supercreatine?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    WAT IS CREATINE??

    Creatine is een lichaamseigen stof, die aanwezig is in diverse weefsels in ons lichaam, zoals het hart, de hersenen, spermazoiden en het netvlies van ons oog. Zo´n 95% van het creatine in ons lichaam bevindt zich echter in onze spieren. Ons lichaam bevat in totaal zo´n 140 gram creatine.
    Creatine wordt normaal aangemaakt in de lever en de nieren uit de aminozuren arginine, glycine en methionine. Creatine wordt via het bloed getransporteerd naar de spieren en de diverse weefsels en wordt aldaar opgenomen door de lichaamscellen. Creatine komt van nature voor in vlees en vis. Vers vlees bevat per KG zo´n 4 gram creatine, maar tijdens verhitting en bewaring daalt dat gehalte drashtisch. Via onze dagelijkse voeding krijgen we zo´n 0,5 gram creatine naar binnen, doch voor vegetariers is de opname nagenoeg gelijk aan nul. De dagelijkse creatine behoefte van een man van 70 KG wordt geschat op 2 gram.

    WAT DOET CREATINE

    Creatine speelt een essentiele rol bij de levering van energie tijdens lichamelijke inspanningen. Door de juiste voeding zorgt u voor de aanwezigheid van brandstof (koolhydraten, vetten en eiwitten) in het lichaam. Via diverse afbraakroutes worden deze produkten omgezet en opgeslagen in het lichaam in de vorm van glycogeen. Tijdens de afbraak van koolhydraten en glycogeen komt er ATP vrij. ATP staat voor adenosine trifostaat en is de brandstof voor de cellen in ons lichaam. Tijdens dat verbrandingsproces wordt ATP omgezet in ADP en energie. Het verliest hierdoor 1 fosfaatgroep. Het lichaam is in staat de ADP weer te voorzien van een fosfaatgroep, zodat het weer ATP wordt en weer energie kan leveren. Voor dit proces is creatine nodig. Hiervoor is in het lichaam nog 1 belangrijke stap nodig, namelijk de omzetting van creatine in creatinefosfaat. Het in het lichaam aanwezige creatinefosfaat kan gedurende zo´n 15 seconden bij een korte krachtinspanning (denk aan een sprint) extra energie leveren. Indien de voorraad creatinefosfaat uitgeput is, wordt het tijdens een rustperiode weer voorzien van een fosfaatgroep uit ATP die vrijkomt tijdens de afbraak van koolhydraten, glycogeen en/of vetten. Koolhydraten en vetten zijn als het ware de benzine voor onze motor terwijl Creatine dient als smeerolie om de motor draaiende te houden.

    VOORDELEN VAN CREATINE

    1. Door inname van creatine wordt het gehalte aan creatinefosfaat in de spieren verhoogd. Hierdoor kan men korte maximale krachtinspanningen langer volhouden. Door de verhoogde creatinegehaltes is een sneller herstel na inspanningen mogelijk, immers creatinefosfaat kan snel weer worden aangemaakt als er voldoende creatine voorhanden is. 2. Een hogere concentratie van creatinefosfaat zorgt vor een verbetering van de buffercapaciteit waardoor het negatieve effect van verzuring door de vorming van melkzuur kan worden vertraagd. Men wordt dus minder snel moe.
    3. Een verhoogd creatinegehalte in de spieren reduceert de vorming van vrije radicalen, die ontstaan tijdens zware inspanning.
    4. Dagelijks gebruik van creatine vergroot de spiermassa.

    Copy van:
    Ons eigen lid, Laylow geregistreerd lid sind 26 juni 2002.
    Het bericht is al 10jaar oud, dus ik weet niet of het alweer is achterhaald?.
    En zelf heb ik nooit creatine gebruikt.

    Comment


    • #17
      !

      er zit in super creatine niet aleen creatine he ik zou het ff kopieren van bodyenfitshop


      Resultaat kenmerken Super Creatine;
      -Hardcore bodybuilding creatine!
      -Extreem krachtig, spiermassa!
      -7 sterkste soorten creatine!
      -Uniek - beschermt krachtig je spieren!
      -Bevat het nieuwe topingredient COP!
      -Enorme explosieve spierkracht
      -Extreem sterke trainingen en prestaties
      -Sneller spierherstel
      -Pomp spieren vol voedingsstoffen
      -Meer spierenergie tijdens trainen
      -Verbetering spieruithoudingsvermogen
      -Ramt spieren letterlijk vol creatine
      -Herstel zelfs al tussen de sets
      -Geeft spieren energie voor prestaties
      -Werkt altijd en voor iedereen!
      -Zeer goed en snel opneembaar in je spieren
      -Sneller herstel na training
      -5-6 weken voorraad per verpakking
      -1 dosering per dag is al voldoende
      -Verkrijgbaar in 2 heerlijk frisse smaken

