Gebakken vis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gebakken vis

    Ik eet een aantal keer per week vis. Dit omdat ik een bijbaantje in de vis heb en zo dus vaak onder mn werk vis kan eten. Nu weet ik dat haring enz. zeer gezond zijn sit eet ik dus ook regelmatig. Nu heb ik een stukje gelezen dat als je onverzadigd vet verhit er zeer veel kankerverwekkende stoffen zouden ontstaan. Mijn vraag is nu stel dat ik ook een aantal keer per week een lekkerbekje of flink wat gebakken kibbeling eet dat gebakken is in sojaolie dat verwarmt is tot 200 graden, kan dit dan erg veel kwaad??? kan ik dit dus blijven eten of toch maar wat minderen?

  • #2
    De voedingstoffen die juist zo goed zijn gaan verloren als je je vis zo in hete olie bakt.

    Grtz..
    Pijn is niks meer dan een zwakte dat het lichaam verlaat.

    Comment


    • #3
      Idd, net wat harold zegt. Je kan beter de vis stoven of pocheren.

      Af en toe kibbeling e.d. is natuurlijk niet erg, maar zou het niet te vaak doen.
      Shitty food will make you look like shit.

      http://www.pro-active-medicine.nl

      Comment

      Sidebar top desktop

      Collapse

      Actieve discussies

      Collapse

      Working...
      X