Sauzen

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sauzen

    ik heb eens zitten zoeken naar een topic over saucen en heb zo niet wat kunnen vinden. dus zou leuk zijn als hier mensen hun zelfgemaakte/kantenklaare sauzen zou posten. zelf maak ik vaak spinazi en doe er wat cayenne peper overheen(gedroogde en gemalen rode peper).
    dus is/zijn jou topper/toppers?

  • #2
    mayonaise/frittesaus
    The iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told you're a god or a total basterd. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. It never freaks out on me, never runs.
    Welcome To The Brotherhood Of The Iron!

    Comment


    • #3
      Och die goeie oude tijden.. Één heel stokbrood met knoflooksaus als ontbijt . Heerlijk! Stonk daarna wel 3 dagen uit m'n muil ...
      Dumbells build a bigger chest
      Barbells build a bigger ego

      Comment


      • #4
        ja klinkt goed, maar het is een beetje mijn bedoelling om sauzen te laten zien aan andere ( en mezelf) die je dagelijks kan eten en die ook goed voor je zijn tijdens bulk of cut

        Comment


        • #5
          mayonaise is goed voor cut/bulk
          sq 130 / dl 175 / bp 100 / mp 70

          you know they can't handle us like debbies does dallas

          Comment


          • #6
            Mexicaans:

            Mola verde

            1x bakje creme fresh
            1x verse limoen
            1x verse koriander
            1x gebakken tomaat
            zout

            In de blender....

            Tzatsiki

            Een eetlepel Majonaise (zaanse)
            magere jogurt
            4 tenen knoflook
            stukjes komkommer
            zout
            peper
            verse peterselie.

            suasen zijn zeker geen echt schoon voer maar iig beter dan kant en klare rommel.

            Geniet met je mate maar denk aan je max van 80 gram vet
            vulneratus nec victus

            Comment


            • #7
              weet iemand een sause met honing? want ik ben al zo lang aant zoeken naar de honingsause die ze op spareribs doen
              The iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told you're a god or a total basterd. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. It never freaks out on me, never runs.
              Welcome To The Brotherhood Of The Iron!

              Comment


              • #8
                ik maak tszaziki als volgt:

                500g magere kwark
                1 komkommer
                4 tenen knoflook
                zout en peper.
                (geheel halve dag laten intrekken)
                heerlijk bij vrijwel elk vlees.
                More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                Comment


                • #9
                  Originally posted by dynobet View Post
                  ik maak tszaziki als volgt:

                  500g magere kwark
                  1 komkommer
                  4 tenen knoflook
                  zout en peper.
                  (geheel halve dag laten intrekken)
                  heerlijk bij vrijwel elk vlees.
                  Lang houdbaar?

                  Comment


                  • #10
                    lang genoeg voor mij. is altijd in 2 dagen op.
                    More knowledge will just increase your potential. For this potential to be manifested, the knowledge must be applied!

                    Comment


                    • #11
                      Frisse yoghurt dressing voor een Italiaanse pastasalade:

                      3 eetlepels yoghurt
                      theelepel oregano
                      theelepel tijm
                      theelepel peteselie
                      2 teentjes geperste knoflook
                      wat zwarte peper naar smaak

                      Alles goed mengen en daarna water toevoegen om te verdunnen.
                      Over de pastasalade heen gieten en daarna goed husselen.
                      Geniet, en drink met maten!

                      Comment


                      • #12
                        oke bedankt, ik heb er in iedergeval wat aan gehad hopelijk andere ook ik ga eens wat expirimenteren en als jullie hier nog wat toppers in petto hebben post ze maar raak

                        Comment

                        Sidebar top desktop

                        Collapse

                        Actieve discussies

                        Collapse

                        Working...
                        X