Ik ben bezig in het boek burn the fat, feed the muscle. Nu ben ik bij het hoofdstuk vetten aangekomen. Nu kwam ik dit tegen:
"Avoid most supermarket oils. These are to fats what refined white flour is to
carbohydrates (Empty, processed junk food calories). The exception is extra virgin
olive oil, an unprocessed, monounsaturated fat."
Nu ben ik toevallig vakkenvuller en weet ik wat voor olijfolies er zijn ik heb er nooit zo opgelet en altijd traditioneel gepakt, maar hier bevelen ze mij extra virgine aan.
Mijn vraag is dus is er nou een daadwerkelijk verschil tussen: traditioneel, mild en extra virgine?
bedankt alvast
"Avoid most supermarket oils. These are to fats what refined white flour is to
carbohydrates (Empty, processed junk food calories). The exception is extra virgin
olive oil, an unprocessed, monounsaturated fat."
Nu ben ik toevallig vakkenvuller en weet ik wat voor olijfolies er zijn ik heb er nooit zo opgelet en altijd traditioneel gepakt, maar hier bevelen ze mij extra virgine aan.
Mijn vraag is dus is er nou een daadwerkelijk verschil tussen: traditioneel, mild en extra virgine?
bedankt alvast

Comment