fruitige (magere) havermoutpap

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • fruitige (magere) havermoutpap

    80gr havermout
    1tl kaneel (naar eigen smaak)
    1tl zout (naar eigen smaak)
    600ml water
    half kommetje diepgevroren rode vruchten
    (bijv. 1/3 zwarte bessen en 2/3 frambozen)

    Ontdooi je rode vruchten in de microgolfoven.
    Breng 600ml water aan de kook in een steelpannetje. Laat de havermout, kaneel en zout daarin +/- 10 min. pruttelen (op matig vuur, regelmatig roeren) tot je een stevige pap hebt.
    Giet je havermoutpap op je rode vruchten, en klaar!
    smakelijk

  • #2
    Originally posted by nick069 View Post
    80gr havermout
    1tl kaneel (naar eigen smaak)
    1tl zout (naar eigen smaak)
    600ml water
    half kommetje diepgevroren rode vruchten
    (bijv. 1/3 zwarte bessen en 2/3 frambozen)

    Ontdooi je rode vruchten in de microgolfoven.
    Breng 600ml water aan de kook in een steelpannetje. Laat de havermout, kaneel en zout daarin +/- 10 min. pruttelen (op matig vuur, regelmatig roeren) tot je een stevige pap hebt.
    Giet je havermoutpap op je rode vruchten, en klaar!
    smakelijk
    ik doe hetzelfde als jij, alleen gooi ik er dan gewoon kokend water over me havermout en fruit,

    ik ontdooi trouwens mijn vruchten door ze de avond ervoor in de koelkast te zetten dan blijven de vitamines enzo ook bewaard want door verhitting vernietig je de vitamines in het fruit.
    “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

    Comment


    • #3
      Hey, maak er een fimplje of foto van. Er zijn namelijk mensen, zoals ik, die beetje leek zijnin dit soort dingen!

      Comment

      Sidebar top desktop

      Collapse

      Actieve discussies

      Collapse

      Working...
      X