Variatie in voedsel?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Variatie in voedsel?

    Hi guys & girls,

    Ik ben benieuwd hoeveel variatie men hier doorvoert in hun voeding over een week gezien. Bij mij is het voornamelijk het hoofdgerecht wat doordeweeks per dag wisselt. En in het weekend eet ik helemaal anders doordat ik dan geen echt ritme / vaste dagindeling heb.

    De weekenden blijf ik moeilijk vinden om aan de juiste hoeveelheid K E V te komen

    Bijgaand mijn schema met redelijk "vaste voeding" voor de doordeweekse dagen. In het rood/geel staat hetgeen per dag wisselt.

    Ik merk dat ik bijna geen fruit eet, niet dat ik het niet lekker vind (ik lust bijna alle soorten fruit), maar voornamelijk omdat ik het vergeet te kopen / mee te nemen naar t werk & niet weet wat ik het beste kan kopen qua fruit....

    Opmerkingen / tips / noodzakelijke veranderingen welke ik door zou moeten voeren worden erg gewaardeerd!

    Thanx

  • #2
    standaard:

    100g brinta
    4 eieren
    2 blikken tonijn
    2 bakken kwark
    halve kg kip
    hand cashew noten

    de rest varieerd
    sq 150- dl 2x180- be paused 110 - pp - 92.5

    Comment


    • #3
      standaard:
      500 gram kwark (middag)
      4 boterhammen met pindakaas of kipfilet (beleg) (2 ochtend, 1 middag, 1 om 3 uur)
      1 banaan (rond 10 uur)
      500 ml melk + 60 gram whey (elke ochtend)
      250 ml melk + 30 gram whey (na elke avond training)

      avondeten varieert, op dit moment in de cut.
      BP: 90/DL:130/SQ:125

      Comment

      Sidebar top desktop

      Collapse

      Actieve discussies

      Collapse

      Working...
      X