zout niet slecht!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Snuff-Sann View Post
    10 gram zout is teveel!
    Voor mij is het precies goed.

    Comment


    • #17
      Ik denk dat je je dood verschrikt als je weet hoeveel zout je stiekem binnen krijgt.
      The Sky Ain't The Limit

      "Permanence, perseverance and persistence in spite of all obstacles, discouragement, and impossibilities: It is this, that in all things distinguishes the strong soul from the weak."

      Comment


      • #18
        jammer man!.. ik las deze topic dus, ik besloot snufje zout te strooien op mijn rijst! mjah 1x geen probleem

        Comment


        • #19
          Van ouderlijk huis uit aten wij altijd heel zout. Mijn vader kookte vaak en die hanteerde zeer royaal de zoutpot. Dit had tot gevolg dat ik dus heel zout eten ben gewend en het erg moeilijk vond om dit te minderen. Maar het is wel gelukt. Nu hou ik veel minder vocht vast, ook voor de menstruatie en voorheen was ik toen altijd aardig opgeblazen.
          Omdat ik geen brood meer eet en je toch ook inderdaad jodium nodig hebt, gebruik ik wel zout in het eten maar veel minder in elk geval dan vroeger.
          "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

          Comment


          • #20
            Originally posted by Kevster View Post
            Ik denk dat je je dood verschrikt als je weet hoeveel zout je stiekem binnen krijgt.
            Dat denk ik ook. Tekort aan zout is niet bepaald een noemenswaardig probleem gok ik.
            I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
            - Dave Tate

            Comment


            • #21
              Zijn echt al tig topics over geweest.

              Sodium - Anabolic

              Zout is goed met maten, overdrijf er gewoon niet in. Je hoeft geen zout toe te voegen want het zit echt al overal in... Maar dat je wat toevoegt voor de smaak, je carbs haalt uit brood,... Zou ik echt geen problemen van maken.

              En dit:
              Originally posted by Ellie View Post
              Mijn bescheten mening: je gaat toch ooit een keertje dood, doe alles gewoon met mate.
              Every athlete, coach and trainer should have his own philosophy of training based on where he’s going. - Dave Tate

              Comment


              • #22
                Mij natrium gehalte in voeding (want zout gehalte doet er eigenlijk niet echt toe), is 5000 mg en dat terwijl ik nergens zout bij men gerechten doe.. In de voedingsmiddelen zit van nature gewoon heel wat Na in, ik vind het dan ook niet nodig om nog zout toe te voegen..
                On a long road to insanity.

                SQ: 165kg BP: 125kg DL: 180kg

                Comment


                • #23
                  Overal waar ''te'' voorstaat schijnt niet goed te zijn
                  (excl. 'tevreden')

                  Toch bedankt voor dit artikeltje, ik wacht nog op mijn flex....
                  Make it count!
                  Always look on the bright side of life...

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Kevster View Post
                    Ik denk dat je je dood verschrikt als je weet hoeveel zout je stiekem binnen krijgt.
                    eeensch

                    Comment


                    • #25
                      Maar zout zit toch al bijna in elk fabriek gemaakt product, (of zit ik nu helemaal fout)
                      If the pain gets too much, Just think. The universe is so large and your pain is almost non-exsistant in comparison. Therefore your pain does not exist

                      Mijn log http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/58191-ghosts-log.html

                      Comment


                      • #26
                        Originally posted by InfineGhost View Post
                        Maar zout zit toch al bijna in elk fabriek gemaakt product, (of zit ik nu helemaal fout)
                        Dat klopt, het is een van de meest gebruikte additieven. Het varieert wel hoe veel zout er in bepaalde producten zit, er zit nogal wat verschil tussen sommige merken. Zout is een goedkope smaakmaker, goedkopere producten bevatten vaak het meeste zout.
                        Status: pakt het weer rustig aan op.

                        Comment

                        Sidebar top desktop

                        Collapse

                        Actieve discussies

                        Collapse

                        Working...
                        X