Stel, je bent aan het cutten, bulken/cleanbulken of onderhoud.
Je kijkt na een 1a2 week op de weegschaal en je bent 1a2 ( of minder ) kilo toegenomen.
Hoe kun je dan weten of dit spiermassa is of vet? Of nog erger spiermassa kwijtgeraakt?
Welke richtlijnen nemen jullie hiervoor aan.
- Hoe werkt dit voor de bulk ( hier ben ik het meest nieuwsgierig na )
- Hoe werkt dit tijdens de cut
Ik heb een meetlint tot mijn beschikking en een digitale weegschaal.
Ikzelf ben net begonnen met trainen en weeg mijzelf wekelijks.
Daarnaast de meetlint om vetpercentage in te schatten.
Bij mij bijvoorbeeld ben ik nog aan het afvallen en sinds kort aan het trainen.
Ik zie vanochtend dat mijn buikomvang 1cm af is genomen en gewicht hetzelfde als vorige week.
Je kijkt na een 1a2 week op de weegschaal en je bent 1a2 ( of minder ) kilo toegenomen.
Hoe kun je dan weten of dit spiermassa is of vet? Of nog erger spiermassa kwijtgeraakt?
Welke richtlijnen nemen jullie hiervoor aan.
- Hoe werkt dit voor de bulk ( hier ben ik het meest nieuwsgierig na )
- Hoe werkt dit tijdens de cut
Ik heb een meetlint tot mijn beschikking en een digitale weegschaal.
Ikzelf ben net begonnen met trainen en weeg mijzelf wekelijks.
Daarnaast de meetlint om vetpercentage in te schatten.
Bij mij bijvoorbeeld ben ik nog aan het afvallen en sinds kort aan het trainen.
Ik zie vanochtend dat mijn buikomvang 1cm af is genomen en gewicht hetzelfde als vorige week.
Comment