Ingredienten:
200 gram witvis.
2 tomaten
1 chilipeper
15 ml olijfolie extra vierge ( of wokolie)
0,5 ui
250 gram verse bladspinazie
Teentje knoflook
Diverse kruiden
Bereiding:
Kruid de witvis op de manier zoals je dat zelf het lekkerst vind. Ik gebruik viskruiden (natriumarm).
Verwarm 10 ml olijfolie in een grillpan en bak hier de witvis in. Ondertussen snijd je in een halve ui in stukjes en ook de chilipeper. Deze doe je in een hete wok met 5 ml olie. En voeg een teentje knoflook toe. Dit laat je een paar minuten aanfruiten. Houd ondertussen de vis in de gaten!
Snijd nu de tomaten in stukjes en voeg deze ook toe. Als je tomaten stukjes na enkele minuten zacht beginnen te worden dan voeg je de 250 gram bladspinazie toe. Dit laat je enkele minuten wokken onder goed roeren/scheppen.
Serveer op een groot bord met een bijgerecht naar eigen wens.
Greetz Tim
200 gram witvis.
2 tomaten
1 chilipeper
15 ml olijfolie extra vierge ( of wokolie)
0,5 ui
250 gram verse bladspinazie
Teentje knoflook
Diverse kruiden
Bereiding:
Kruid de witvis op de manier zoals je dat zelf het lekkerst vind. Ik gebruik viskruiden (natriumarm).
Verwarm 10 ml olijfolie in een grillpan en bak hier de witvis in. Ondertussen snijd je in een halve ui in stukjes en ook de chilipeper. Deze doe je in een hete wok met 5 ml olie. En voeg een teentje knoflook toe. Dit laat je een paar minuten aanfruiten. Houd ondertussen de vis in de gaten!
Snijd nu de tomaten in stukjes en voeg deze ook toe. Als je tomaten stukjes na enkele minuten zacht beginnen te worden dan voeg je de 250 gram bladspinazie toe. Dit laat je enkele minuten wokken onder goed roeren/scheppen.
Serveer op een groot bord met een bijgerecht naar eigen wens.
Greetz Tim
Comment