100 gram verse/uit blik Tonijnfilet
150 gram verse/uit blik Zalmfilet
75 gram ijsbergsla
50 gram rode paprika
200 gram asperges
Voeg bij de tonijn en zalm wat kruiden voor de smaak.Snij de sla, rode paprika en de asperges en doe deze in een schaal.Zorg dat de vis in kleine stukjes is verdeeld en voeg deze toe aan de salade. Doe er wat van je favoriete vetarme sladressing of azijn overheen en wat walnoten en of cashewnoten er bij voor de gezonde vetten.
ps (Als je niet van vis houd, kun je voor dit recept ook kipfilet gebruiken.)
150 gram verse/uit blik Zalmfilet
75 gram ijsbergsla
50 gram rode paprika
200 gram asperges
Voeg bij de tonijn en zalm wat kruiden voor de smaak.Snij de sla, rode paprika en de asperges en doe deze in een schaal.Zorg dat de vis in kleine stukjes is verdeeld en voeg deze toe aan de salade. Doe er wat van je favoriete vetarme sladressing of azijn overheen en wat walnoten en of cashewnoten er bij voor de gezonde vetten.
ps (Als je niet van vis houd, kun je voor dit recept ook kipfilet gebruiken.)
Comment