      Uitleg ingredenten in Super Creatine;

      Creapure - wordt geproduceerd door AlzChem Trostberg GmbH. Dit bedrijf garandeert de meest zuivere Creatine wereldwijd verkrijgbaar. Elke batch CreaPure creatine wordt getest op zuiverheid en kwaliteit. De resultaten die je met CreaPure creatine zult behalen zijn sterker. Meer spierkracht, meer spiermassa en sneller herstel! De kwaliteit en werkzaamheid van het gepatenteerde CreaPure is 100% gegarandeerd en dat merk je.
      Di Creatine Malate - een unieke vorm van Creatine. Hier is namelijk Malate gekoppeld aan Creatine. Creatine Malate wordt sneller en completer recht in de spiercel getransporteerd. Vooral voor, tijdens en na de training zuigen onze spieren Creatine Malate op als een spons. Totaal geen bijwerkingen, geen onderhuids vocht vasthouden en geen maag krampen. Alle ingenomen creatine wordt in de spiercellen opgenomen er blijft niets in de darmen of buiten de spiercel. Naast meer explosieve spierkracht kan Di Creatine Malate als geen andere creatine ook je spieruithoudingsvermogen en het spierherstel verbeteren.
      Creatine AKG 2:1 - pompt je spieren letterlijk vol met creatine! Creatine AKG heeft een extra voordeel dat het in de aërobe route wordt gebruikt voor het produceren van energie, bekend als de Krebs cyclus. De Krebs-cyclus wordt gebruikt om het niveau van snel beschikbare energie in de spiercellen te vullen tussen de sets. Creatine zorgt voor snelle energie en kracht voor de voltooiing van meer herhalingen, AKG helpt dus energie-niveaus tussen de sets herstellen. De combinatie van de twee (Creatine AKG!) is een uiterst effectieve manier om je energie en kracht niveau hoog te houden tijdens je training! Creatine AKG maximaliseert Creatine concentraties in de spieren bij iedereen, zelfs bij de zogenaamde “non responders” op creatine.
      Creatine Pyruvate - combineert de prestatie verhogende effecten van creatine en pyruvaat. De koppeling van Creatine aan Pyruvaat zal je spieren extra energie en herstel geven voor waanzinnige trainingen. Dankzij Pyruvaat zal ook het uithoudingsvermogen meer toenemen. Pyruvaat zet glycogeen om in bruikbare energie voor de spieren tijdens de training en in rust. Naast de explosieve kracht van creatine is pyruvaat dus van essentieel belang voor een groter uithoudingsvermogen. In klinische studies is zelfs aangetoond dat pyruvaat lichaamsvet verlaagd zonder vermindering van spier-eiwit, een zeer belangrijke factor bij het verhogen van vetvrije spiermassa! Onderzoek toont aan dat pyruvaat helpt bij het verbranden van vet, terwijl het de fysieke prestaties verbetert.
      Creatine Phosphate - direct bruikbare creatine voor de spieren. Creatine Phosphate is na inname vrijwel direct beschikbaar als bron voor spierenergie- en kracht.
      Deze creatine wordt toegepast in zeer veel nieuwe creatineformules in het hogere segment. Sterk, spieropbouwend, snel opneembaar en vrij van bijwerkingen!
      Creatine Ethyl Ester - wordt 100% opgenomen in de spieren. Dankzij deze productiemethode blijft er geen milligram onbenut buiten de spiercel. Creatine Ethyl Ester werkt dan ook direct en veel sterker als je gewend bent met andere creatine(s), je zult merken dat je tijdens de trainingen snel meer kracht ontwikkelt. De spiegel liegt ook niet, je zult sneller meer spiermassa opbouwen, compleet vrij van vet en vocht, alleen keiharde spiermassa!
      Kre Alkalyn - laat je toe om intensiever te sporten en nadien je spieren extra te beschermen tegen overvloedige melkzuurophoping gedurende de training of wedstrijd. Het procédé waarmee het ingrediënt gebufferd wordt laat toe om harder en langer te trainen. En intensiever sporten wil zeggen: "meer resultaat".
      Creatine is één van de meest gevraagde supplementen van de laatste jaren. Kre-Alkalyn zorgt er voor dat de hedendaagse atleet de lat zeker een stukje hoger kan leggen.
      HICA (US Patent 20080108698) -beschermt je spieren en laat je spieren nog sneller groeien. HICA laat spieren meer spiereiwit aanmaken. Anders dan prohormones of anabolica activeerd HICA spiergroei zonder dat het de natuurlijke hormoonbalans in je lichaam beinvloedt. HICA geeft je maximale spiergroei en je kunt er constant mee doorgaan. Het is wetenschappelijk bewezen dat HICA je spieren beschermt en kan zorgen voor een significante toename van de vetvrije spiermassa.
      Een wetenschappelijke studie onder professionele American Football spelers toonde al in 2009 de krachtige werking van het gepatenteerde HICA aan. De duidelijke conclusie was dat HICA de vetvrije spiermassa verhoogde en zelfs spierpijn verminderde.
      HICA haalt bijna letterlijk een knop om in je lichaam. HICA voorkomt de spierafbraak die gepaard gaat met zware training. Dit zorgt ervoor dat de spieropbouwende mechanismen in je lichaam optimaal kunnen werken, zo kun je spectaculaire winsten in spiermassa behalen.
      Conclusie: HICA vergroot significant vetvrije spiermassa. Je kunt onbeperkt profiteren van de kracht van HICA, het is natuurlijk en veilig.
      HMB - het meest voorname effect van HMB is het voorkomen van spierafbraak en het snellere herstel van de spieren. Hierdoor is de gebruiker sneller in staat om meer spiermassa te winnen. Studies hebben aangetoond dat het met HMB in combinatie met een hoge proteine inname mogelijk is in 3 weken tijd 300% meer aan spiermassa en 295% meer aan kracht te winnen. De productie van cortisol wordt sterk verminderd waardoor er veel minder spierafbraak plaatsvindt. Dit resulteert in een snelle toename van zowel spierherstel, spiermassa als spierkracht.

