sladressing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • sladressing

    Beste allemaal,


    Ik eet veel sla bij het avondeten, om het simpele feit dat ik het erg lekker vind.
    Ik heb nu al enige tijd een vraag.
    Ik heb de salades lang aangemaakt met een dressing, gewoon uit een fles het heet honing-mosterd saus ofzo en het is niet echt heel lekker.
    Ik ben dus overgegaan om olijfolie met balsamico azijn en italiaanse kruiden.
    Dit is mij erg goed bevallen, maar nu vroeg ik me af wat kan ik beter eten en dan bedoel ik qua voedingswaarde, dus wat is gezonder: die olijfolie of gewoon dressing uit een tube die je koopt bij de AH?
    You don't quit when you're tired.
    You quit when you're done.

  • #2
    Ik zou zeggen de olijfolie met kruiden. Maar ik weet natuurlijk niet welke dressing je bedoelt en wat de voedingswaarden zijn. ( het ligt er natuurlijk ook aan of het past in je totale voedingsschema).
    I may not be there yet, but i'm closer than I was yesterday

    Comment


    • #3
      Sowieso, als je het met de dressingsaus niet echt lekker vind, doe dan met olijfolie en balsamico, dit zal qua voedingswaarden ook wel beter zijn dan een voorgemaakte dressing. Als je graag veel sla eet moet je vooral zorgen dat je dat blijft doen!

      Comment


      • #4
        Hier is een linkje van de voedingswaarde van die sladressing:
        Calorieën in Kania Honing Mosterd Dressing en Voedingswaarde Informatie

        De voedingswaarde van de olijfolie weet ik niet, omdat ik telkens een andere hoeveelheid maak en omdat het afhankelijk is van de grote van de salade die ik heb gemaakt.
        You don't quit when you're tired.
        You quit when you're done.

        Comment

        Sidebar top desktop

        Collapse

        Actieve discussies

        Collapse

        Working...
        X