Provencaalse schotel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Provencaalse schotel

    Net gemaakt. Zelf bedacht..maar smaakt redelijk lekker:
    Ik maak het voor twee dagen.

    Wok flink opwarmen. Dan dun gesneden biefstuk reepjes (330 gram) erin doen. Even 2 minuten goed fikken. Vervolgens 50 ml ketjap erbij. En meteen erna 400 gram tauge AH erbij. ff roeren en 1 minuut wachten.
    Dan 2 zakjes (nu bij AH 2 voor 1 prijs) provencaalse wokgroente erbij. Vervolgens 2 eetlepels kerrie erover heen doen. Even goed roeren en vuur lager zetten en ff 5 minuten laten sudderen.
    Et voila. IS voor 2 dagen. heerlijk
    Per dag:
    440 kcal/ 54 carbs/ 37 eiwit/7 vet

    totaal 10 euro ofzo voor 2 dagen. Of je moet tuurlijk biefstuk goedkoper ergens halen
    You can not become LEGenDArY without Legday

  • #2
    dit is trouwens voor in de cut
    wil je wat meer;...dan pak je gewoon 2/3 aardappelen. grill die even met schil,..kleine tukjes. Wat tijm en zout erover. En eet er lekker bij
    You can not become LEGenDArY without Legday

    Comment


    • #3
      Is idd lekker, eet dit soort gerechten dagelijks.
      Ik doe er als laatst nog rijst doorheen,
      Ook lekker om er een flinke lepel sambal en gehakte knoflook doorheen te doen. Werkt natuurlijk ook met kip. Snel, gezond en lekker!!
      Shut Up And Squat!!! Status: Cutten

      Comment

      Sidebar top desktop

      Collapse

      Actieve discussies

      Collapse

      Working...
      X