      Creatinol -O- Phosphate - is een verbazingwekkend ingredient. Met COP groei je nog verder uit je voegen! Het is sterk wetenschappelijk onderbouwt, vrij van bijwerkingen en het favoriete supplement van Amerika's bekendste sportwetenschapper en goeroe, Patrick Arnold. Het is ontwikkeld in Italie, wetenschappelijk studies toonden de capaciteit van COP aan waar het gaat om het verhogen van spierkracht en uithouding. Met COP zijn je spieren in staat langere periodes van langdurige inspanning te weerstaan. COP zorgt ervoor dat je zwaar door kunt trainen daar waar je normaal op moet geven. De sleutel naar spiergroei is om het meeste uit je spieren te halen tijdens elke training en je grenzen te doorbreken. COP is die sleutel naar spiergroei! Creatinol-O-Phosphate is het nieuwe topproduct voor bodybuilding!

      Wetenschappelijk literatuur heeft het volgende aangetoond;
      -Toename spieruithoudingsvermogen en kracht
      -Verlaging zuurstofgebruik tijdens de training
      -Stijging ATP-niveaus in de spieren
      -Buffer melkzuur en remt lactaat vorming

      Verwar COP niet met creatine!
      Anders als creatine vereist COP geen laadfase en werkt het vrij meteen na inname. Je merkt het direct!
      Instant BCAA - de prestatie bevorderende en spieropbouwende voordelen van deze unieke aminozuren zijn groot. Atleten zijn in staat om zwaarder te trainen met minder spierafbraak en spieren herstellen sterker en sneller na de training. Maximale prestaties en spiergroei, elke training weer.
      L-Glutamine - onderzoek bij atleten toont aan dat supplementatie met Glutamine spierweefsel beschermt en spierherstel aanzienlijk kan versnellen. Dit komt doordat je je spieren constant voorziet in de behoefte aan L-Glutamine, het belangrijkste aminozuur in je spieren.
      Trigonella foenum-graecum extract - verbetert de werking van creatine. Trigonella foenum-graecum extract zorgt er voor dat de glucospiegel in het lichaam constant blijft en dat de gevoeligheid voor insuline in spiercellen groter wordt. Daardoor nemen spiercellen meer creatine op. De toevoeging van Trigonella foenum-graecum extract verbetert de werking en opname van creatine in de spieren net zo goed als 50-70 gram suikers of glucose dat zou doen.

