Hoe maken jullie je groente klaar?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hoe maken jullie je groente klaar?

    Hey bners ,

    ik heb een vraagje, ik kook elke dag zelf, en ik gebruik meestal als groente van die zakjes met bijvoorbeeld ' Thaise groentemix' of ' Italiaanse groentemix' etc van 400 gram . Nou maak ik die klaar door de groente bij het vlees te gooien .(bv terwijl ik kip bak)
    Maar ik maak ook vaak voor meerdere dagen klaar, hoe doen jullie dat dan met je groente?
    ''Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about dancing in the f*ing rain.'' - Greg Plitt.

  • #2
    Macho Salad - YouTube

    zo ongeveer
    There are no shortcuts to any place worth going.

    Comment


    • #3
      Ik heb hier veel diepvriesgroenten zoals erwten en spinazie. Verder kook ik bij het avondeten vaan royaal groenten, die kun je nog 2 dagen goed houden in de koelkast. Verder eet ik veel rauwkost, dat is al helemaal snel klaar.

      Het overgrote deel van de groenten wordt gestoomd hier thuis, dat doe ik in een stoombak voor in de magnetron. Ook hardere groenten zoals bloemkool en wortelen zijn dan in 4 minuten gestoomd.
      Status: pakt het weer rustig aan op.

      Comment


      • #4
        als ik voor meerdere dagen maak dan bereid ik de groenten niet dan gaan ze zo onbereid in een bakje en dan worden ze opgewarmd in de magnetron.
        In manibus vestris victoria est.....Homo sapiens non urinat in ventum

        Comment


        • #5
          Originally posted by Ellie View Post
          Ik heb hier veel diepvriesgroenten zoals erwten en spinazie. Verder kook ik bij het avondeten vaan royaal groenten, die kun je nog 2 dagen goed houden in de koelkast. Verder eet ik veel rauwkost, dat is al helemaal snel klaar.

          Het overgrote deel van de groenten wordt gestoomd hier thuis, dat doe ik in een stoombak voor in de magnetron. Ook hardere groenten zoals bloemkool en wortelen zijn dan in 4 minuten gestoomd.
          same here.
          behalve doperwten die eet ik niet(veel fructose). ik heb ook altijd spruitjes in de diepvries liggen.
          “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

          Comment


          • #6
            Oke hier kan ik wat mee jongens thnx! Is het handig om zo'n stoombak aan te schaffen of kan ik de groente ook doen in een normaal bakje en dan in de magnetron gooien?
            ''Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about dancing in the f*ing rain.'' - Greg Plitt.

            Comment


            • #7
              Zo'n stoombak zorgt er voor dat je groenten niet uitdrogen tijdens de bereiding. Ik vind zo'n bak ideaal omdat ik er bijvoorbeeld ook maaltijden in kan meenemen en ergens kan opwarmen. Die dingen kosten meestal ergens tussen de 5 en de 10 euro, dus daarvoor hoef je het niet te laten
              Status: pakt het weer rustig aan op.

              Comment


              • #8
                Originally posted by Robbert95 View Post
                Oke hier kan ik wat mee jongens thnx! Is het handig om zo'n stoombak aan te schaffen of kan ik de groente ook doen in een normaal bakje en dan in de magnetron gooien?
                Ik gooi het in een gewoon bakje, maar daar zullen de meningen over verschillen....
                In manibus vestris victoria est.....Homo sapiens non urinat in ventum

                Comment


                • #9
                  oke conclusie ik ga eerst proberen in een normaal bakje en evt voor een paar euro kan ik zo'n stoombakje altijd aanschaffen, super bedankt allen!
                  ''Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about dancing in the f*ing rain.'' - Greg Plitt.

                  Comment

                  Sidebar top desktop

                  Collapse

                  Actieve discussies

                  Collapse

                  Working...
                  X