porties maken bulk of cut

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • porties maken bulk of cut

    hey, ik ben hier pas nieuw maar heb al veel geleze op dutchbodybuilding. maar wou is weten hoe jullie het doen met het maken van jullie porties? maken jullie inees porties voor 3 dagen? bv pasta met groenten en kip of steak of vis. want ik zit nu in de cut en eet heel graag volkorenpasta kan dit kwaad dat ik dit meer eet dan rijst ofzo?

  • #2
    als je weet hoeveel cal je wil gebruiken over de hele dag en hoeveel daarvan mogen komen uit je KH maakt het verder niet uit of je ze dan uit rijst of uit pasta haalt.
    ik zal nooit meer zeggen dat ik geen buikspieren heb

    Comment


    • #3
      Het ligt er net aan welke producten ik op een dag neem. In de ochtend neem ik bijvoorbeeld havermout en een ei en 2 ei-eiwitten.
      De eitjes kook ik 2 dagen van te voren en bewaar deze in de koelkast. En havermout is natuurlijk simpel te bereiden.
      Avondeten maak ik elke avond. M'n middag eten (rijst en kip) bewaar ik bereid in de vriezer en doe ik een dag voor consumptie in de koelkast.

      Succes!

      Comment

      Sidebar top desktop

      Collapse

      Actieve discussies

      Collapse

      Working...
      X