      Cinnamon extract - helpt je meer voedingsstoffen op te nemen in je spieren! Kaneelextract laadt spieren letterlijk vol met glucose/voedingsstoffen voor herstel en groei.Kaneelextract zorgt dat spieren met eenzelfde hoeveelheid insuline meer voedingsstoffen kunnen opnemen in de spieren.

      Super Creatine bevat naast de werkzame ingredienten ook 15 gram unieke koolhydraten per serving voor prestatie, energie en herstel;
      Karbolyn - het nieuwe gepatenteerde topkoolhydraat voor topsporters en bodybuilders! Het werd ontworpen voor topsporters op zoek naar een snelle, veilige en hoogwaardige manier om de spier te laden met spierenergie(glycogeen). Karbolyn pompt letterlijk voedingsstoffen de spiercellen in. Het vult je glycogeen voorraden tot het maximale aan. Spieren kunnen beschikken over maximale energie en herstelvermogen. Karbolyn is een natuurlijk product uit mais, aardappelen en rijst en geheel suikervrij.
      Dextrose - is de perfecte carbloader. Dextrose hoeft niet te worden verteerd. Het vult pijlsnel het tijdens de training verbruikte glycogeen aan in je spieren. Dextrose is ook wel bekend als glucose. Omdat glucose zo snel wordt opgenomen, laat het de bloedsuikerspiegel snel stijgen en zo wordt insuline snel vrijgelaten in de bloedstroom, waardoor opname van voedingsstoffen in spierweefsel wordt bespoedigd en spierglycogeen direct wordt hersteld.
      Super Creatine aanbevolen gebruik;
      Mix per dosering 1 maatschep Super Creatine in 300ml water, vruchtensap of je favoriete sportdrank.
      Neem op trainingsdagen 1 dosering 's ochtends en 1 dosering direct na de training. Op rustdagen is 1 dosering 's ochtends voldoende.

      Elke verpakking Super Creatine! bevat 800 gram, voldoende voor een maand.

      Hardcore Bodybuilding Creatine: Super Creatine is extreem krachtig voor keiharde spiermassa, explosieve spierkracht, prestaties, uithouding, spierherstel en het beschermen van je spieren!

      Comment


      • #18
        Originally posted by jothie View Post
        ja ik weeg in de avond
        Faal, weeg sochtends.. dan tellen je aangevreten kilo;s niet mee.

        nu kan het wel 2-3 kg verschillen in je echte gewicht.
        success trains failure complaints!
        BP:1x105 DL:165
        Lengte: 182cm KG: 75

        Comment


        • #19
          Dat aantal kg's komen er niet door idd, moet ik wel erbij zeggen dat ik al tijden supercreatine gebruik en er ondanks de stank erg tevreden over ben!
          In adaptation we trust

          Deadlift 285 kilo
          Squat 230 kilo
          Bankdrukken 137.5 kilo
          Powerlift totaal 652.5 kilo

          Mijn trainingslog

          Comment


          • #20
            Originally posted by jothie View Post

            Resultaat kenmerken Super Creatine;
            -Hardcore bodybuilding creatine!
            -Extreem krachtig, spiermassa!
            -7 sterkste soorten creatine!
            -Uniek - beschermt krachtig je spieren!
            Wauw!

            -Bevat het nieuwe topingredient COP!
            Wat is dat nou weer, het aftreksel van de vuile onderbroek van een Amerikaanse agent? Zo eentje die heel veel donuts eet?

            -Enorme explosieve spierkracht
            -Extreem sterke trainingen en prestaties
            -Sneller spierherstel
            -Pomp spieren vol voedingsstoffen
            -Meer spierenergie tijdens trainen
            -Verbetering spieruithoudingsvermogen
            -Ramt spieren letterlijk vol creatine
            -Herstel zelfs al tussen de sets
            -Geeft spieren energie voor prestaties
            -Werkt altijd en voor iedereen!
            -Zeer goed en snel opneembaar in je spieren
            -Sneller herstel na training
            Nou nou nou ... Ick schrick me deaud! Dan moet het wel op de dopinglijst staan, dat kan gewoon niet anders!

            -5-6 weken voorraad per verpakking
            -1 dosering per dag is al voldoende
            -Verkrijgbaar in 2 heerlijk frisse smaken
            Gelukkig maar!

