Van de volle melk bij de brinta?
Of de volle kwark? Ik heb het gevoel dat het door de zuivel komt.
Ben een tijdje gestop met mijn voedingsschema en mijn puisten zijn nu allemaal weg maar nu weet ik dus nog steeds niet waar het aan lag.
Heeft er iemand een artikeltje of wetenschappelijke verklaring want ik kan niks vinden! Kreeg ook al een tip om tonijn niet op olie maar op waterbasis te halen. Zit qua verdeling goed 40% eiwit 40% koolhydraten en 20% vet per dag. Kan een beetje eronder of boven zitten ligt aan de variatie. Heeft iemand toevallig hetzelfde probleem gehad en heeft diegene uitsluitsel van bepaalde producten want dan kan ik daarmee aan de slag.
Vriendelijke groet Straatveger :P
Of de volle kwark? Ik heb het gevoel dat het door de zuivel komt.
Ben een tijdje gestop met mijn voedingsschema en mijn puisten zijn nu allemaal weg maar nu weet ik dus nog steeds niet waar het aan lag.
Heeft er iemand een artikeltje of wetenschappelijke verklaring want ik kan niks vinden! Kreeg ook al een tip om tonijn niet op olie maar op waterbasis te halen. Zit qua verdeling goed 40% eiwit 40% koolhydraten en 20% vet per dag. Kan een beetje eronder of boven zitten ligt aan de variatie. Heeft iemand toevallig hetzelfde probleem gehad en heeft diegene uitsluitsel van bepaalde producten want dan kan ik daarmee aan de slag.
Vriendelijke groet Straatveger :P
Comment