Nog een 'beter-goed-gejat-dan-slecht-bedacht'-je:
Chicken chow mein
Wat weetjes:
De cornflour is volgens mij vooral voor de glans van de kip, doet mijns inziens heel weinig voor de smaak (één keer met, één keer zonder gemaakt, allebei even lekker, maar zonder glimt de kip minder).
Net zo lekker met rijst als met noodles (of zonder rijst/noodles).
Peultjes en sugar snaps zijn qua groenten een super aanvulling (blijven knapperig indien kort gewokt, eventueel 1 minuutje voorkoken).
Mijns inziens hoef je niet moeilijk te doen met 'dark' en 'light' soy sauce. Gewoon soja saus smaakt prima.
Chicken chow mein
Wat weetjes:
De cornflour is volgens mij vooral voor de glans van de kip, doet mijns inziens heel weinig voor de smaak (één keer met, één keer zonder gemaakt, allebei even lekker, maar zonder glimt de kip minder).
Net zo lekker met rijst als met noodles (of zonder rijst/noodles).
Peultjes en sugar snaps zijn qua groenten een super aanvulling (blijven knapperig indien kort gewokt, eventueel 1 minuutje voorkoken).
Mijns inziens hoef je niet moeilijk te doen met 'dark' en 'light' soy sauce. Gewoon soja saus smaakt prima.
Comment