Hoe wordt er gewogen.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hoe wordt er gewogen.

    Ik heb eigenlijk echt een hele stomme vraag voor veel van jullie. Ben nu al een tijd goed aan het eten, in mijn maaltijden heb ik zo'n 100 gram kip gerekend. Hiermee zou ik uit kip +- 20 gram eiwitten binnen krijgen per maaltijd.

    Nou heb ik eigenlijk nooit gewogen ná het klaarmaken. Ik ging vandaag eens gek doen en heb stukjes kipfilet gebakken in een klein beetje olie. De 400 gram die ik in de pan deed veranderde in 275 gram.

    Staat dit nou gelijk aan 400*0,2= 80 gram eiwitten of staat dit gelijk aan 275*0,2= 55 gram eiwitten.

    Als iemand dit weet kan ik dit waarderen, antwoorden dat het waarschijnlijk een enorm stomme vraag is heb ik weinig aan :P

    Bvd, groeten
    "People laugh and call me lazy, while they twit around in their three-hour workout making zero progress. Sometimes, instead of what you do in the weight room, it's what you don't do that will lead to success."

  • #2
    Deksel op de pan doen of koken die kip... Dan valt het slinken wel mee
    Constantia et labore

    Comment


    • #3
      wat een domme vraag




      haha nee kipfilet bereid (dus na het bakken) bevat 30 gram eiwit per 100 gram. 30 x 2,75 = dus ongeveer 80 gram eiwit
      sq 130 / dl 175 / bp 100 / mp 70

      you know they can't handle us like debbies does dallas

      Comment


      • #4
        de voedingswaarde op de verpakking is de waarde van een ongekookt product,
        net als bij rijst
        “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

        Comment


        • #5
          Er komt altijd wat vocht en een beetje vet uit vlees bij te braden, niet druk om maken verder.
          1e Masters Superbody YBF 2011!
          Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

          Comment


          • #6
            De ene kip verliest veeeel meer vocht dan de andere...

            Comment


            • #7
              Originally posted by FitnessBoer View Post
              Ik heb eigenlijk echt een hele stomme vraag voor veel van jullie. Ben nu al een tijd goed aan het eten, in mijn maaltijden heb ik zo'n 100 gram kip gerekend. Hiermee zou ik uit kip +- 20 gram eiwitten binnen krijgen per maaltijd.

              Nou heb ik eigenlijk nooit gewogen ná het klaarmaken. Ik ging vandaag eens gek doen en heb stukjes kipfilet gebakken in een klein beetje olie. De 400 gram die ik in de pan deed veranderde in 275 gram.

              Staat dit nou gelijk aan 400*0,2= 80 gram eiwitten of staat dit gelijk aan 275*0,2= 55 gram eiwitten.

              Als iemand dit weet kan ik dit waarderen, antwoorden dat het waarschijnlijk een enorm stomme vraag is heb ik weinig aan :P

              Bvd, groeten
              het verlies in gewicht is vocht dat uit je kip of kalkoen verdwenen is. Al de rest van de voedingstoffen (in grote lijnen) blijft er gewoon inzitten.

              Bij rijst zie je het tegenovergestelde effect, waar er vocht wordt opgenomen en de voedingswaarde dus daalt per 100 gekookt product.

              Maar draai en keer het hoe je wil, de voedingsstoffen die je voor bereiding hebt blijven er inzitten. Of er nu water uitgaat of bijkomt, doet er niet zoveel toe, t zal enkel op je bord in gewicht iets uitmaken

              Comment

              Sidebar top desktop

              Collapse

              Actieve discussies

              Collapse

              Working...
              X