Ingrediƫnten 4 personen
1 appel, in blokjes
2 eetlepels citroensap
3 eetlepels olijfolie extra vierge
1 blik tonijn naturel (200 g), uitgelekt
1/2 blik reuzenbonen (400 g), uitgelekt
1 sjalot, in ringen
1 bakje tuinerwten-wortel
4 sneetjes volkorenbrood (vloerbrood) = optioneel
Bereiden
Appel met 1 el citroensap besprenkelen. Rest van citroensap met olijfolie en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Tonijn met vork losmaken en met bonen, appel en sjalot door dressing scheppen. Tuinkers losknippen en 1/4 deel door salade scheppen. Eventuele Brood roosteren. Op elke snee brood salade scheppen en garneren met toef tuinkers.
Energie 260 kcal- Eiwit 15 g- Vet 13 g- Koolhydraten 22 g (per eenpersoonsportie bij bereiding met brood)
1 appel, in blokjes
2 eetlepels citroensap
3 eetlepels olijfolie extra vierge
1 blik tonijn naturel (200 g), uitgelekt
1/2 blik reuzenbonen (400 g), uitgelekt
1 sjalot, in ringen
1 bakje tuinerwten-wortel
4 sneetjes volkorenbrood (vloerbrood) = optioneel
Bereiden
Appel met 1 el citroensap besprenkelen. Rest van citroensap met olijfolie en zout en peper naar smaak tot dressing kloppen. Tonijn met vork losmaken en met bonen, appel en sjalot door dressing scheppen. Tuinkers losknippen en 1/4 deel door salade scheppen. Eventuele Brood roosteren. Op elke snee brood salade scheppen en garneren met toef tuinkers.
Energie 260 kcal- Eiwit 15 g- Vet 13 g- Koolhydraten 22 g (per eenpersoonsportie bij bereiding met brood)