a.s. discussies

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • a.s. discussies

    Aangezien er al zoveel topics hier zijn en ik in ieder geval dit topic niet wil laten doodbloeden heb ik de vraag hier aan velen en dan denk ik toch wel aan nieuwelingen.

    Zijn er nog dingen die jullie willen weten kwa informatie? ik bedoel dus niet klakkeloos wat neerzetten maar mensen die ervaring hebben kunnen dan in dit topic reageren ik hoop ook dat het niet verneukt word zodat we mensen goed kunnen sturen.

    misschien is het een idee dat je hier als reageerder alleen mag reageren als je bv minimaal 500 posts hebt neergezet.

    als dit topic zoals hierboven in een ander gedeelte komt wil ik de mod even vragen dit in het goeie te zetten maar op deze manier kunnen we gericht helpen

    geen of wel een goed idee?

  • #2
    - Wat zit erin en wat doet het met je lichaam ?
    - Klopt het dat je er verminkt door kan raken? (ocstrose uit mijn hoofd/rode vlekken)
    - Wat zijn side-effects?
    - Heeft AS ook een geestelijk effect?
    - Als je stopt met AS crashd je lichaam dan?
    - Welke vorm is beter injectie of pillen en wat is het verschil?
    - Heeft het invloed op je eet gedrag, krijg je meer trek?
    - Vragen als "je gebruikt zeker AS" ontwijkend of eerlijk antwoorden?
    - Klopt het dat het 'eigenlijk' bedoeld is voor als je aan je 'éinde' van je groei zit en je gewoon niet verder kan groeien op natuurlijke basis?
    - Als ik kuur, na kuur, na kuur zou volgen word ik in 1 jaar Arnold JR?

    Comment


    • #3
      - wat er in zit is niet echt belangrijk denk ik dit zijn gewoon basisstoffen gemengd met bepaalde andere dingen. waaronder olie, per lab word verschillende olie gebruikt vandaar vaak de kleur verschil in potjes.
      - wat noem je verminkt? zoals veel bekend is kan het niet echt fout gaan als je je aan de regels van het kuren houd, eventueel kan je op latere leeftijd wel dingen overhouden maar dit is wetenschappelijk niet bevestigd.
      - side effects zoals agressie, somber, overmatig blij, roid rage en ga zo maar door
      - na stoppen zal je lichaam inderdaad een crash krijgen maakt niet uit hoe je dit krijgt maar ja die krijg je altijd, je kunt dit soort dingen wel opvangen door bv op tijd een nakuur te nemen en je kunt veel beperken door goede inname van bepaalde dingen.
      - injectie is beter aangezien dit direct via het bloed gaat en pillen via de lever
      - je krijgt inderdaad meer trek maar dit ligt ook geheel aan de gebruiker, je moet jezelf trainen meer te eten want je lichaam moet hieraan wennen, als je het goed doet gaat je lichaam vanzelf om eten vragen. vaak hoor je dat dingen zoals dianabol de honger versterkt maar tegenwoordig gebruiken ze hier vaak peptides voor.
      - hoe jij het gebruik beantwoord is aan jezelf, vroeger was het vaak zo dat ze niet wouden dat je het deed want dat was niet stoer of dan kreeg je gezeik, tegenwoordig is het iets normaals geworden en het ligt er dus aan in welke omgeving jij zit met mensen. kijk dus naar je eigen leef situatie
      - waar het voor bedoeld is? iedereen heeft zijn eigen rede en het is eigenlijk op de markt gekomen en gebruikt door bodybuilders een hele lange tijd geleden. het beste zou zijn inderdaad je maximale groei behalen en dan gaan kuren maar tegenwoordig word het gebruikt als een pak melk.
      - Nee na 1 jaar word je zeker geen arnold, dan ben je jaren verder en moet je het zo goed voor elkaar hebben dat kan je niet betalen als gewone burger dus ga daar maar niet van uit.

      hopelijk genoeg info, mensen zullen nog dingen toevoegen voor je

      Comment


      • #4
        - Wat zit erin en wat doet het met je lichaam ?
        Er zitten meerdere dingen in, namelijk de grondstof van het produkt zelf (bijv testosteron poeder), BA\BB (bindmiddel), en of de produkten op waterbasis of oliebasis zijn

        - Klopt het dat je er verminkt door kan raken? (ocstrose uit mijn hoofd/rode vlekken)
        Verminkt raken door correct anabolicagebruik is deels mogelijk....het ligt eraan wat jij onder verminking verstaat...bij veel en overmatg hgh-gebruik krijg je de bekende HGH buik.. tevens zul je dan wat aan je bottenstructuur kunnen zien.

