Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
Bereidingstijd
15 minuten
Ingrediënten
- 1/2 komkommer
- 1 kipfilet fumé (ca. 100 g)
- 1 zakje kant-en-klare langkorrelrijst (250 g)
- 1 zak rode paprika-mascarponesoep (400 ml)
- 1/3 zakje verse bieslook (a 25 g)
Bereiden
Komkommer schillen en in lengte halveren. Met theelepel zaadjes eruit schrapen. Komkommer en kipfilet in blokjes snijden en over twee diepe borden verdelen. Rijst en soep verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Bieslook boven kom fijn knippen, warme rijst erdoor mengen. Soep over garnituur in borden schenken en in het midden van elk bord een bergje bieslookrijst scheppen.
Voedingswaarde
Voor 1 persoon
- energie 355 kCal
- eiwit 22 g
- vet 7 g
- koolhydraten 52 g
Smakelijk
Bereidingstijd
15 minuten
Ingrediënten
- 1/2 komkommer
- 1 kipfilet fumé (ca. 100 g)
- 1 zakje kant-en-klare langkorrelrijst (250 g)
- 1 zak rode paprika-mascarponesoep (400 ml)
- 1/3 zakje verse bieslook (a 25 g)
Bereiden
Komkommer schillen en in lengte halveren. Met theelepel zaadjes eruit schrapen. Komkommer en kipfilet in blokjes snijden en over twee diepe borden verdelen. Rijst en soep verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Bieslook boven kom fijn knippen, warme rijst erdoor mengen. Soep over garnituur in borden schenken en in het midden van elk bord een bergje bieslookrijst scheppen.
Voedingswaarde
Voor 1 persoon
- energie 355 kCal
- eiwit 22 g
- vet 7 g
- koolhydraten 52 g
Smakelijk
Comment