Een pittige pastasaus, is ook lekker zoutarm.
Ingrediƫnten:
8 grote rijpe roma-tomaten
2 of 3 rode pepers
4 tenen knoklook
versgemalen peper
wat basilicum, gedroogd of vers
eetlepel olijfolie
Zet een pan kokend water op, leg de roma-tomaten er kort in totdat het vel begint te scheuren. Haal het vel er af en snijd de tomaten in kleine stukjes. Snijd ook de knoflook en de pepers in stukjes. Voor een extra hete saus laat je de pitjes in de peper zitten.
Bak de peper en de knoflook in de olijfolie, voeg dan de tomatenstukjes toe en laat de saus doorkoken totdat het een gladde saus is. Voeg naar smaak de peper en de basilicum toe.
Smakelijk!
Ingrediƫnten:
8 grote rijpe roma-tomaten
2 of 3 rode pepers
4 tenen knoklook
versgemalen peper
wat basilicum, gedroogd of vers
eetlepel olijfolie
Zet een pan kokend water op, leg de roma-tomaten er kort in totdat het vel begint te scheuren. Haal het vel er af en snijd de tomaten in kleine stukjes. Snijd ook de knoflook en de pepers in stukjes. Voor een extra hete saus laat je de pitjes in de peper zitten.
Bak de peper en de knoflook in de olijfolie, voeg dan de tomatenstukjes toe en laat de saus doorkoken totdat het een gladde saus is. Voeg naar smaak de peper en de basilicum toe.
Smakelijk!
Comment