Kwark

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Robx View Post
    hoe krijg je dat naar binnen toen ik gisteren 250-300 gram kwark in men bakje had gedaan dacht ik al , dit is tog meer als ik dacht met noten er bij
    man ik lepel dat potje 500 gram altijd zo grondig uit op zoek naar meer dat ik niet snap dat je dat niet op krijgt

    Comment


    • #17
      Originally posted by Bolder View Post
      man ik lepel dat potje 500 gram altijd zo grondig uit op zoek naar meer dat ik niet snap dat je dat niet op krijgt
      Ja idd Ik knal er altijd wat whey doorheen en dan is ie echt goed te eten Maar ik heb ook wel eens andere kwark gehad die wat dikker was en daar had ik ook wel moeite mee om hem weg te krijgen

      Welke kwark heb je nu en misschien een idee om eens een andere te proberen
      Current status: Bulkin' and gainin'

      "The mind is the limit. As long as the mind can envision the fact that you can do something. You can do it, as long as you really believe 100 percent."

      Comment


      • #18
        Met whey en zoetstof wordt het gewoon echt lekker.

        Comment


        • #19
          Originally posted by Viranelly View Post
          Met whey en zoetstof wordt het gewoon echt lekker.
          Inderdaad! Wat ook een goed recept is: Zo maak je magere kwark lekker - DutchBodybuilding.com forum
          'Half men, half animal, all dead!'

          Comment


          • #20
            Originally posted by Milestone View Post
            De biologische waarde van caseine, vis en vlees is gelijk. De hoeveelheid van de opgenomen eiwitten uit vlees, vis en caseine (kwarkeiwit) is dus hetzelfde, dus de vraag waarom die eiwitten beter zouden zijn blijft bestaan.

            Bron: Protein, Part 2: Protein Metabolism
            Zie tabel 2.

            Misschien een beetje krom maar de profs doen het ook niet. Hun dieet bestaat meerendeel uit kip en vis. Maar als het voor jou werkt zou ik het gewoon doen toch.
            sq 130 / dl 175 / bp 100 / mp 70

            you know they can't handle us like debbies does dallas

            Comment


            • #21
              met pindakaas is kwark ook lekker

              rare combo, maar het werkt voor mij

              Comment


              • #22
                Originally posted by kojak View Post
                Misschien een beetje krom maar de profs doen het ook niet. Hun dieet bestaat meerendeel uit kip en vis. Maar als het voor jou werkt zou ik het gewoon doen toch.
                Dat pro's het waarschijnlijk niet doen is omdat lactose subcutaan vocht vasthoud. En als je year round <10% vet staat, dan ga je dat zien. Ik denk dat dat de reden is. Maar voor ons, als hobby-builders (want dan is 99% van Bodynet) is dit te verwaarlozen, aangezien wij niet wekelijks gastoptredens dienen te geven.

                Originally posted by Viranelly View Post
                met pindakaas is kwark ook lekker

                rare combo, maar het werkt voor mij
                Kan ik ook wel eens proberen. Hoeveel pindakaas op hoeveel kwark doe je?
                'Half men, half animal, all dead!'

                Comment


                • #23
                  Welke kwark heb je nu en misschien een idee om eens een andere te proberen [/QUOTE]

                  ik eet nu gewoon de magere kwark van C1000

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Wilcodemug View Post
                    Welke kwark heb je nu en misschien een idee om eens een andere te proberen
                    ik eet nu gewoon de magere kwark van C1000

                    +daar ging even iets mis

                    Comment


                    • #25
                      Ook bedankt voor de goede uitleg!

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by Milestone View Post
                        Kan ik ook wel eens proberen. Hoeveel pindakaas op hoeveel kwark doe je?
                        Ik deed volgens mij 10 gram (1 theelepel) per bak

                        voor een subtiele smaak (uiteraard met zoetjes).

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by Milestone View Post
                          Kwark is een prima eiwitbron met lage GI-suikers. Ik ben benieuwd waarom jij stelt dat het niet gezond is.

                          Of je meen jij serieus dat je beter zou gainen op 150 gram eiwitten uit kip dan 150 gram eiwitten uit kwark?
                          3 bakken kwark per dag slaat nergens op.

                          Comment


                          • #28
                            500 GRAM KWARK IS DE BOM, VOORAL MET EEN BLIK ANANAS ERDOOR HEEN. jUMMIE
                            28 jaar, 1.92 m, 112 kg 19%17 3 2012

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by melvinafca View Post
                              3 bakken kwark per dag slaat nergens op.
                              Goed onderbouwt ook! Als je nou nog eens met fatsoenlijke argumenten en bronnen aankomt?
                              'Half men, half animal, all dead!'

                              Comment


                              • #30
                                Originally posted by Milestone View Post
                                Goed onderbouwt ook! Als je nou nog eens met fatsoenlijke argumenten en bronnen aankomt?
                                Show je fysiek

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X