            Probeer eens gewoon standaard creatine monohydraat te gebruiken en kijk eens over verschhil is. Ik ben niet zo snel overtuigd door al die schreeuwerige slogans.
            I know from teaching hundreds of seminars that the guys who say they have “awesome technique” are usually the biggest disasters—their ego just doesn’t let them see it.
            - Dave Tate

            Comment


            • #21
              Originally posted by inferno_0666 View Post

              Wat is dat nou weer, het aftreksel van de vuile onderbroek van een Amerikaanse agent? Zo eentje die heel veel donuts eet?

              .

              Hè gadverdamme, Inferno!
              "Bodybuilding is a long term commitment and you won’t get the results you want over night. "

              Comment


              • #22
                Originally posted by Lummeltje-1 View Post
                WAT IS CREATINE??

                Creatine is een lichaamseigen stof, die aanwezig is in diverse weefsels in ons lichaam, zoals het hart, de hersenen, spermazoiden en het netvlies van ons oog. Zo´n 95% van het creatine in ons lichaam bevindt zich echter in onze spieren. Ons lichaam bevat in totaal zo´n 140 gram creatine.
                Creatine wordt normaal aangemaakt in de lever en de nieren uit de aminozuren arginine, glycine en methionine. Creatine wordt via het bloed getransporteerd naar de spieren en de diverse weefsels en wordt aldaar opgenomen door de lichaamscellen. Creatine komt van nature voor in vlees en vis. Vers vlees bevat per KG zo´n 4 gram creatine, maar tijdens verhitting en bewaring daalt dat gehalte drashtisch. Via onze dagelijkse voeding krijgen we zo´n 0,5 gram creatine naar binnen, doch voor vegetariers is de opname nagenoeg gelijk aan nul. De dagelijkse creatine behoefte van een man van 70 KG wordt geschat op 2 gram.

                WAT DOET CREATINE

                Creatine speelt een essentiele rol bij de levering van energie tijdens lichamelijke inspanningen. Door de juiste voeding zorgt u voor de aanwezigheid van brandstof (koolhydraten, vetten en eiwitten) in het lichaam. Via diverse afbraakroutes worden deze produkten omgezet en opgeslagen in het lichaam in de vorm van glycogeen. Tijdens de afbraak van koolhydraten en glycogeen komt er ATP vrij. ATP staat voor adenosine trifostaat en is de brandstof voor de cellen in ons lichaam. Tijdens dat verbrandingsproces wordt ATP omgezet in ADP en energie. Het verliest hierdoor 1 fosfaatgroep. Het lichaam is in staat de ADP weer te voorzien van een fosfaatgroep, zodat het weer ATP wordt en weer energie kan leveren. Voor dit proces is creatine nodig. Hiervoor is in het lichaam nog 1 belangrijke stap nodig, namelijk de omzetting van creatine in creatinefosfaat. Het in het lichaam aanwezige creatinefosfaat kan gedurende zo´n 15 seconden bij een korte krachtinspanning (denk aan een sprint) extra energie leveren. Indien de voorraad creatinefosfaat uitgeput is, wordt het tijdens een rustperiode weer voorzien van een fosfaatgroep uit ATP die vrijkomt tijdens de afbraak van koolhydraten, glycogeen en/of vetten. Koolhydraten en vetten zijn als het ware de benzine voor onze motor terwijl Creatine dient als smeerolie om de motor draaiende te houden.

                VOORDELEN VAN CREATINE

                1. Door inname van creatine wordt het gehalte aan creatinefosfaat in de spieren verhoogd. Hierdoor kan men korte maximale krachtinspanningen langer volhouden. Door de verhoogde creatinegehaltes is een sneller herstel na inspanningen mogelijk, immers creatinefosfaat kan snel weer worden aangemaakt als er voldoende creatine voorhanden is. 2. Een hogere concentratie van creatinefosfaat zorgt vor een verbetering van de buffercapaciteit waardoor het negatieve effect van verzuring door de vorming van melkzuur kan worden vertraagd. Men wordt dus minder snel moe.
                3. Een verhoogd creatinegehalte in de spieren reduceert de vorming van vrije radicalen, die ontstaan tijdens zware inspanning.
                4. Dagelijks gebruik van creatine vergroot de spiermassa.

                Copy van:
                Ons eigen lid, Laylow geregistreerd lid sind 26 juni 2002.
                Het bericht is al 10jaar oud, dus ik weet niet of het alweer is achterhaald?.
                En zelf heb ik nooit creatine gebruikt.
                De post klopt aardig. Het melkzuur verhaal is een van de grootste misvattingen in de wetenschap.

