Bij elkaar zo'n 20 min. werk, 10 min. samenvoegen enz., 10 min. bakken.
Is recept voor op de grill en ze zijn echt fucking lekker
Ingredienten voor 6 broodjes hamburger:
500 gr. rundergehakt
halve ui, gepeld en fijngehakt
mespunt komijnzaad
eetlepel korianderzaad
2 eieren
50gr. broodkruim
1 teentje knoflook
6 bruine bolletjes
3 tomaten
klein beetje zwarte peper
klein beetje zeezout
Vlees in een kom doen, doe de 2 eieren, zwarte peper, zeezout, koriander en komijn erbij. Hak de ui fijn doe het erbij. Prak het teentje knoflook fijn en doe het erbij. Hussel het geheel nu door elkaar.
Maak 6 gelijke hamburgers en rol ze hierna door de broodkruim.
Op dit moment moet je grill al heet zijn:
Doe de hamburgers op de grill. Terwijl ze bakken trekt er veel vet uit het gehakt vandaan, lekkere magere burgertjes dus. Terwijl ze bakken snij je de bruine bolletjes en leg je de tomaat erin. Na een paar min. zijn ze klaar, hamburger erop en smullen maar.
Per bruin bolletje met alles erop en eraan:
Totaal kcal's: ong. 310
Eiwit: 21gr.
Kh: 35gr.
Vet: 10gr.
Aanvulling op het bestaande recept:
Als afwisseling kun je ook een omelet bij de hamburger eten, je laat dan de tomaat weg van de hamburger:
- 2 hele eieren, of 1 ei+1 eiwit
- Tomaat in kleine stukjes
- Tabasco/peper naar smaak
- Beetje uitjes
Mix het door elkaar tot een omelet, klein pannetje gebruiken en 10+min. op het vuur laten staan. Samen met de hamburger smaakt dit super
Is recept voor op de grill en ze zijn echt fucking lekker
Ingredienten voor 6 broodjes hamburger:
500 gr. rundergehakt
halve ui, gepeld en fijngehakt
mespunt komijnzaad
eetlepel korianderzaad
2 eieren
50gr. broodkruim
1 teentje knoflook
6 bruine bolletjes
3 tomaten
klein beetje zwarte peper
klein beetje zeezout
Vlees in een kom doen, doe de 2 eieren, zwarte peper, zeezout, koriander en komijn erbij. Hak de ui fijn doe het erbij. Prak het teentje knoflook fijn en doe het erbij. Hussel het geheel nu door elkaar.
Maak 6 gelijke hamburgers en rol ze hierna door de broodkruim.
Op dit moment moet je grill al heet zijn:
Doe de hamburgers op de grill. Terwijl ze bakken trekt er veel vet uit het gehakt vandaan, lekkere magere burgertjes dus. Terwijl ze bakken snij je de bruine bolletjes en leg je de tomaat erin. Na een paar min. zijn ze klaar, hamburger erop en smullen maar.
Per bruin bolletje met alles erop en eraan:
Totaal kcal's: ong. 310
Eiwit: 21gr.
Kh: 35gr.
Vet: 10gr.
Aanvulling op het bestaande recept:
Als afwisseling kun je ook een omelet bij de hamburger eten, je laat dan de tomaat weg van de hamburger:
- 2 hele eieren, of 1 ei+1 eiwit
- Tomaat in kleine stukjes
- Tabasco/peper naar smaak
- Beetje uitjes
Mix het door elkaar tot een omelet, klein pannetje gebruiken en 10+min. op het vuur laten staan. Samen met de hamburger smaakt dit super
Comment