gezonde mayo

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • gezonde mayo

    Bereidingswijze voor Gezonde mayonaise

    Laat al deze ingrediƫnten een half uur van te voren op kamertemperatuur komen.
    Roer vervolgens in een kom de dooier, mosterd, citroensap, zout en peper met een staafmixer of mixer tot een glad mengsel.

    zag hem staan dankzij phoenix
    Giet er nu druppelsgewijs al kloppend langzaam de olie bij.
    Zodra het mengsel dik word, kunt u de olie in een dun straaltje toevoegen. Bewaar de mayonaise afgedekt in de koelkast.

    zag hem staan dankzij phoenix

    goed te doen ook zonder het zout!!!
    Last edited by Yves; 11-02-2011, 19:56.

  • #2
    Originally posted by Yves View Post
    Bereidingswijze voor Gezonde mayonaise

    Laat al deze ingrediƫnten een half uur van te voren op kamertemperatuur komen.
    Roer vervolgens in een kom de dooier, mosterd, citroensap, zout en peper met een staafmixer of mixer tot een glad mengsel.

    zag hem staan dankzij phoenix
    Giet er nu druppelsgewijs al kloppend langzaam de olie bij.
    Zodra het mengsel dik word, kunt u de olie in een dun straaltje toevoegen. Bewaar de mayonaise afgedekt in de koelkast.

    zag hem staan dankzij phoenix

    goed te doen ook zonder het zout!!!
    ik vond de ingredienten al heel bekend voorkomen! haha.

    mijn versie (en meteen de site maar een beetje promoten )

    mind4body :: Bekijk onderwerp - 'Mayonaise' The phoenix (4)

    Comment


    • #3
      is dit niet gewoon hetzelfde als normale mayo?

      wat is het verschil? Zowel qua ingredienten als voedingswaarden?
      You can not become LEGenDArY without Legday

      Comment


      • #4
        Normale (zaanse) mayonaise/olijvonaise van Calve zijn toch gewoon prima?

        Comment


        • #5
          Zelf maken is leuker, vind ik.

          Maar hoef zelf geen mayo in mn schema

          Comment


          • #6
            Als hij bij iemand toch nog in de schift gaat, kan je het oplossen door met je vinger onder een lauwe kraan te hangen en 1 of 2 druppels ( Niet meer!!!) aan de zijkant erbij te tikken en stevig doorkloppen. Lukt het dan alsnog niet, moet je overnieuw beginnen en bij de nieuwe mayo de geschifte beetje bij beetje erbij doen. misschien heeft iemand er wat aan

            Comment

            Sidebar top desktop

            Collapse

            Actieve discussies

            Collapse

            Working...
            X