Reuzenbonensalade met appel en tonijn

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Reuzenbonensalade met appel en tonijn

    Ingrediƫnten 4 personen

    1 appel, in blokjes
    2 eetlepels citroensap
    3 eetlepels olijfolie extra vierge
    1 blik tonijn naturel (200 g), uitgelekt
    1/2 blik reuzenbonen (400 g), uitgelekt
    1 sjalot, in ringen
    1 bakje tuinerwten-wortel
    4 sneetjes volkorenbrood (vloerbrood) = optioneel

    Bereiden

    Appel met 1 el citroensap besprenkelen. Rest van citroensap met olijfolie en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Tonijn met vork losmaken en met bonen, appel en sjalot door dressing scheppen. Tuinkers losknippen en 1/4 deel door salade scheppen. Eventuele Brood roosteren. Op elke snee brood salade scheppen en garneren met toef tuinkers.

    Energie 260 kcal- Eiwit 15 g- Vet 13 g- Koolhydraten 22 g (per eenpersoonsportie bij bereiding met brood)

  • This reply by WanabieBodybuilder has been deleted by Admin Bodynet

    Klink lekker, ckr een keer proberen!

Sidebar top desktop

Collapse

Actieve discussies

Collapse

Working...
X