Voor 2 personen:
1 courgette, in blokjes
1 aubergine, in blokjes
250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
350 g magere runderchipolataworstjes
2 tenen knoflook, gesnipperd
1 eetlepel olijfolie
Verhit de olie in een wok of hapjespan. Knip of snijd de worstjes in kleine blokjes. Bak de worstjes met de knoflook tot de worstjes bruin zijn. Voeg nu de aubergine toe en bak totdat deze gaar is, voeg daarna de tomaatjes en de courgette toe. Bak tot de courgette wat zachter is (2-3 minuten). Breng eventueel op smaak met zout en peper. Smakelijk!
Bij chipolataworstjes van voornamelijk rundvlees is de voedingswaarde per 100 g worstjes: 146 kcal, 16,1 g eiwit, 1,9 g kh en 7,8 g vet.
1 courgette, in blokjes
1 aubergine, in blokjes
250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
350 g magere runderchipolataworstjes
2 tenen knoflook, gesnipperd
1 eetlepel olijfolie
Verhit de olie in een wok of hapjespan. Knip of snijd de worstjes in kleine blokjes. Bak de worstjes met de knoflook tot de worstjes bruin zijn. Voeg nu de aubergine toe en bak totdat deze gaar is, voeg daarna de tomaatjes en de courgette toe. Bak tot de courgette wat zachter is (2-3 minuten). Breng eventueel op smaak met zout en peper. Smakelijk!
Bij chipolataworstjes van voornamelijk rundvlees is de voedingswaarde per 100 g worstjes: 146 kcal, 16,1 g eiwit, 1,9 g kh en 7,8 g vet.
Comment