kip bereidingswijze

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by seanl94 View Post
    Waarschijnlijk heeft zijn moeder verteld dat-ie dan maar zijn eigen kip moet klaarmaken. In dat geval zou ik ook braaf zijn en lekker mee-eten. Sowieso vind ik dat als de ander kookt je niet (teveel) moet zeuren, tenzij ze natuurlijk geïnteresseert is in waarom je het vindt.
    Idem ditto! Of zelf koken óf opeten wat mama kookt zonder zeuren.

    Comment


    • #17
      Originally posted by jowblob View Post
      Als je kip in heet water kookt gaan alle eiwitten verloren...
      Alle gekheid op een stokje he maar uuhh dat is natuurlijk onzin
      sq 130 / dl 175 / bp 100 / mp 70

      you know they can't handle us like debbies does dallas

      Comment


      • #18
        Originally posted by jowblob View Post
        Als je kip in heet water kookt gaan alle eiwitten verloren...
        grapje zeker, jij eet ze gewoon rauw
        “If you really want to do something, you will find a way; if you don't, you will find a excuse.”

        Comment


        • #19
          Originally posted by jowblob View Post
          Als je kip in heet water kookt gaan alle eiwitten verloren...
          Koken is het gaar maken van eten in kokend water. Het is belangrijk om weinig water te gebruiken en zo kort mogelijk te koken, dan blijven vitamines en de smaak beter bewaard.
          Blijf vooral je zelf, er zijn al zo veel anderen.

          Comment


          • #20
            Hoe maken jullie een hele kip klaar?

            Comment


            • #21
              Was het ook niet jouw moeder, die dacht dat je ziek zou worden als je half bevroren kip ging bakken?

              Comment


              • #22
                net wat uitgeprobeerd met de kip en was verdomd lekker

                500g kip in blokjes snijden
                normale kip kruiden erover
                paar schuitjes hot tabasco erover
                1 zakje marinade mix hot (is eigenlijk voor spare ribs)
                4 eetlepels wokolie

                zo lekker pittig gekruid dat je er niet van gaat zweten, dat is mijn bereidingswijze.
                sq 150- dl 2x180- be paused 110 - pp - 92.5

                Comment


                • #23
                  Originally posted by wzoet View Post
                  net wat uitgeprobeerd met de kip en was verdomd lekker

                  500g kip in blokjes snijden
                  normale kip kruiden erover
                  paar schuitjes hot tabasco erover
                  1 zakje marinade mix hot (is eigenlijk voor spare ribs)
                  4 eetlepels wokolie

                  zo lekker pittig gekruid dat je er niet van gaat zweten, dat is mijn bereidingswijze.
                  Beetje te veel kruiden lijkt mij, zou zeker de kip kruiden al weg laten.
                  Blijf vooral je zelf, er zijn al zo veel anderen.

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by Beaudien View Post
                    Maar dan is dit topic toch sowieso een beetje zinloos geweest..........
                    niet echt wilde gwn weten of er andere mensen hetzelfde deden ;-)
                    Geschiedenis herhaalt zich, sehr stolz!

                    Comment


                    • #25
                      Originally posted by Tonic View Post
                      Beetje te veel kruiden lijkt mij, zou zeker de kip kruiden al weg laten.

                      weet niet hoe het zonder die normale is maar had gewoon wat bij elkaar gegooid qua kruiden en met succes
                      sq 150- dl 2x180- be paused 110 - pp - 92.5

                      Comment


                      • #26
                        gister ook iets lekkers gemaakt

                        kipfilet in stukjes en dan samen met wat broccoli en een klein beetje teriyaki saus wokken.
                        In this life, you don't have to prove nothin' to nobody but yourself. And after what you've gone through, if you haven't done that by now, it ain't gonna never happen.

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by Rubens View Post
                          gister ook iets lekkers gemaakt

                          kipfilet in stukjes en dan samen met wat broccoli en een klein beetje teriyaki saus wokken.
                          lijkt me lekker ;-)
                          Geschiedenis herhaalt zich, sehr stolz!

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by jowblob View Post
                            Als je kip in heet water kookt gaan alle eiwitten verloren...

                            daarom moet je kip ook in koud water koken..

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by Timberland View Post
                              daarom moet je kip ook in koud water koken..
                              Opmerking vd week
                              http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/50671-log-2012-steefdk.html

                              Comment


                              • #30
                                hoe kunnen de eiwitten nu verloren gaan, dan was niemand dik, dan heb je gewoon een stuk calorieloze flepskip
                                Geschiedenis herhaalt zich, sehr stolz!

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                Working...
                                X