zoek hiervan de voedingswaarden.
    Kan iemand mij hiermee helpen?
    Bedankt alvast.

  • #2
    kcal eiwit kh vet

    bami van de chinees 100 gr. 201 9.0 19.0 10.0


    Weer geen zin om zelf te zoeken?
    ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

    Comment


    • #3
      Originally posted by Ashley View Post
      kcal eiwit kh vet

      bami van de chinees 100 gr. 201 9.0 19.0 10.0


      Weer geen zin om zelf te zoeken?
      Huh?
      Das snel.
      Waar heb je dat vandaan.
      Natuurlijk heb ik gezocht man.
      Kun je nog iets specifieker met je gegevens zijn?
      Suiker, verzadigd vet, vezels, zout.
      Toppie man, zijn dat echt de voedingswaarden van bami bij de chinees?

      Comment


      • #4
        lijkt me een beetje moeilijk vast te stellen, omdat iedere chinees bami weer anders maakt. Ik heb net bami gemaakt, wel kruidenpakje van de appie, voor de rest alles zelf toegevoegd.

        per 100 gram bereid product:

        185 kcal
        eiwit: 11 gram
        koolhydraten: 25 gram
        waarvan suiker: 2,5 gram
        Vet: 4,5 gram
        waarvan verzadigd: 1,5 gram
        voedingsvezels: 1,5 gram
        natrium: 0.41 gram

        dit staat erop, als het niet goed is, kan ik verder ook niet helpen

        Comment


        • #5
          Hm, ben waarschijnlijk niet helemaal duidelijk geweest.
          Ik denk dat ik moet zeggen 'bami goreng' en niet bami.
          Dus wat zijn de voedingswaarden van bami goreng van bij de chinees?
          Come on Ash, dit weet je vast ook, hehehe.

          Comment


          • #6
            Helaas Snuff dat weet ik niet.
            Maar waarom Bami? Ter afwisseling?
            ความพายายามอยู่ที่ไหน ความสำเร็จอยู่ที่นั้น

            Comment


            • #7
              Originally posted by Ashley View Post
              Helaas Snuff dat weet ik niet.
              Maar waarom Bami? Ter afwisseling?
              Hey shit.
              Jammer.
              Ik ben gewoon heel erg dol op bami goreng bij de chinees.
              Hier in Engeland hebben ze daar nog nooit van gehoord, ja noodles kennen ze maar bami, nee dat hebben ze niet.
              In juni was ik ook in Holland samen met m'n vriendin en haar dochtertje, nou die bleven maar eten hahaha, ze vonden het hardstikke lekker.
              Hier in de UK zit er gewoon helemaal geen smaak aan het voedsel.

              Comment


              • #8
                Voor zover ik weet bevat noodles, bami en spaghetti enzo dezelfde kev's omdat het in principe hetzelfde soort deegwaar is. Per 22 gram deegwaar: k 16.0 gr, e 2.1 gr, v 0.2 gr. Vezels: 0.6 gr.
                In het geval van bami goreng gaat het er dan om wat voor soort"saus" en vulling erbij gedaan wordt. En wat de kev daarvan is. Helaas heb ik daar geen gegevens van.
                Vergeet niet je lachspieren te trainen.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Snuff-Sann View Post
                  Wanneer ik over iets meer dan 2 weken naar Nederland ga voor een lekkere vakantie wil ik graag bami in mijn voeding gaan toevoegen. Het gaat hier om bami van de chinees, dus niet de bami die je goedkoop bij elke supermarkt kunt kopen.
                  Ik zoek hiervan de voedingswaarden.
                  Kan iemand mij hiermee helpen?
                  Bedankt alvast.
                  Kan je niet kijken op kant en klare maaltijden van bami goring dus niet die uit blik maar echt die kant en klare voor in de magnetron die met plastic geseald is?

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Snuff-Sann View Post
                    Hey shit.
                    Jammer.
                    Ik ben gewoon heel erg dol op bami goreng bij de chinees.
                    Hier in Engeland hebben ze daar nog nooit van gehoord, ja noodles kennen ze maar bami, nee dat hebben ze niet.
                    In juni was ik ook in Holland samen met m'n vriendin en haar dochtertje, nou die bleven maar eten hahaha, ze vonden het hardstikke lekker.
                    Hier in de UK zit er gewoon helemaal geen smaak aan het voedsel.
                    Haha grappig geef mij de chinees in engeland maar!!! vind die honderd keer beter dan hier
                    At het daar elke dag 3 weken lang met mijn werk daar toen :P

                    Comment


                    • #11
                      Alle chinezen maken het eten zelf. Dus zullen er meer of minder van alle ingredienten indoen. Ik denk niet dat je heel duidelijk de k/e/v ervan kan krijgen.
                      Er zijn geen excuses als je echt iets wilt bereiken.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by laurann View Post
                        Alle chinezen maken het eten zelf. Dus zullen er meer of minder van alle ingredienten indoen. Ik denk niet dat je heel duidelijk de k/e/v ervan kan krijgen.
                        Dat denk ik dus ook. Globaal zal het hetzelfde zijn maar nooit exact.
                        Geniet, en drink met maten!

                        Comment

                        Sidebar top desktop

                        Collapse

                        Actieve discussies

                        Collapse

                        Working...
                        X