                Creatine zorgt niet voor meer spiermassa, het is de verbetering in de training (uithoudingsvermogen) dat mogelijk hypertrofie kan veroorzaken. Creatine zelf zorgt verder alleen voor meer vocht in de spiercel, dat weer verdwijnt wanneer er gestopt word met creatine.

                Originally posted by jothie View Post
                er zit in super creatine niet aleen creatine he ik zou het ff kopieren van bodyenfitshop


                Resultaat kenmerken Super Creatine;
                -Hardcore bodybuilding creatine!
                -Extreem krachtig, spiermassa!
                -7 sterkste soorten creatine!
                -Uniek - beschermt krachtig je spieren!
                -Bevat het nieuwe topingredient COP!
                -Enorme explosieve spierkracht
                -Extreem sterke trainingen en prestaties
                -Sneller spierherstel
                -Pomp spieren vol voedingsstoffen
                -Meer spierenergie tijdens trainen
                -Verbetering spieruithoudingsvermogen
                -Ramt spieren letterlijk vol creatine
                -Herstel zelfs al tussen de sets
                -Geeft spieren energie voor prestaties
                -Werkt altijd en voor iedereen!
                -Zeer goed en snel opneembaar in je spieren
                -Sneller herstel na training
                -5-6 weken voorraad per verpakking
                -1 dosering per dag is al voldoende
                -Verkrijgbaar in 2 heerlijk frisse smaken

                Uitleg ingredenten in Super Creatine;

                Creapure - wordt geproduceerd door AlzChem Trostberg GmbH. Dit bedrijf garandeert de meest zuivere Creatine wereldwijd verkrijgbaar. Elke batch CreaPure creatine wordt getest op zuiverheid en kwaliteit. De resultaten die je met CreaPure creatine zult behalen zijn sterker. Meer spierkracht, meer spiermassa en sneller herstel! De kwaliteit en werkzaamheid van het gepatenteerde CreaPure is 100% gegarandeerd en dat merk je.
                Di Creatine Malate - een unieke vorm van Creatine. Hier is namelijk Malate gekoppeld aan Creatine. Creatine Malate wordt sneller en completer recht in de spiercel getransporteerd. Vooral voor, tijdens en na de training zuigen onze spieren Creatine Malate op als een spons. Totaal geen bijwerkingen, geen onderhuids vocht vasthouden en geen maag krampen. Alle ingenomen creatine wordt in de spiercellen opgenomen er blijft niets in de darmen of buiten de spiercel. Naast meer explosieve spierkracht kan Di Creatine Malate als geen andere creatine ook je spieruithoudingsvermogen en het spierherstel verbeteren.
                Creatine AKG 2:1 - pompt je spieren letterlijk vol met creatine! Creatine AKG heeft een extra voordeel dat het in de aërobe route wordt gebruikt voor het produceren van energie, bekend als de Krebs cyclus. De Krebs-cyclus wordt gebruikt om het niveau van snel beschikbare energie in de spiercellen te vullen tussen de sets. Creatine zorgt voor snelle energie en kracht voor de voltooiing van meer herhalingen, AKG helpt dus energie-niveaus tussen de sets herstellen. De combinatie van de twee (Creatine AKG!) is een uiterst effectieve manier om je energie en kracht niveau hoog te houden tijdens je training! Creatine AKG maximaliseert Creatine concentraties in de spieren bij iedereen, zelfs bij de zogenaamde “non responders” op creatine.
