80gr havermout
1tl kaneel (naar eigen smaak)
1tl zout (naar eigen smaak)
600ml water
half kommetje diepgevroren rode vruchten
(bijv. 1/3 zwarte bessen en 2/3 frambozen)
Ontdooi je rode vruchten in de microgolfoven.
Breng 600ml water aan de kook in een steelpannetje. Laat de havermout, kaneel en zout daarin +/- 10 min. pruttelen (op matig vuur, regelmatig roeren) tot je een stevige pap hebt.
Giet je havermoutpap op je rode vruchten, en klaar!
smakelijk
1tl kaneel (naar eigen smaak)
1tl zout (naar eigen smaak)
600ml water
half kommetje diepgevroren rode vruchten
(bijv. 1/3 zwarte bessen en 2/3 frambozen)
Ontdooi je rode vruchten in de microgolfoven.
Breng 600ml water aan de kook in een steelpannetje. Laat de havermout, kaneel en zout daarin +/- 10 min. pruttelen (op matig vuur, regelmatig roeren) tot je een stevige pap hebt.
Giet je havermoutpap op je rode vruchten, en klaar!
smakelijk
Comment