Kipschnitzel ??

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kipschnitzel ??

    is dit voeding nou goed of wel?

    de Kipfile Schnitzel krokant in de oven?

    is die wel goed voor afvallen of juist niet?

  • #2
    Is flink bewerkt voedsel, dus ik zou het beperken. Aan de andere kant: als het in je schema kan, waarom niet?
    "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

    sigpic

    "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

    Comment


    • #3
      ja ik heb per daag 250 gram schnitzel in me schema kan tog geen kwaad? zo wel wat kan ik in plaats van die kip eten ?

      Comment


      • #4
        vis/rundvlees/eieren
        sq 130 / dl 175 / bp 100 / mp 70

        you know they can't handle us like debbies does dallas

        Comment


        • #5
          Iets meer carbs door het paneermiddel meer niet volgens de eetmeter .

          Ligt er wel een beetje aan hoe hij gepaneerd is weet niet of hier veel zout aan te pas komt of andere toevoegen, koop het nooit namelijk .
          Mind is everything.

          Comment


          • #6
            ik heb schema zo elke dag om droog te worden

            s'ochtends om 07.00 uur een brinta met magere melk

            10.00 = 3/4 eieren

            12.00 = 125 gram kip schnitzel in de oven geen gebruikte olien

            15.00 = vette vis zoals broodje haring , anjovis noem maar op

            18.00 = 125 gram kipschnitzel en 200 gram of 250 gram aardappelen dus van die krieltjess

            en dan training a 1 uurtje anderhalf uurtje

            21.00 = magere kwark bakjee

            en voor het slapen gaan ook een kwarkje
            ook neem ik per dag ong 200 gram eiwitpoeder in me

            is het goed?

            Comment


            • #7
              Je neemt een kipfilet. Slaat deze plat met een vleeshamer. Men mengt paneermeel met ei en bedekt de platgeslagen kipfilet hiermee. Nu even kort braden in de pan.

              Ik weet niet wat hier zo bewerkt aan is. Of de paneermeel moet super ongezond zijn, maar dat valt wel mee denk ik.

              Comment


              • #8
                Ik refereerde aan voorverpakte schnitzels zoals gewoon in de supermarkt in de schappen ligt.
                "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                sigpic

                "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                Comment


                • #9
                  ja klopt die bedoel ik ook ik eet die dus voorverpakte schnitzels

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Misterfit View Post
                    Je neemt een kipfilet. Slaat deze plat met een vleeshamer. Men mengt paneermeel met ei en bedekt de platgeslagen kipfilet hiermee. Nu even kort braden in de pan.

                    Ik weet niet wat hier zo bewerkt aan is. Of de paneermeel moet super ongezond zijn, maar dat valt wel mee denk ik.
                    Op deze manier doe ik het ook.. alleen ik snij de stukjes kipfilet. Ik sla ze niet met een hamer
                    sq 130 / dl 175 / bp 100 / mp 70

                    you know they can't handle us like debbies does dallas

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by kojak View Post
                      Op deze manier doe ik het ook.. alleen ik snij de stukjes kipfilet. Ik sla ze niet met een hamer
                      Normaal wordt er een brok filet gepakt, waarin ze op een bepaalde manier in snijden, zodat je de filet kunt opklappen zeg maar en dan wordt het dun geslagen. Een schnitzel behoort behoorlijk dun te zijn, heel moeilijk om dat te snijden. Een stuk filet met paneermeel erop is niet automatisch een schnitzel (kan natuurlijk ook wel lekker zijn )

                      Voor de mensen die zich afvragen of ik een schnitzelexpert ben. Nee, ik heb alleen een beetje te veel tv gekeken

                      Comment


                      • #12
                        Eet smakelijk, zou hem gewoon stomen

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Ozgur79 View Post
                          Eet smakelijk, zou hem gewoon stomen
                          Een schnitzel stomen? waarom dat?

                          Comment


                          • #14
                            @ Misterfit
                            Gezien je ergens Duitse afkomst, ben je per direct een schnitzelexpert hoor.
                            "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                            sigpic

                            "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                            Comment


                            • #15
                              Originally posted by GeneralIx View Post
                              @ Misterfit
                              Gezien je ergens Duitse afkomst, ben je per direct een schnitzelexpert hoor.
                              Alleen zo jammer dat de Schnitzel uit oostenrijk komt

                              Comment

                              Sidebar top desktop

                              Collapse

                              Actieve discussies

                              Collapse

                              Working...
                              X