Net gemaakt. Zelf bedacht..maar smaakt redelijk lekker:
Ik maak het voor twee dagen.
Wok flink opwarmen. Dan dun gesneden biefstuk reepjes (330 gram) erin doen. Even 2 minuten goed fikken. Vervolgens 50 ml ketjap erbij. En meteen erna 400 gram tauge AH erbij. ff roeren en 1 minuut wachten.
Dan 2 zakjes (nu bij AH 2 voor 1 prijs) provencaalse wokgroente erbij. Vervolgens 2 eetlepels kerrie erover heen doen. Even goed roeren en vuur lager zetten en ff 5 minuten laten sudderen.
Et voila. IS voor 2 dagen. heerlijk
Per dag:
440 kcal/ 54 carbs/ 37 eiwit/7 vet
totaal 10 euro ofzo voor 2 dagen. Of je moet tuurlijk biefstuk goedkoper ergens halen
Ik maak het voor twee dagen.
Wok flink opwarmen. Dan dun gesneden biefstuk reepjes (330 gram) erin doen. Even 2 minuten goed fikken. Vervolgens 50 ml ketjap erbij. En meteen erna 400 gram tauge AH erbij. ff roeren en 1 minuut wachten.
Dan 2 zakjes (nu bij AH 2 voor 1 prijs) provencaalse wokgroente erbij. Vervolgens 2 eetlepels kerrie erover heen doen. Even goed roeren en vuur lager zetten en ff 5 minuten laten sudderen.
Et voila. IS voor 2 dagen. heerlijk
Per dag:
440 kcal/ 54 carbs/ 37 eiwit/7 vet
totaal 10 euro ofzo voor 2 dagen. Of je moet tuurlijk biefstuk goedkoper ergens halen
Comment