Ey,
Tot op vandaag heb ik altijd verse kipfilet gekocht/gegeten, maar vanwege het grote prijsverschil heb ik vandaag voor 't eerst diepvrieskip in huis gehaald. Nu heb ik dat dus klaargemaakt, maar het heeft een of andere vreemde bloedsmaak. Ik heb twee maaltijden hiervan gehad, waarbij de laatste keer gekruid met kerrie, maar die rare bloedsmaak bleef overheersen. Nu is smaak bij mij meestal niet echt een probleem, maar ik vind dit toch een beetje vreemd en ben benieuwd of iemand hier meer over weet.
Tot op vandaag heb ik altijd verse kipfilet gekocht/gegeten, maar vanwege het grote prijsverschil heb ik vandaag voor 't eerst diepvrieskip in huis gehaald. Nu heb ik dat dus klaargemaakt, maar het heeft een of andere vreemde bloedsmaak. Ik heb twee maaltijden hiervan gehad, waarbij de laatste keer gekruid met kerrie, maar die rare bloedsmaak bleef overheersen. Nu is smaak bij mij meestal niet echt een probleem, maar ik vind dit toch een beetje vreemd en ben benieuwd of iemand hier meer over weet.
Comment