Benodigdheden voor 1 persoon:
150 gram ontdooide witvis, dun stuk (tilapia, panga..)
1/2 eetlepel tomatentapenade
2 teentjes knoflook
eventueel wat fijngehakte stukjes olijf en kappertjes
zout en peper
Leg de ontdooide vis in een ovenschaaltje, strijk hier de tapenade over uit. Breng op smaak met olijven, kappertjes, gehakte knoflook en peper&zout. Zet 15 minuten in de oven bij 180 graden.
Dikke stukken vis zoals kabeljauw of koolvis kunnen ook, dek ze dan de eerste 15 minuten af met een stukje alufolie en laat het 20-25 minuten staan.
150 gram ontdooide witvis, dun stuk (tilapia, panga..)
1/2 eetlepel tomatentapenade
2 teentjes knoflook
eventueel wat fijngehakte stukjes olijf en kappertjes
zout en peper
Leg de ontdooide vis in een ovenschaaltje, strijk hier de tapenade over uit. Breng op smaak met olijven, kappertjes, gehakte knoflook en peper&zout. Zet 15 minuten in de oven bij 180 graden.
Dikke stukken vis zoals kabeljauw of koolvis kunnen ook, dek ze dan de eerste 15 minuten af met een stukje alufolie en laat het 20-25 minuten staan.
Comment