dit had ik laatst geprobeerd en t was echt heerlijk.
benodigdheden:
200-300 kipfilet
een volkoren bolletje of pistoletje
een oud sneetje brood
1 ei-eiwit
beetje bloem
sla, tomaat, augurk
yogonaise
olie
kipkruiden
bereidingswijze:
1. pak 3 kommetjes, 1 voor de bloem, 1 voor t eiwit,1 voor de broodkruimels.
2. haal de korsten van het brood en vermaal het brood en mix het met de kipkruiden(doe vervolgens in het kommetje).
3. snij een stuk kipfilet af, rol het door de bloem vervolgens klop je de bloem af en rol je het daar het eiwit, nu rol het door de broodkruimels.
4. doe wat olie in de pan en bak de kipfilet tot het van binnen gaar is.
5. snij wat augurk, tomaat en sla en doe dat op het bolletje,doe een flinke klodder yogonaise of mayo op het bolletje en leg de kipburger erop.
6. eet op, en geniet :P
benodigdheden:
200-300 kipfilet
een volkoren bolletje of pistoletje
een oud sneetje brood
1 ei-eiwit
beetje bloem
sla, tomaat, augurk
yogonaise
olie
kipkruiden
bereidingswijze:
1. pak 3 kommetjes, 1 voor de bloem, 1 voor t eiwit,1 voor de broodkruimels.
2. haal de korsten van het brood en vermaal het brood en mix het met de kipkruiden(doe vervolgens in het kommetje).
3. snij een stuk kipfilet af, rol het door de bloem vervolgens klop je de bloem af en rol je het daar het eiwit, nu rol het door de broodkruimels.
4. doe wat olie in de pan en bak de kipfilet tot het van binnen gaar is.
5. snij wat augurk, tomaat en sla en doe dat op het bolletje,doe een flinke klodder yogonaise of mayo op het bolletje en leg de kipburger erop.
6. eet op, en geniet :P
Comment