Op restaurant...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Ik snap soms iets niet dat mensen zich zo druk kunnen maken om een keer wat anders eten dan je schema....

    Comment


    • #17
      Originally posted by Bigger faster stronger View Post
      Ik snap soms iets niet dat mensen zich zo druk kunnen maken om een keer wat anders eten dan je schema....
      Inderdaad, precies of je gaat dood als je eens naar het restaurant gaat of door dat je één keer naar het restaurant gaat, dan kan je nooit of nooit nog spieren aan maken gewoon door dat 1 keer eten!

      De meeste hier onder ons doen geen wedstrijden, neem het dan ook niet al te serieus op. Als je zin hebt om iets anders te eten dan doe je dat toch...
      Stop sitting back thinking, saying yeah man that 'd be cool, that 'd be cool, I want to be this I want to be that, grab your fucking nuts and be it!!

      Comment


      • #18
        Dat gaat in mijn geval niet echt om me druk maken. Ik vind het persoonlijk gewoon veel makkelijker om door te zetten dan het te onderbreken.

        Comment


        • #19
          Originally posted by Gorecki View Post
          Dat gaat in mijn geval niet echt om me druk maken. Ik vind het persoonlijk gewoon veel makkelijker om door te zetten dan het te onderbreken.
          Ja, dat begrijp ik wel.
          Zit je er nét in, ben je lekker aan de gang en dan is zo'n "verstoring" hinderlijk, eigenlijk.......hoe leuk het ook is voor je opa.
          Ik eet zelf niet graag buiten mijn eetpatroon, als ik naar een restaurant ga, kies ik altijd kip of vis, eventueel biefstuk, en vraag een extra portie groente/salade in plaats van frites of gebakken aardappelen. En sla het voorgerecht en nagerecht over ( behalve als ze Griekse yoghurt hebben! ).
          "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

          Comment


          • #20
            Mijn mening :

            Waarom zou uit eten gaan een probleem zijn, probeer je training zo te plannen dat het je post-workout meal is. Kijk van tevoren op de internet site van het restaurant wat voor gerechten ze hebben, kies wat je wilt en maak een schatting van de hoeveelheden die je gaat eten. Bijvoorbeeld 175 gram zalm, 200 gram aardappeltjes, groente, 1/3 stokbrood, 65 gram kruidenboter, sausje (moeilijk in te schatten) en nog wat olie/boter voor het bakken van je aardappeltjes en zalm. Drink je een colatje of iets anders fris pas je dat ook gewoon in je schema in, drink je water dan kan je de kcal anders opvullen.

            Geniet er gewoon lekker van, je rijst met kip eet je toch iedere dag en kan je heus wel missen voor een keertje. Succes en smakelijk

            Comment


            • #21
              Ik kijk altijd uit naar een lekker avondje uit eten

              Comment


              • #22
                beter dat je nu een keer wat ''onderbreking'' neemt dan dat je straks stiekem iets tussendoor neemt omdat je het niet vol kan houden met je voedingsschema. Dus gewoon eten , lijkt me ook leuker voor je grootvader anders denkt die dat je het niet lekker vind
                ''It's ok if you're scared. So am I. But we're scared for different reasons. I'm scared of what I won't become, and you're scared of what I could become. Look at me. I won't let myself end where I started. I won't let myself finish where I began..''

                Comment


                • #23
                  Originally posted by Rolla View Post
                  Kzou gewoon gezellig bij je familie zitten in het restaurant, op het restaurant is zo saai in je eentje.
                  en bovendien best koud in dit tijd van het jaar
                  ''It's ok if you're scared. So am I. But we're scared for different reasons. I'm scared of what I won't become, and you're scared of what I could become. Look at me. I won't let myself end where I started. I won't let myself finish where I began..''

                  Comment


                  • #24
                    ik snap wat je bedoelt, ik vind de onderbreking het juist moeilijker maken dan gewoon door te walsen met je schema. Ik zou het gewoon op de situatie af laten komen waar je op dat moment zin in hebt en dan kiezen wat je wil. Zit je er echt mee, kies je wat gezonds. Boeit het je op dat moment niet, eet je wat je wil.

                    volgende dag kun je weer fris beginnen. Die paar honder calorieen extra kost de kop echt niet.

                    @ rollo, das de 2e keer dat ik die mafkees een debiele reactie zie plaatsen die niks toevoegd. Ik stem voor een ban.

                    Comment


                    • #25
                      In restaurants kan je prima eten, wel jammer dat er meestal patat of geb aardappel bij de menu's zit..

                      Wok rrstaurant is ideaal

                      Comment


                      • #26
                        Ja ik weet zelfs niet waar het is. Morgen nekeer horen hoe of wat. Maar idd, iets weigeren en opa denkt meteen dat ik morgen sterven zal van de honger

                        Comment


                        • #27
                          Niets beter dan een junkdag, gewoon voor ogen houden dat je je stofwisseling een fikse por geeft en dat is alleen maar positief. Dus...gewoon eten wat je het lekkerst vind, en niet te weinig! Ik moet mezelf ook dwingen om af en toe van mijn schema af te wijken, maar alleen maar schoon eten is ook niet gezond!

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by Ostra View Post
                            maar alleen maar schoon eten is ook niet gezond!
                            Dat is je reinste onzin. Tenzij jou definitie van schoon eten afwijkt van de ganbare norm.
                            I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                            - Dave Tate

                            Comment


                            • #29
                              gewoon eten wat op het menu staat. je moet ook leven. mocht je toch echt dedicated willen blijven. dan verplaatst je je cheatdag naar de vrijdag.

                              problem solved

                              Comment


                              • #30
                                Het was 'goeie boel' gisteren! Als voorgerechtje zalm met caviaar in een of ander soepje. Als hoofdgerecht eend met vijgen chutney en een pompoenpureetje (fois gras ook maar die heb ik doorgegeven uit principe) en als dessert carpaccio van ananas met een bolletje amandelijs en chutney van papaya. Ik heb dus gewoon heerlijk genoten omdat het echt nog wel ok was en ik het prima kon inpassen. Het was heerlijk!

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X