Kwarkbrood

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Edit. Maar eens proberen binnekort.
    'Half men, half animal, all dead!'

    Comment


    • #17
      Originally posted by Rensko View Post
      43.1
      75.2
      23.5
      -----+
      141.8g totaal, klopt dus niet lijkt me .
      Goed opgelet.....

      Originally posted by Waterpoloboy View Post
      Jawel hoor, alleen moeten er zo'n 685 kcal per 100g zijn..
      Rensko heeft wel degelijk gelijk, en die 685 kcal per 100 gram bereid produkt zou alleen mogelijk kunnen zijn als het voor meer dan de helft uit vetten bestaat en gezien de ingredienten zie ik dat niet terug.

      Originally posted by Nars View Post
      Pet 100 gram kwarkbrood ongeveer:

      Kcal: 635
      Eiwitten: 43.1 gram
      Koolhydraten: 75.2 gram
      vetten: 23.5 gram
      verz. vetten: 5.5 gram

      Dit is zonder de walnoten
      1 pak koopmans 1275 kcal / 55 gram ei / 220 gram kh / 18gram vet
      400gram kwark 240 kcal / 36 gram ei / 15 gram kh / 0 gram vet
      2 ei 160 kcal / 14 gram ei / 0 gram kh / 10 gram vet
      30 gram honing 96 kcal / 0 gram ei / 24 gram kh / 0 gram vet

      Totaal bereid produkt is ongeveer 800 à 900 gram, ligt eraan hoeveel vocht vervliegt tijdens bakproces.....laten we van het gemiddelde uitgaan, 850 gram.
      Dat maakt per 100 gram :

      Kcal 208
      Ei 12 gram
      Kh's 30,5 gram
      Vet 3 gram
      .........SQ 1x250 / 3x230, DL 1x265, BP 1x170........
      There is no failure except in no longer trying

      Comment


      • #18
        Hmm niet goed gerekend dus.

        Comment


        • #19
          Sorry maar dan valt het wel erg mee, ik niet 800 gram daarvan vrete XD

          Comment


          • #20
            Vreemde combinatie maar zal wel een keer uitproberen. thnx
            keep the focus going!

            Comment


            • #21
              Valt wel mee met hoe vreemd dat is, in de glutenvrije keuken gebruikt men vaak kwark om te bakken omdat dat een beetje meer smeuïgheid geeft. Smaakt echt goed door het brood.
              Status: pakt het weer rustig aan op.

              Comment


              • #22
                Originally posted by Ellie View Post
                Valt wel mee met hoe vreemd dat is, in de glutenvrije keuken gebruikt men vaak kwark om te bakken omdat dat een beetje meer smeuïgheid geeft. Smaakt echt goed door het brood.
                Ah ok, voor het eerst dat ik het hoor daarom. Ik ben niet zo een kok
                rijst kip broccoli en dergelijke gaat me goed af, maar echt hele recepten...
                keep the focus going!

                Comment


                • #23
                  Originally posted by talalelh15 View Post
                  Sorry maar dan valt het wel erg mee, ik niet 800 gram daarvan vrete XD
                  Het is in ieder geval voedzamer als een normaal sneetje brood

                  Comment


                  • #24
                    Als de 2e berekening klopt, vind ik het het proberen waard. De eerste berekening was me veel te veel kcals voor een 100 gram.
                    "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by Beaudien View Post
                      Als de 2e berekening klopt, vind ik het het proberen waard. De eerste berekening was me veel te veel kcals voor een 100 gram.
                      Ja die berekening zal wel kloppen.

                      Comment

                      Sidebar top desktop

                      Collapse

                      Actieve discussies

                      Collapse

                      Working...
                      X