Bikken

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bikken

    7:30 - 3 volkorenboterhammen 2 met kip 1 met pindakaas
    10:00 - 3 eieren gekookt + 1 volkorenbrood met caslerib
    12:00 - 12:30 - volkorenbrood 3 st. met kip,kaas, pindakaas, of caslerib
    15:00 - handvol pinda noten, 3 eieren gekookt
    18o - avondeten Rijst met kip
    8:00 - een evergreen kookje
    22:30 - 250 gram kwark, met honing of stukjes appel

    na de training whey shake, een halfe appel en aminozuur en magnezium.
    Sochtends en savonds bij de maaltijd 1 muscle vitamine,
    Alle eieren zijn zonder ei geel

  • #2
    En je vraag is?
    "Just because you've always done it that way doesn't mean it's not incredibly stupid."

    Comment


    • #3
      en heb je een vraag?

      Comment


      • #4
        Hij wil zeker vragen of het goed is en daarna of iemand een ander voedingschema free of charge voor hem in mekaar zet
        Geniet, en drink met maten!

        Comment


        • #5
          ik ben 1,90 lang
          weeg 92 kilo met een vet percentage van 19%
          ik wil cutten dus zou dit ongeveer goed zijn

          Comment


          • #6
            vreet je 4 complete volkorenbroden op een dag? of mag ik aannemen dat het hier om boterhammen gaat?

            Comment


            • #7
              Kutcut.

              Appel en honing weg, koekje weg, eigeel er in, kwark verdubbelen, pindas vervangen door walnoten, 500 gram groenten toevoegen.
              http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/33738-osterichs-dagboek-eten-trainen-beminnen

              Comment


              • #8
                Originally posted by Osterich View Post
                kwark verdubbelen
                Waarom? zit ook veel lactose in hoor! Je wilt in de cut juist zoveel mogelijk suikers mijden.

                Pak dan tonijn op waterbasis met een scheutje olijfolie of zo.

                Comment


                • #9
                  Als je goeie kwark koopt niet + je kunt de kwark laten uitlekken in een theedoek ( hangop )

                  Tonijn op waterbasis met olijfolie........................?
                  Wat denk je van tonijn op olie, en er dan wat afgieten?
                  http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/33738-osterichs-dagboek-eten-trainen-beminnen

                  Comment


                  • #10
                    de groente was ik vergeten die eet ik ook elke dag, dan zal ik de kwark vervangen door tonijn op waterbasis

                    Comment


                    • #11
                      Gast das echt een minimale aanpassing, leuk voor op het laatst.
                      Beter doe je wat met die 5 boterhammen.
                      http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/33738-osterichs-dagboek-eten-trainen-beminnen

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Osterich View Post
                        Als je goeie kwark koopt niet + je kunt de kwark laten uitlekken in een theedoek ( hangop )

                        Tonijn op waterbasis met olijfolie........................?
                        Wat denk je van tonijn op olie, en er dan wat afgieten?
                        Als je kwark laat uitlekken loopt alleen het vocht eruit en bijna niets aan suikers.

                        jazeker tonijn op waterbasis met een scheutje olijfolie. De olie die ze in tonijn stoppen is vaak rotzooi en olijfolie is toch een een goed olie met antioxidanten en dat pak je dan weer even mooi mee.

                        Nog beter is de MCT olie maar is ook vrij prijzig.

                        Comment


                        • #13
                          Ik zou zweren dat de lactose er uit loopt, als het uitlekt.

                          Er bestaat ook tonijn op zonnebloem of olijfolie gab.
                          Prima spul, helemaal geen rotzooi.
                          http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/33738-osterichs-dagboek-eten-trainen-beminnen

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Osterich View Post
                            Ik zou zweren dat de lactose er uit loopt, als het uitlekt.
                            Proefondervindelijk?

                            evengoed zijn het natuurlijk peanuts waar we het over hebben maar elke aanpassing in de goede richting is er een.

                            en natuurlijk heb je ook tonijn in goede olien maar ik betaal geen 3 euro voor een blikje. (jij zal wel met een tegenargument komen dat het goedkoper kan)

                            Blikje tonijn op waterbasis 90 cent. 500 cc olijfolie 3,95.

                            500cc/5cc= 100 porties van 5cc olijfolie. 3,95/100 = 0,04 cent. + 90 cent is 94 cent voor goede tonijn met goede olie. Is wel wat goedkoper dan die tonijn met goede olieën.

                            Comment

                            Sidebar top desktop

                            Collapse

                            Actieve discussies

                            Collapse

                            Working...
                            X