Dit is mijn pre-lunch + lunch (zelf verzonnen)
Benodigheden
900 g sperziebonen
700 g kipfilet
1 pak tofu (uitlek gewicht 325 g)
300 g taugé
bomboe
2 eetlepels olie
6 theelepels sambal oelek (naar eigen smaak)
3 theelepels gehakte knoflook (potje)
4 theelepels djintan (komijn)
8 theelepels ketoembar (korianderzaad)
3 theelepels laos
3 theelepels kerriepoeder
Je doet de bomboe in de pan en zet deze op hoog vuur, eerst doe je de gesneden stukjes kipfilet in de pan. Zodra dit klaar is kan de tofu, sperziebonen & taugé erbij. Dit laat je op staan tot dat de sperziebonen gaar zijn. Cashewnoten erdoorheen, paar minuten op laten en serveren (in de bulk met rijst).
Totaal
kcal 2980
eiwit 335,20
kh 73,95
vet 64,47
Benodigheden
900 g sperziebonen
700 g kipfilet
1 pak tofu (uitlek gewicht 325 g)
300 g taugé
bomboe
2 eetlepels olie
6 theelepels sambal oelek (naar eigen smaak)
3 theelepels gehakte knoflook (potje)
4 theelepels djintan (komijn)
8 theelepels ketoembar (korianderzaad)
3 theelepels laos
3 theelepels kerriepoeder
Je doet de bomboe in de pan en zet deze op hoog vuur, eerst doe je de gesneden stukjes kipfilet in de pan. Zodra dit klaar is kan de tofu, sperziebonen & taugé erbij. Dit laat je op staan tot dat de sperziebonen gaar zijn. Cashewnoten erdoorheen, paar minuten op laten en serveren (in de bulk met rijst).
Totaal
kcal 2980
eiwit 335,20
kh 73,95
vet 64,47
Comment