                Creatine Pyruvate - combineert de prestatie verhogende effecten van creatine en pyruvaat. De koppeling van Creatine aan Pyruvaat zal je spieren extra energie en herstel geven voor waanzinnige trainingen. Dankzij Pyruvaat zal ook het uithoudingsvermogen meer toenemen. Pyruvaat zet glycogeen om in bruikbare energie voor de spieren tijdens de training en in rust. Naast de explosieve kracht van creatine is pyruvaat dus van essentieel belang voor een groter uithoudingsvermogen. In klinische studies is zelfs aangetoond dat pyruvaat lichaamsvet verlaagd zonder vermindering van spier-eiwit, een zeer belangrijke factor bij het verhogen van vetvrije spiermassa! Onderzoek toont aan dat pyruvaat helpt bij het verbranden van vet, terwijl het de fysieke prestaties verbetert.
                Creatine Phosphate - direct bruikbare creatine voor de spieren. Creatine Phosphate is na inname vrijwel direct beschikbaar als bron voor spierenergie- en kracht.
                Deze creatine wordt toegepast in zeer veel nieuwe creatineformules in het hogere segment. Sterk, spieropbouwend, snel opneembaar en vrij van bijwerkingen!
                Creatine Ethyl Ester - wordt 100% opgenomen in de spieren. Dankzij deze productiemethode blijft er geen milligram onbenut buiten de spiercel. Creatine Ethyl Ester werkt dan ook direct en veel sterker als je gewend bent met andere creatine(s), je zult merken dat je tijdens de trainingen snel meer kracht ontwikkelt. De spiegel liegt ook niet, je zult sneller meer spiermassa opbouwen, compleet vrij van vet en vocht, alleen keiharde spiermassa!
                Kre Alkalyn - laat je toe om intensiever te sporten en nadien je spieren extra te beschermen tegen overvloedige melkzuurophoping gedurende de training of wedstrijd. Het procédé waarmee het ingrediënt gebufferd wordt laat toe om harder en langer te trainen. En intensiever sporten wil zeggen: "meer resultaat".
                Creatine is één van de meest gevraagde supplementen van de laatste jaren. Kre-Alkalyn zorgt er voor dat de hedendaagse atleet de lat zeker een stukje hoger kan leggen.
                HICA (US Patent 20080108698) -beschermt je spieren en laat je spieren nog sneller groeien. HICA laat spieren meer spiereiwit aanmaken. Anders dan prohormones of anabolica activeerd HICA spiergroei zonder dat het de natuurlijke hormoonbalans in je lichaam beinvloedt. HICA geeft je maximale spiergroei en je kunt er constant mee doorgaan. Het is wetenschappelijk bewezen dat HICA je spieren beschermt en kan zorgen voor een significante toename van de vetvrije spiermassa.
                Een wetenschappelijke studie onder professionele American Football spelers toonde al in 2009 de krachtige werking van het gepatenteerde HICA aan. De duidelijke conclusie was dat HICA de vetvrije spiermassa verhoogde en zelfs spierpijn verminderde.
                HICA haalt bijna letterlijk een knop om in je lichaam. HICA voorkomt de spierafbraak die gepaard gaat met zware training. Dit zorgt ervoor dat de spieropbouwende mechanismen in je lichaam optimaal kunnen werken, zo kun je spectaculaire winsten in spiermassa behalen.
                Conclusie: HICA vergroot significant vetvrije spiermassa. Je kunt onbeperkt profiteren van de kracht van HICA, het is natuurlijk en veilig.
                HMB - het meest voorname effect van HMB is het voorkomen van spierafbraak en het snellere herstel van de spieren. Hierdoor is de gebruiker sneller in staat om meer spiermassa te winnen. Studies hebben aangetoond dat het met HMB in combinatie met een hoge proteine inname mogelijk is in 3 weken tijd 300% meer aan spiermassa en 295% meer aan kracht te winnen. De productie van cortisol wordt sterk verminderd waardoor er veel minder spierafbraak plaatsvindt. Dit resulteert in een snelle toename van zowel spierherstel, spiermassa als spierkracht.

