Eergisteren bij de Chinese toko inkopen gedaan.
Paksoy, rijst grote garnalen etc.
Grote wok op het vuur gezet wokolie erin gedaan en op hoog vuur de boel gaan wokken. Toen dacht ik om als smaakmaker er nog een scheut soja saus bij te gooien.
Omdat die wok zo fucking heet was brandde die soja saus binnen een paar seconden mijn pan in.
Resultaat een zwarte brandplek in mijn wok.
Dus geen sojasaus in een knetterhete wok gooien, ga je spijt van krijgen.
Iemand anders nog kookblunders gemaakt?
Paksoy, rijst grote garnalen etc.
Grote wok op het vuur gezet wokolie erin gedaan en op hoog vuur de boel gaan wokken. Toen dacht ik om als smaakmaker er nog een scheut soja saus bij te gooien.
Omdat die wok zo fucking heet was brandde die soja saus binnen een paar seconden mijn pan in.
Resultaat een zwarte brandplek in mijn wok.
Dus geen sojasaus in een knetterhete wok gooien, ga je spijt van krijgen.
Iemand anders nog kookblunders gemaakt?
Comment