Smeerkaas ipv kipfilet

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    ik vries mijn beleg in . savonds voor het slapen gaan , haal ik het uit de vriezer en laat het in de folie zitten .

    smorgens is het perfect voor de boterham . kan soms wel wat droger zijn .

    of een doosje tonijn kan ook lekker zijn bij de boterham als afwisselijk (collega's op het werk zijn altijd boos voor de geur )
    You gotta love yourself ! If you've been training for more then a year and your afraid to show your muscle then ... WHY are you doing it for ? Thats like being a millionaire and still homeless Kali Muscle

    The upper back is the new chest Defranco

    Comment


    • #17
      Maar het meeste beleg is tegenwoordig enkele weken houdbaar,waarom zou je het invriezen?
      Of koop jij vers beleg?
      DIVIDE ET IMPERA

      Comment


      • #18
        @mascotte Noem me kieskeurig maar van tonijn ben ik ook geen groot fan. En om nou elke dag de blikopener mee te zeulen.

        Maar jij bakt dus ook gewoon eens in de zoveel tijd een berg kip, die snijd je in plakjes en die vries je weer in?

        Comment


        • #19
          Originally posted by rainman View Post
          Maar het meeste beleg is tegenwoordig enkele weken houdbaar,waarom zou je het invriezen?
          Of koop jij vers beleg?
          Wij hebben praktisch alles van onze eigen dieren . varken /runds/ kalkoen /parelhoen en kip .

          vaak hebben we dan varkensgebraadjes die we tussen de boterham leggen en van die dingen .

          het mindere aan dit is dat je niet altijd de mooie stukken vlees hebt . maar ook de poten , oren en de vettere stukken varkens
          You gotta love yourself ! If you've been training for more then a year and your afraid to show your muscle then ... WHY are you doing it for ? Thats like being a millionaire and still homeless Kali Muscle

          The upper back is the new chest Defranco

          Comment


          • #20
            @mascotte Ah je woont op de boerderie! Wij kopen ook altijd een half kalf om in de vriezer te gooien. Prima mager gehakt en magere hamburgertjes, maar ook lekkere biefstukjes e.d.

            Comment


            • #21
              Gewone kipfilet kun je met een goed mes ook net zo dun snijden als beleg
              sq 150- dl 2x180- be paused 110 - pp - 92.5

              Comment


              • #22
                Originally posted by rainman View Post
                Broodjes snijplank snel en veilig bolletjes snijden - YouTube Tadaaaa!!!de oplossing is er!Kan ook met kip.
                Hahahah wat een uitvinding
                Ernstig noh!

                Comment


                • #23
                  Originally posted by rainman View Post
                  Smeerkaas bevat veel verzadigde vetten en veel zout.
                  Af en toe kan geen kwaad maar geen vervanger van kipfilet.
                  Al heb je daar ook grote verschillen in.
                  Lust je geen pindakaas?

                  Het beste en goedkoopste is zelf kipfilet bakken en dan plakjes van snijden.
                  Plakjes? Ik doe die hele gegrilde filet in een broodje. Gaat prima!
                  I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
                  - Dave Tate

                  Comment


                  • #24
                    vervanger voor kipfilet? geen kaas geen hagelslag... kies ander vlees gebraden rundergehakt/ham/kalkoen plak zalm? jeps genoeg keuze...

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by Gus View Post
                      Ik lees dit wel vaker maar hoe krijg je dat voor elkaar? Een groot stuk kip krijg ik echt niet in flinterdunne stukjes gesneden. Het beleg heeft een veel andere structuur dan kip uit de pan
                      Ik bak vaak kipfilet voor op het brood. Dit is goedkoper en gezonder. Vooral lekker wanneer je de kip marineert en een 16-24 uur door laat trekken (afdekken met folie en in de koelkast).

                      Het snijden doe ikzelf gewoon met een goed mes in 3-4mm plakken. Bij normaal broodbeleg heb ik altijd de neiging om dubbel te beleggen omdat het zo dun gesneden is en ik zo nooit voldoende eiwitten in me maaltijd ga krijgen . Ook hier ideaal. Meer kip binnen met minder brood is vooral in een cut handig. omdat je dan doorgaans minder KH en toch veel eiwitten eet

                      Maar je kan het vlees snijden met een dergelijk apparaat:
                      bol.com | Domo Snijmachine DO521S, Domo | Elektronica

                      Ook handig als je bij de bakker hele broden koopt en zelf je plakken snijdt. Zo bepaal je zelf de dikte van je plakken brood EN het brood blijft al snel een hele dag langer vers.

                      Nadeel van een dergelijk apparaat is het schoonmaak werk. Oplossing kan zijn om een kilo kip te bakken, alles in portie's van 100g snijden en invriezen. Dan hoef je maar 1x per week/2weken te bakken/snijden/schoonmaken.
                      More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                      Comment


                      • #26
                        Bedankt voor de tip Zal er eens over nadenken want voor plakjes kipfilet betaal je per kg ongeveer 15 euro. 2-3x zoveel als kip voor in de pan
                        BP:1x130 SQ:1x200 DL:1x225 @85kg

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by Gus View Post
                          Bedankt voor de tip Zal er eens over nadenken want voor plakjes kipfilet betaal je per kg ongeveer 15 euro. 2-3x zoveel als kip voor in de pan
                          En voor de heel erg luie mensen:
                          pak een grote ovenschotel. kilo gemarineerde kipfilets erin. Oven op 140 graden. 40 minuten in de oven zetten. Na 40 minuten uit de oven halen en af laten koelen.

                          Deze stukken kip kun je kleinsnijden en eten op brood, maar ook verwerken in je wokgerechten. Groeten even wokken, kip alleen even erbij om warm te maken. Vooral handig wanneer je zoals ik een vriendin hebt die geen kip lust. Dan kook ik vegetarisch en als het klaar is, blijft mijn portie nog een minuutje langer in de pan met de kip erbij.
                          More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                          Comment


                          • #28
                            Zo een snijmaschine is echt handig .

                            Wij hebben een hele oude vlees snijder en een broodsnijder . superhandig als je dikke of dunne boterhammen wilt .
                            de volgende dag snij je een schijf af en de rest is nog goed mals
                            You gotta love yourself ! If you've been training for more then a year and your afraid to show your muscle then ... WHY are you doing it for ? Thats like being a millionaire and still homeless Kali Muscle

                            The upper back is the new chest Defranco

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by haci View Post
                              doe smeerkaas op je kipfilet!
                              Zo lekker!
                              Passion is: pushing yourself when no one else is around

                              Comment


                              • #30
                                gerookt vlees heeft over het algemeen beter EKV verhouding dan kipfilet(beleg).
                                Alleen zit er behoorlijk veel zout in maarja afwisselig doet eten

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X