                Creatinol -O- Phosphate - is een verbazingwekkend ingredient. Met COP groei je nog verder uit je voegen! Het is sterk wetenschappelijk onderbouwt, vrij van bijwerkingen en het favoriete supplement van Amerika's bekendste sportwetenschapper en goeroe, Patrick Arnold. Het is ontwikkeld in Italie, wetenschappelijk studies toonden de capaciteit van COP aan waar het gaat om het verhogen van spierkracht en uithouding. Met COP zijn je spieren in staat langere periodes van langdurige inspanning te weerstaan. COP zorgt ervoor dat je zwaar door kunt trainen daar waar je normaal op moet geven. De sleutel naar spiergroei is om het meeste uit je spieren te halen tijdens elke training en je grenzen te doorbreken. COP is die sleutel naar spiergroei! Creatinol-O-Phosphate is het nieuwe topproduct voor bodybuilding!

                Wetenschappelijk literatuur heeft het volgende aangetoond;
                -Toename spieruithoudingsvermogen en kracht
                -Verlaging zuurstofgebruik tijdens de training
                -Stijging ATP-niveaus in de spieren
                -Buffer melkzuur en remt lactaat vorming

                Verwar COP niet met creatine!
                Anders als creatine vereist COP geen laadfase en werkt het vrij meteen na inname. Je merkt het direct!
                Instant BCAA - de prestatie bevorderende en spieropbouwende voordelen van deze unieke aminozuren zijn groot. Atleten zijn in staat om zwaarder te trainen met minder spierafbraak en spieren herstellen sterker en sneller na de training. Maximale prestaties en spiergroei, elke training weer.
                L-Glutamine - onderzoek bij atleten toont aan dat supplementatie met Glutamine spierweefsel beschermt en spierherstel aanzienlijk kan versnellen. Dit komt doordat je je spieren constant voorziet in de behoefte aan L-Glutamine, het belangrijkste aminozuur in je spieren.
                Trigonella foenum-graecum extract - verbetert de werking van creatine. Trigonella foenum-graecum extract zorgt er voor dat de glucospiegel in het lichaam constant blijft en dat de gevoeligheid voor insuline in spiercellen groter wordt. Daardoor nemen spiercellen meer creatine op. De toevoeging van Trigonella foenum-graecum extract verbetert de werking en opname van creatine in de spieren net zo goed als 50-70 gram suikers of glucose dat zou doen.

                Cinnamon extract - helpt je meer voedingsstoffen op te nemen in je spieren! Kaneelextract laadt spieren letterlijk vol met glucose/voedingsstoffen voor herstel en groei.Kaneelextract zorgt dat spieren met eenzelfde hoeveelheid insuline meer voedingsstoffen kunnen opnemen in de spieren.

                Super Creatine bevat naast de werkzame ingredienten ook 15 gram unieke koolhydraten per serving voor prestatie, energie en herstel;
                Karbolyn - het nieuwe gepatenteerde topkoolhydraat voor topsporters en bodybuilders! Het werd ontworpen voor topsporters op zoek naar een snelle, veilige en hoogwaardige manier om de spier te laden met spierenergie(glycogeen). Karbolyn pompt letterlijk voedingsstoffen de spiercellen in. Het vult je glycogeen voorraden tot het maximale aan. Spieren kunnen beschikken over maximale energie en herstelvermogen. Karbolyn is een natuurlijk product uit mais, aardappelen en rijst en geheel suikervrij.
                Dextrose - is de perfecte carbloader. Dextrose hoeft niet te worden verteerd. Het vult pijlsnel het tijdens de training verbruikte glycogeen aan in je spieren. Dextrose is ook wel bekend als glucose. Omdat glucose zo snel wordt opgenomen, laat het de bloedsuikerspiegel snel stijgen en zo wordt insuline snel vrijgelaten in de bloedstroom, waardoor opname van voedingsstoffen in spierweefsel wordt bespoedigd en spierglycogeen direct wordt hersteld.
                Super Creatine aanbevolen gebruik;
                Mix per dosering 1 maatschep Super Creatine in 300ml water, vruchtensap of je favoriete sportdrank.
                Neem op trainingsdagen 1 dosering 's ochtends en 1 dosering direct na de training. Op rustdagen is 1 dosering 's ochtends voldoende.

                Elke verpakking Super Creatine! bevat 800 gram, voldoende voor een maand.

                Hardcore Bodybuilding Creatine: Super Creatine is extreem krachtig voor keiharde spiermassa, explosieve spierkracht, prestaties, uithouding, spierherstel en het beschermen van je spieren!

                Als je er maar intrapt! Betalen voor marketing praatjes....

                Comment


                • #23
                  Originally posted by erik1982 View Post
                  De post klopt aardig. Het melkzuur verhaal is een van de grootste misvattingen in de wetenschap.

                  Creatine zorgt niet voor meer spiermassa, het is de verbetering in de training (uithoudingsvermogen) dat mogelijk hypertrofie kan veroorzaken. Creatine zelf zorgt verder alleen voor meer vocht in de spiercel, dat weer verdwijnt wanneer er gestopt word met creatine.
                  Chronisch meer ATP, ofwel positieve invloed op activatie van mTOR, dus niet alleen middels betere trainingen anabool.

                  Vind overigens alles anders dan de monohydraat geldklopperij.
                  Auteur van Bonds Androgene Anabole Steroïden (ISBN: 978-90-824123-0-7, peterbond.nl).

                  Comment


                  • #24
                    Ging dat bij mij maar zo snel
                    Deadly force is the last result

                    Comment

                    Sidebar top desktop

                    Collapse

                    Actieve discussies

                    Collapse

                    erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                    Antalya Escort
                    sikis
                    gaziantep escort
                    gaziantep escort
                    İstanbul Escort
                    istanbul escort bayan
                    sisli escort beylikduzu escort bayan
                    antalya escort atakoy escort
                    umraniye escort bayan
                    Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                    Working...
                    X