Acné met cystevorming

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Acné met cystevorming

    Hallo,

    Ik ben een meisje van 28 jaar en heb na 15 jaar nog altijd last van acné! Vroeger was het een redelijk milde vorm, maar de laatste twee jaar is het sterk verergerd, terwijl je toch eerder het tegengestelde zou verwachten!
    Ik denk dat het hormonaal bepaald is aangezien ik ook ineens haartjes op mijn kin begin te krijgen die er vroeger zeker niet waren.
    Ik heb cystevorming op mijn voorhoofd, sinds een dik half jaar ook op mijn borstkas en hier en daar op mijn rug en ook nog, een soort van ontstoken acné op mijn kin en soms mijn kaken en zwarte puntjes op mijn neus.
    Gelukkig kan ik het vrij goed camoufleren met allerei crèmes, behalve dan een aantal dikkere cystes, maar ik wil zo echt geen jaren meer doorgaan.

    Ik ben zeker al bij 5 huidartsten geweest maar die gaven me drie opties waarvan nu niets nog in aanmerking komt
    - roaccutane, een zeer zwaar middel waarbij ik moest ondertekenen dat ik tijdens de behandeling (die meer dan een jaar kan duren) niet zwanger zou worden, een zwangerschapstest moest ondergaan en om de paar maanden mijn lever zou moeten laten testen, de bijwerkingen zijn ook enorm en sommige mensen komen er zelfs mee in het ziekenhuis te liggen. Ik zag dit niet zitten, ook omdat ik al 28 ben en toch wel een kinderwens heb ook, weliswaar hoogstwaarschijnlijk nog niet de eerste twee jaar.
    - antibiotica: heb ik genomen, maar ben ik mee moeten stoppen omdat ik telkens een maag- en darmontsteking ervan kreeg en voorlopig was daar ook geen enkel resultaat mee bereikt
    - de pil: ik denk dat dat misschien wel zou moeten kunnen helpen, maar mijn gynaecoloog was er zelf geen voorstander van, omdat ik al last heb gehad van ontstoken aders en de pil zou trombosevorming stimuleren.
    dus tja... daar sta je dan...
    Van de apotheek heb ik ook al allerlei zalfjes gebruikt. Sommige hielpen niets, anderen iets in het begin (bvb Benzac) maar na een tijdje ook geen effect meer.

    Dan dacht ik maar naar een homeopaat te gaan en/of een peeling le laten doen, maar hier heb ik ook mijn vragen bij. IK ben een drietal maanden voor de eerste keer naar de homeopaat geweest en tot nu toe heb ik geen enkel verschil gezien. Het neemt geleidelijk aan toe, zoals tevoren al het geval was. Nu heeft ze een iets hogere dosis gegeven van een kruidenpilletje dat "ricinus" zou bevatten, maar ik twijfel wel aan de werkzaamheid ervan. Ik heb het op internet zitten opzoeken en in het echt is het blijkbaar een zeer giftige plant, maar in de homeopathie wordt die vooral gebruikt tegen constipatie..... ik heb acné... dus tja... ALs peeling raden ze me in een schoonheidsinstituut biopeeling of een soort van saltpeeling aan...Ik dacht dat dit misschien tijdelijk wel voor verbetering zou kunnen zorgen, maar nu zei mijn homeopathe dat het beter was om het niet te combineren met de homeopathie, omdat ze al patienten had gehad die er bruine vlekken van in het gezicht kregen... maar ze wist wel niet juist over welk type peeling het dan ging. Ik ben eigenlijk ten einde raad... de gewone geneeskunde heeft me niet kunnen helpen, de homeopathie heb ik zware twijfels bij en heb ik de indruk dat ze eerder wat aan het testen zijn of er misschien iets zou kunnen werken, de peeling durf ik dan momenteel niet meer laten doen, dus moet ik terug wachten tot in de volgende winter, maar ondertussen wordt het steeds erger.....

    Iemand tips?

    Bedankt!!!!

  • #2
    Houd je geld maar in je zak voor die dure peeling...
    Acne komt van binnenuit en kan temaken hebben met voeding en hormonen ja...

    Roaccutane is echt een goed middel, met dit spul kom je er vrijwel zeker vanaf.. in ieder geval voor een lange tijd.
    Anders even naar de dokter gaan en vragen of je dit mag hebben:
    -Resorcine/salicylzuur 5%
    -Tetronoine creme
    -Doxycycline pillen

    Die cremes 1 's ochtends en 1 's avonds, die pillen na je avondeten. Is best een goede combi deed 't bij mij ook goed toen.
    Daarbij op je voeding letten dus weinig friettent, weinig chocolade blabla.
    Bij mij was het altijd heel erg door voeding...

    Comment


    • #3
      misschien eens een dermatoloog opzoeken ?
      Shut the Fuck up and TRAIN !!!

      Comment


      • #4
        Originally posted by Sjimmie View Post
        misschien eens een dermatoloog opzoeken ?
        sterke leesvaardigheid

        Comment


        • #5
          sterke leesvaardigheid ? neem aan dat dat sarcastisch bedoelt is maaaaaar in het stukje dat de TS schrijft staat alleen maar huisartsen en homeophaten dusss weet ik niet of de TS al bij ee dermatoloog is geweest zo niet .. lijkt me handig
          Shut the Fuck up and TRAIN !!!

