Recept. Kapsalon
Benodigheden:
Groente:
-sla (fijn gesneden)
-tomaat (blokjes gesneden)
-komkommer (grof gesneden in reepjes)
Saus:
-sambal
-yoghurt knoflooksaus (eigen gemaakt zie hieronder)
*1 a 2 stuks/theelepels knoflook fijn gesneden.
*bakje volle yoghurt
*heel klein beetje room
*basilicum
*zout
*theelepel citroensap
Vlees bron:
-kip (gesneden in kleine blokjes, blokjes niet te dik)
Carbs bron:
-aardappels (die schijven van AH lekker makkelijk)
Bereiding:
Allereerst maak je de knoflooksaus, voeg naar eigen smaak toe.
Dan bak je de kleine blokjes kip in een pan, doe er wat gyros kruiden over en laat het bakken tot het 90% gaar is en haal je uit de pan.
De aardappel schijven snij je in 3 stukjes zodat je reepjes heb, dit bak je voor 90-100% gaar. En haal je uit de pan.
Nu heb je dus de kip en aardappels/patat al bereid.
Nu pak je een bak/schaal en daar leg je als eerste de aardappels in en vervolgens eroverheen de kipstukjes, nu leg je er wat kaas over (10+ kaas is weinig kcals het is maar voor het effect wat gesmolten kaas levert) doe dit heel even in de oven totdat de kaas lekker is gesmolten. Nu leg je er vervolgens de fijn gesneden sla/tomaat en komkommer op en eventueel wat ui.
Dan wat sambal eroverheen en je eigen gemaakte yoghurt knoflooksaus...
(kipfilet en aardappels gewoon afgewogen voor voedingschema)
Bon a petite ik ga het morgen maken heb al de rauwkost ed voorbereid dus hoef alleen nog de aardappel reepjes te bakken
Benodigheden:
Groente:
-sla (fijn gesneden)
-tomaat (blokjes gesneden)
-komkommer (grof gesneden in reepjes)
Saus:
-sambal
-yoghurt knoflooksaus (eigen gemaakt zie hieronder)
*1 a 2 stuks/theelepels knoflook fijn gesneden.
*bakje volle yoghurt
*heel klein beetje room
*basilicum
*zout
*theelepel citroensap
Vlees bron:
-kip (gesneden in kleine blokjes, blokjes niet te dik)
Carbs bron:
-aardappels (die schijven van AH lekker makkelijk)
Bereiding:
Allereerst maak je de knoflooksaus, voeg naar eigen smaak toe.
Dan bak je de kleine blokjes kip in een pan, doe er wat gyros kruiden over en laat het bakken tot het 90% gaar is en haal je uit de pan.
De aardappel schijven snij je in 3 stukjes zodat je reepjes heb, dit bak je voor 90-100% gaar. En haal je uit de pan.
Nu heb je dus de kip en aardappels/patat al bereid.
Nu pak je een bak/schaal en daar leg je als eerste de aardappels in en vervolgens eroverheen de kipstukjes, nu leg je er wat kaas over (10+ kaas is weinig kcals het is maar voor het effect wat gesmolten kaas levert) doe dit heel even in de oven totdat de kaas lekker is gesmolten. Nu leg je er vervolgens de fijn gesneden sla/tomaat en komkommer op en eventueel wat ui.
Dan wat sambal eroverheen en je eigen gemaakte yoghurt knoflooksaus...
(kipfilet en aardappels gewoon afgewogen voor voedingschema)
Bon a petite ik ga het morgen maken heb al de rauwkost ed voorbereid dus hoef alleen nog de aardappel reepjes te bakken
Comment