gebakken vs gekookt

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by InfineGhost View Post
    Ik bak alles in die becel boter met omega toegevoegd
    stop daar maar gelijk mee, zitten transvetten in.
    en dat is het laatste wat je wilt.
    gewoon olijfolie, kokosolie of echte boter (roomboter) gebruiken.
    “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

    Comment


    • #32
      Originally posted by maar7en8 View Post
      stop daar maar gelijk mee, zitten transvetten in.
      en dat is het laatste wat je wilt.
      gewoon olijfolie, kokosolie of echte boter (roomboter) gebruiken.
      Transvetten zijn toch niet zo slecht over het algemeen ??
      Waar ken ik eventueel kokosolie halen, en werkt dat precies hetzelfde met bakken
      If the pain gets too much, Just think. The universe is so large and your pain is almost non-exsistant in comparison. Therefore your pain does not exist

      Mijn log http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/58191-ghosts-log.html

      Comment


      • #33
        Originally posted by InfineGhost View Post
        Transvetten zijn toch niet zo slecht over het algemeen ??
        Waar ken ik eventueel kokosolie halen, en werkt dat precies hetzelfde met bakken
        Kan ook gewoon olijfolie gebruiken hé
        Don't ever let somebody tell you, you can't do something.
        People can't do something themselves, they wanna tell you, you can't do it.
        BP: 1x120 kg SQ:1x190 kg DL: 1x200 kg

        Comment


        • #34
          Originally posted by InfineGhost View Post
          Gekookt is beter IMO, want er komt natuurlijk boter bij dus vetten etc, als je het bakt
          Bakken zonder olie/vet gaat prima. Je moet gewoon zuinig zijn op de tefallaag van je (goedkope) pannen

          Comment


          • #35
            Originally posted by Rickbeen View Post
            Ten eerst: Dat was mijn vraag, die is beantwoord!
            Ten tweede: Iemand gaf me een tip om een lekkere maaltijd met ei te maken, en ik stuur een lekker recept terug.
            Ten derde: Zout is helemaal niet slecht voor je, dus wat boeit het als je dat er over heen flikkerd? http://forum.bodynet.nl/dagelijkse-v...et-slecht.html

            Dus ga alsjeblieft niet lopen zeiken!
            misschien is het beter dat je een beetje dimt.
            De beste man heeft gelijk. Je zou er je voordeel mee kunnen doen......


            Zout is niet meteen slecht maar er zit al meer dan voldoende zout in de rest van de voeding dat het toevoegen van zout te veel van het goed is.

            Comment


            • #36
              Gebakken is tig keer lekkerder

              vult alleen voor geen reet.

              Comment


              • #37
                Originally posted by Faabjan View Post
                Eten turken ookal aardappelen

                Trainse!
                natuurlijk dude we hebben ook veel recepten voor aardappelen, alleen ik ben te lui om te bakken, ik bak alles zelf, ennehh turkse keuken is heel uitgebreid hé

                de training was wel lekker geweest maar een of een ander flikker komt mij advies geven die zelf dikzak is, dat haat ik.

                ik train op de manier van mezelf hoe mijn spieren het beste voelt, en hij komt mij iets leren .. dus ik irriteerde erna hem de hele tijd van jij doe je eigen oefeningen niet goed

                Comment


                • #38
                  Originally posted by erik1982 View Post
                  misschien is het beter dat je een beetje dimt.
                  De beste man heeft gelijk. Je zou er je voordeel mee kunnen doen......


                  Zout is niet meteen slecht maar er zit al meer dan voldoende zout in de rest van de voeding dat het toevoegen van zout te veel van het goed is.
                  Als zout niet slecht is waarom zou het toevoegen van zout dan 'teveel van het goede zijn'. Je zegt net zelf dat het niet slecht is..

