Voor de liefhebbers van echte kwark en echte whey(wei)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Voor de liefhebbers van echte kwark en echte whey(wei)

    Zelf je kwark maken en je whey ehhh cotage cheese en wei?
    Heel erg veel werk is het niet echt.
    De kosten? hmm zijn het ook niet echt, 2 liter melk kost ongeveer een euro en een citroen kost?, dus is wel te doen.

    Enjoy:

    http://www.youtube.com/watch?v=joKAK...eature=related
    1e Masters Superbody YBF 2011!
    Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

  • #2
    Er gaat hier trouwens ook room in, hoeft er niet in...is een optie om de kwark of cottage cheese romiger te maken.
    1e Masters Superbody YBF 2011!
    Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

    Comment


    • #3
      Originally posted by marnop View Post
      Er gaat hier trouwens ook room in, hoeft er niet in...is een optie om de kwark of cottage cheese romiger te maken.
      ik dacht dat jij geen voorstander was van vetten voor het slapen? Aangezien men over het algemeen de kwark strategisch voor het slapengaan inzet.
      Één bodybuilder kan meer eieren eten dan tien kippen kunnen leggen.

      Comment


      • #4
        Originally posted by seanl94 View Post
        ik dacht dat jij geen voorstander was van vetten voor het slapen? Aangezien men over het algemeen de kwark strategisch voor het slapengaan inzet.

        Daarom heb ik het neergezet toen de meesten al lagen te slapen he....

        Je hoeft het ook niet voor het slapen te nemen, mag ook gewoon overdag.
        1e Masters Superbody YBF 2011!
        Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

        Comment


        • #5
          Originally posted by marnop View Post
          Zelf je kwark maken en je whey ehhh cotage cheese en wei?
          Heel erg veel werk is het niet echt.
          De kosten? hmm zijn het ook niet echt, 2 liter melk kost ongeveer een euro en een citroen kost?, dus is wel te doen.

          Enjoy:

          http://www.youtube.com/watch?v=joKAK...eature=related
          MArnop die vrouw maakt Ricotta kaas dat kun je ook wel zien want ze is moddervet! Riccota kaas is volvette kaas man!

          Cottage kaas kennen ze in het vette amerika volgens mij niet:-)

          Zonder de room is dus wel aan te raden alleen vraag ik me af of het mengsel dan wel dik gaat worden omdat het vet(de room) gaat schiften door de citroen, dat maakt volgens mij het geheel vaster van consistentie!
          Cutting
          age:34 1.89m 106 kg BF:17-19%

          Comment


          • #6
            Die vrouw gooit er gewoon room in, doen meer mensen hoor, vooral voor de smaak.
            Maar je kan het gewoon maken met halfvolle of magere melk en zonder room.

            En is dan gewoon cottage cheese of kwark of whatever, tis allemaal in principe hetzelfde. Nog droger maken wordt het mozzarella en uiteindelijk wordt dat als je het laat rijpen gewoon kaas.
            1e Masters Superbody YBF 2011!
            Go M.U.D. Mart's Ultimate Diet ©

            Comment


            • #7
              Originally posted by marnop View Post
              Die vrouw gooit er gewoon room in, doen meer mensen hoor, vooral voor de smaak.
              Maar je kan het gewoon maken met halfvolle of magere melk en zonder room.

              En is dan gewoon cottage cheese of kwark of whatever, tis allemaal in principe hetzelfde. Nog droger maken wordt het mozzarella en uiteindelijk wordt dat als je het laat rijpen gewoon kaas.
              Aha! dan snap ik hem nu! Maar dan heb je wel veel meer melk nodig om de 'droge stof' Mee te verkrijgen.

              Ik zal eens melk halen bij de boer en na het afromen er zoiets van proberen te maken, lijkt me wel een leuk experiment...
              Cutting
              age:34 1.89m 106 kg BF:17-19%

              Comment

              Sidebar top desktop

              Collapse

              Actieve discussies

              Collapse

              Working...
              X