Brinta/melk drinken

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Brinta/melk drinken

    Hallo,

    Aangezien ik brinta niet heel goed weg krijg als ik het opeet ben ik van plan om brinta te gaan drinken. En dan dus melk/brinta en whey in een shake beker doen en opdrinken.

    Alleen vroeg ik me af wat een goeie verhouding met de brinta/whey is zodat ie niet te vast wordt. Dus als ik een halve liter melk in een shake beker doe, hoeveel gram brinta en hoeveel gram whey kan ik er dan het beste bij doen?

  • #2
    bij mij wordt brinta altijd een dikke drap die ik ook niet weg krijg. daarom eet ik gemalen havermout
    Huidig: 92.5kg, 186cm 14% (schatting adv de spiegel)
    Doel eind 2015: 100kg
    http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/57190-niecks-log-naar-95-kg.html

    Comment


    • #3
      Ligt eraan hoeveel brinta je bij de melk gooit, als je niet al te veel doet dan wordt het geen dikke drap (cement), maar toch vind ik het niet te eten en heb ik echt moeite om het weg te krijgen

      Daarom de vraag hoeveel gram whey/brinta ik er het beste bij kan doen als ik t wil opdrinken!

      Comment


      • #4
        heb ik ook lang zat mee ge experimenteert. dan moet je misschien 700ml melk ofzo met 40 gram doen. dus krijg je nog bijna niks binnen
        Huidig: 92.5kg, 186cm 14% (schatting adv de spiegel)
        Doel eind 2015: 100kg
        http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/57190-niecks-log-naar-95-kg.html

        Comment


        • #5
          Originally posted by FitCH View Post
          Hallo,

          Aangezien ik brinta niet heel goed weg krijg als ik het opeet ben ik van plan om brinta te gaan drinken. En dan dus melk/brinta en whey in een shake beker doen en opdrinken.

          Alleen vroeg ik me af wat een goeie verhouding met de brinta/whey is zodat ie niet te vast wordt. Dus als ik een halve liter melk in een shake beker doe, hoeveel gram brinta en hoeveel gram whey kan ik er dan het beste bij doen?
          [sarcasm]Goed dat je hier een topic over begint. Je kan natuurlijk niet zelf met de verhoudingen gaan spelen, en kijken wat jou het beste bevalt.[/sarcasm]

          Comment


          • #6
            ligt eraan hoe snel je de dop op je shakebeker krijgt nadat je de melk erbij hebt gedaan. en hoe snel je het daarna achterover kiepert.

            iets wat goed werkt:
            50g brinta in beker.
            300ml melk erbij doen (snel gieten).
            snel schudden en gieten.
            (met 400ml melk heb je meer tijd).

            whey neem ik altijd los erbij.
            More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

            Comment


            • #7
              Originally posted by Fundoshi View Post
              [sarcasm]Goed dat je hier een topic over begint. Je kan natuurlijk niet zelf met de verhoudingen gaan spelen, en kijken wat jou het beste bevalt.[/sarcasm]
              Het is toch handig als iemand die het al elke dag doet het even snel tegen me kan zeggen, daar is het forum toch voor bedoelt. Om vragen te stellen en daarbij geholpen te worden..

              Originally posted by dynobet View Post
              ligt eraan hoe snel je de dop op je shakebeker krijgt nadat je de melk erbij hebt gedaan. en hoe snel je het daarna achterover kiepert.

              iets wat goed werkt:
              50g brinta in beker.
              300ml melk erbij doen (snel gieten).
              snel schudden en gieten.
              (met 400ml melk heb je meer tijd).

              whey neem ik altijd los erbij.
              Dankje! Ik ga het morgen proberen, wat bedoel je precies met dat je de whey er los bij neemt? Dat je een shake maakt van brinta met melk, en daarnaast nog een shake met melk en whey?

              Comment


              • #8
                ik heb het niet volledig gelezen, maar ik begrijp dat jullie klagen dat Brinta dik en vast komt te zitten, wat mijn oplossing is: Brinta in shake beker, en wanneer je het wilt drinken dan pas melk of water erbij doen, en zo snel mogelijk schudden en opdrinken, dan krijg je het heel makkelijk weg.

                Comment


                • #9
                  Ik doe de brinta in een blender.
                  Eerst doe ik de melk (400 ml) goed heet verwarmen. Tegen het koken aan en dan gooi ik hem in de blender met brinta erbij en een banaantje in stukjes.

                  Als je de melk goed heet maakt en je doet het daarna of in een blender of in een shakebeker koelt hij al af. Als je de brinta erbij doet nog meer. Dus is hij eigenlijk gelijk op goede drinktemperatuur. En ook nog niet zo dik.

                  Je zal wel snel moeten drinken als je wat meer Kh binnen wilt krijgen. Je moet gewoon een (plastic) beker pakken en een eetlepel en daar een schep of 4/5 in doen. Dan de beker markeren met een watermarker. Dan hoef je het niet elke keer af te meten maar laat je de beker gewoon in het pak zitten.

                  En als je denkt dat er best nog wel een schep of 2 bij kan dan markeer je hem ook daar weer. Dus kan je kiezen als je smorgens niet veel weg krijg ga je voor wat minder en anders voor wat meer.

                  Succes!

                  Comment


                  • #10
                    Ik eet 100g brinta met ca. 300ml melk, het is niet vloeibaar meer maar als je een beetje goed roert schep je het zo naar binnen hoor. Verreweg van cement
                    Current status: Bulkin' and gainin'

                    "The mind is the limit. As long as the mind can envision the fact that you can do something. You can do it, as long as you really believe 100 percent."

                    Comment


                    • #11
                      Wat ik doe is melk 200ml, in oven op 800watt (2min) dan whey erbij ff goed roeren met garde zodat alle klontjes weg zijn, dan 30gram brinta erdoorheen en smullen maar, is helemaal niet dik (mits je het 5 min laat staan, dan word het dik)
                      If the pain gets too much, Just think. The universe is so large and your pain is almost non-exsistant in comparison. Therefore your pain does not exist

                      Mijn log http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/58191-ghosts-log.html

                      Comment


                      • #12
                        500 ml 650w 2.45 minuut in de magnetron.
                        al roerend 1 maatschep whey erbij

                        alroerend 4 maatscheppen (van de whey 20gram per schep) toevoegen vork/lepel eruit flikkerne en meteen opdrinken

                        --------------

                        500 ml 650w 2.45 minuut in de magnetron.
                        al roerend 1 maatschep whey erbij

                        alroerend 3 scheppen havermeel
                        gevolgd door 3 scheppen brinta.

                        2de variant is mijn huidige, goed voor 750 kcal

                        Comment

                        Sidebar top desktop

                        Collapse

                        Actieve discussies

                        Collapse

                        Working...
                        X