                  Oke, ik zal dimmen. Maar als hij het op een 'normale' manier gebracht had, had ik het misschien ook wat beter opgevangen..
                  Don't ever let somebody tell you, you can't do something.
                  People can't do something themselves, they wanna tell you, you can't do it.
                  BP: 1x120 kg SQ:1x190 kg DL: 1x200 kg

                  Comment


                  • #39
                    Originally posted by Rickbeen View Post
                    Ten eerst: Dat was mijn vraag, die is beantwoord!
                    Ten tweede: Iemand gaf me een tip om een lekkere maaltijd met ei te maken, en ik stuur een lekker recept terug.
                    Ten derde: Zout is helemaal niet slecht voor je, dus wat boeit het als je dat er over heen flikkerd? http://forum.bodynet.nl/dagelijkse-v...et-slecht.html

                    Dus ga alsjeblieft niet lopen zeiken!
                    Niet meteen zo op je pik getrapt zijn kerel.
                    Beetje zelf leren denken.


                    Originally posted by erik1982 View Post
                    misschien is het beter dat je een beetje dimt.
                    De beste man heeft gelijk. Je zou er je voordeel mee kunnen doen......


                    Zout is niet meteen slecht maar er zit al meer dan voldoende zout in de rest van de voeding dat het toevoegen van zout te veel van het goed is.
                    Dus dat!
                    Team Fox Gym - Contest Prep / Transformation / Nutrition - PM voor informatie.
                    Ox Nutrition / Ice76 Protein Ice

                    Comment


                    • #40
                      Originally posted by Mvos View Post
                      Niet meteen zo op je pik getrapt zijn kerel.
                      Beetje zelf leren denken.




                      Dus dat!
                      Zie me vorige bericht..
                      Don't ever let somebody tell you, you can't do something.
                      People can't do something themselves, they wanna tell you, you can't do it.
                      BP: 1x120 kg SQ:1x190 kg DL: 1x200 kg

                      Comment


                      • #41
                        Van zout heb je maar kleine hoeveelheden nodig, voor o.a. pompfunctie van het hart, osmotische druk, vorming van slijm in de darmen etc etc. . Die hoeveelheden bereik je al ruimschoots in de normale voeding. Toevoegen van extra zout is niet nodig, zelfs een averechts effect.

                        Comment


                        • #42
                          Originally posted by erik1982 View Post
                          Van zout heb je maar kleine hoeveelheden nodig, voor o.a. pompfunctie van het hart, osmotische druk, vorming van slijm in de darmen etc etc. . Die hoeveelheden bereik je al ruimschoots in de normale voeding. Toevoegen van extra zout is niet nodig, zelfs een averechts effect.
                          Oke, en buiten brood om, waar zit dan nog meer veel zout in?
                          Don't ever let somebody tell you, you can't do something.
                          People can't do something themselves, they wanna tell you, you can't do it.
                          BP: 1x120 kg SQ:1x190 kg DL: 1x200 kg

                          Comment


                          • #43
                            Originally posted by InfineGhost View Post
                            Transvetten zijn toch niet zo slecht over het algemeen ??
                            Tuurlijk wel, dat is echt rotzooi.

                            http://www.tonleenders.nl/files/VOEDING_3-VETTEN.PDF
                            "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

                            Comment


                            • #44
                              Originally posted by Rickbeen View Post
                              Oke, en buiten brood om, waar zit dan nog meer veel zout in?
                              kipfilet (zoals in alle vleeswaar)
                              kaas
                              (kip) kruiden
                              maggi (hot)

                              Zout zit zelfs in melk, toetjes, chips, koekjes, ijs. Zout is niet per sé slecht maar je krijgt er ongemerkt soms veel van binnen, vooral als je veel kant en klaar eet. En brood, vleeswaren (broodbeleg) en kaas is immers kant-en-klaar oftewel bewerkt eten.

                              Comment


                              • #45
                                Originally posted by Beaudien View Post
                                Tuurlijk wel, dat is echt rotzooi.

                                http://www.tonleenders.nl/files/VOEDING_3-VETTEN.PDF

                                Tnx Bau.

                                Ga hem effe op me gemakt dor lezen

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X