          Comment


          • #6
            denk dat je redmiddel roaccutane wordt.
            je hebt namelijk erge acne ( gezien de cysten ) dus die benzylperoxide gel enzo gaat je echt niet helpen

            dit is na mijn inzien het beste wat je kunt gebruiken om ervan af te komen

            of mss is dit iets

            Klassieke acné- en cystenbehandeling
            160kg squat
            225kg deadlift
            130kg benchpress

            Comment


            • #7
              De oorzaken van acne bij volwassenen kunnen zijn:


              Acne door stress
              Tot voor kort was stress gerelateerd aan acne een nog niet duidelijk. Wetenschappers komen steeds meer te weten over de relatie tussen stress en acne. Stress is nu zelfs de belangrijkste oorzaak van acne bij mensen die pas last kregen van acne na de pubertijd Indien je veel stress hebt in werk of privé sfeer kan het dus invloed hebben.

              Wanneer we worden blootgesteld aan stressvolle situaties, wordt ons zenuwstelsel geactiveerd door onze hersenen. Het zenuwstelsel stuurt op zijn beurt signalen door naar de rest van ons lichaam als onderdeel van strijd of als vluchtreactie. Een deel van deze reactie is hormonale vrijlating van onze bijnieren en vettige afscheidingen uit de talgklieren, die onder de huid liggen.

              Deze hormonale vrijlating van onze bijnieren en de vettige afscheidingen uit de talgklieren, die poriën verstoppen, zijn belangrijke oorzaken van acne bij volwassenen.

              Hormonale onevenwichtigheden als oorzaak van acne
              Acne bij volwassenen als gevolg van hormonale onevenwichtigheden treft voornamelijk vrouwen. Hormonale onevenwichtigheden die zich voordoen tijdens de menstruatie of tijdens de zwangerschap kunnen de oorzaak zijn van acne.

              Er zijn ook volwassen mannen die aangeven, dat zij maandelijks een periode hebben, waarin zij meer last van acne hebben. Hoewel mannen natuurlijk niet menstrueren, gelooft men dat mannen een soortgelijke hormonale cyclus hebben als vrouwen.

              Koffie en thee consumptie in relatie tot acne bij volwassenen
              Volwassenen drinken vaak veel meer koffie dan tieners. De cafeïne in koffie en thee bevordert de productie van cortisol. Cortisol staat ook bekend als het stresshormoon omdat het vrijkomt bij elke vorm van stress. Zoals eerder vermeld, hormonale onevenwichtigheden dragen bij aan acne bij volwassenen.

              Roken en acne
              The chemische stoffen die in het lichaam komen door het roken beperken de bloedcirculatie naar de huidcellen waardoor de helende en regenererende werking van de huid verslechtert. De toxinen die vrijkomen in sigarettenrook kunnen poriën verstoppen en de groei van bacteriën in deze poriën bevorderen. Dit is waarom roken ook één van de oorzaken kan zijn van acne bij volwassenen.

              Erfelijkheid
              Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat mensen meer kans hebben op het krijgen van acne op latere leeftijd wanneer dit vaker is voorgekomen in de familie geschiedenis.

              Milieu
              Wordt jouw huid (bijvoorbeeld door jouw werk) vaak blootgesteld aan hoge concentraties verontreinigende stoffen, irriterende stoffen of vochtigheid, dank an dit ook bijdragen tot acne op latere leeftijd.

              Cosmetica en acne
              Kort gezegd kunnen we zeggen dat door zware of vette cosmetica te gebruiken de huidporiën kunnen verstoppen. Bacteriën, vuiligheid en oliën dragen zo bij aan het ontstaan van acne bij volwassenen. Ga acne nooit bedekken met cosmetica om de acne te verbergen! Dit maakt de acne alleen maar erger.

              Ik denk zelf dat deze laaste bij jou wel al erg kan bijdrage aan je probleem.
              Je geeft immers zelf al aan alles te bedekken.

              Lees het allemaal even door en mischien herken je sommige dingen.
              Als je het antwoord toch al denkt te weten, waarom vraag je het dan ???

              Comment


              • #8
                Denk dat het met je hormonen te maken heeft gezien je haargroei bij je kin. Laat je bloed eens analyseren.

                En ik weet niet of je echt huidartsen bedoelde (dermatologen) of het een typefout was en je huisartsen bedoelde, in het laatste geval zou ik toch eens een dermatoloog opzoeken, in het eerste geval zou ik toch eens gaan nadenken over die roac.
                "Een zoektocht naar kennis moet los staan van het moreel van goed of kwaad, anders is die toch gedoemd niet volledig te zijn." - Genjuro

                sigpic

                "Rock is overpowered. Paper is fine" -Scissors-

                Comment


                • #9
                  Ik lees je kans op trombose bij de Pil... Dat maakt het inderdaad wat meer beangstigend om het te gaan gebruiken.. Wilde je adviseren om met de Diane te beginnen.. Aangezien deze anti-androgeen werkt (weet zo geen andere anti-androgene pillen), maar aangezien je 'aderprobleem' zou ik dat risico ook niet te snel nemen.. Roaccunate klinkt heel zwaar, dat is het ook.. maar er zijn zat mensen die er vanaf komen met alleen een droge/kapotte huid met vooral kapotte lippen (die kans zit er ook wel dik in), maar je bloed wordt telkens geprikt om de boel netjes in de gaten te houden, dus ik zou daar nog eens over nadenken in jouw geval.

                  Comment

                  Sidebar top desktop

                  Collapse

                  Actieve discussies

                  Collapse

                  porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                  erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                  Antalya Escort
                  sikis
                  gaziantep escort
                  gaziantep escort
                  İstanbul Escort
                  istanbul escort bayan
                  sisli escort beylikduzu escort bayan
                  antalya escort atakoy escort
                  umraniye escort bayan
                  Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                  Working...
                  X