        - Wat zijn side-effects?
        Verschillend van persoon tot persoon. ik had zelf ampr side-effects op 1000mg test terwijl anderen al acne enz krijgen bij 500mg test.
        Bekende side-effects zijn acne, vocht vasthouden, toenemende aggressie, beschadigingen van organen zoals lever of nieren bij verkeerd gebruik. je nachtrust kan ook veranderen, sommigen slapen beter en anderen slechter. Bloeddruk en cholesterol waarden kunnen flink stijgen, laat dus regelmatig bloed prikken bij de dokter om de waardes te controleren... Je lichaamseigen testosteron produktie word platgelegd waardoor je deze opnieuw op gang moet brengen, na langdurig en zwaar gebruik zullen de lleydigcellen niet meer op het niveau komen van voor het kuren.
        Uiteraard zijn de side-effects bij fake gear vele malen erger, zelfs dodelijk omdat je niet weet wat erinzit.. Zorg dus altijd voor goede spulletjes

        - Heeft AS ook een geestelijk effect?
        Ja, wel degelijk! je voelt je meestal door het gebruik van anabolica een soort van superman (voornamelijk door enorme stijging in testosteronwaarden)...na een kuur raken ook mensen er wel eens somber van omdat de 'mood'dan weer terugzakt...mentaal kwetsbare mensen kunnen depressed raken bij het zien van gewichtsverlies e beginnen dan veel te snel weer aan een nieuwe kuur.
        Een positief iets is dat anabolica ervoor kan zorgen dat je je beter kan concentreren...(handig voor een examen lol)

        - Als je stopt met AS crashd je lichaam dan?
        Jip...een kuur onderdrukt je eigen testosteronproduktie en na je kuur zul je deze dus asap weer op niveau moeten brengen, hiervoor doe je een goede nakuur..tijdens de kuur kun je HCG \ Pregnyl nemen om atrophie (testikelverkleining) tegen te gaan..Na de kuur zoals gezegd een goede nakuur..
        Doordat er na een kuur de hypofyse weer cortisol (stresshormoon) gaan aanmaken nemen mensen bijv clenbutrol om dit te verkomen. (clenbuterol blokt de aanmaak van cortisol onder andere...dit is voor recreatieve sporters niet nodig...Zorg ook ervoor dat je ook na de kuur goed blijft eten.

        - Welke vorm is beter injectie of pillen en wat is het verschil?
        Injecteren geniet altijd de voorkeur boven orals omdat injecteren niet schadelijk voor de lever is...orals worden oraal ingenomen en komen dus langs de lever (en die breekt de werkzame stof af, waardoor er een 17aa-alkhaly word toegevoegd aan het pilletje dat ervoor zorgt dat de lever de werkzame stof metrust laat en die 17aa gaat afbreken)...Deze 17aa alkhaly is giftig voor de lever...waardoor de leverwaardes ALAT ASAT en Gamma-GT zullen stijgen...tevens volgt erna nog een second liver-passage waardoor de lever weer een opdoffer krijgt..
        Gebruik daarom orals alleen als kickstart voor maximaal 5 weken en prik zoals eerder gezegd regelmatig bloed.
        Injects komen dus niet langs de lever en er word vaak een depotvorming gevormd in je lichaam wat het spul rustig vrijgeeft in de bloedbaan...dat principe is niet schadelijk. Injecteer alleen nooit op olie gebaseerde middelen rechtstreeks in een bloedader, dat ga je zacht uitgedrukt niet leuk vinden..altijd aspireren voor de spuit leeg te drukken!!

        - Heeft het invloed op je eet gedrag, krijg je meer trek?
        Ja en nee....bijv van dianabol als kickstart krijgen veel mensen juist een totaal vol gevoel..zodra je eet moet je overgeven en je hebt totaal geen honger....sommige mensen hebben hier minder last van...dit duurt maximaal een week en is de gewenning van je lichaam aan de stof..
        Mentale kwestie is wel het feit dat als je vooruitgang merkt, je motivatie omhoog gaat en je dus nog serieuzer op je eten let enz waardoor je ook meer eet.. Vooruitstreving resultaatgericht

        - Vragen als "je gebruikt zeker AS" ontwijkend of eerlijk antwoorden?
        Tegen athleten die wedstrijden doen is het uiteraard zwijgen (in het wielrennen is ook een omerta, daar ik ook goede contacten heb in de vechtsportwereld op wereldtopniveau kan ik zeggen dat deze omerta ook daar het geval is.
        Tegen recreanten zou ik zeggen, kom er gewoon voor uit, je doet toch niks crimineels? Deel het alleen met je beste maten die je vertrouwd...zo kun je mekaar helpen en indien er iets is weten je maten iig waar je mee bezig bent

        - Klopt het dat het 'eigenlijk' bedoeld is voor als je aan je 'éinde' van je groei zit en je gewoon niet verder kan groeien op natuurlijke basis?

        Nee, veel anabolica is geproduceerd als medicijn of als middeltjes op veterinair gebied (dieren)...
        Veel mensen kuren gewoon zodra ze met fitness beginnen, maar beter zou zij om eerst naturel zoveel mogelijk te gainen doormiddel van een goede basis te hebben...verdiep je daarna in de materie van anabolica zodat je weet waar je me begint en dus veel adviezen van kwakzalvers en dringere dealers in de wind kan slaan.
        Daar mensen meestal toch vroeger beginnen kun je ze beter adviseren en begeleiden dan ze afzeiken want de meesten gaan toch gewoon doen wat ze willen...

        - Als ik kuur, na kuur, na kuur zou volgen word ik in 1 jaar Arnold JR?
        NEE! Anabolica zijn geen wondermiddelen!
        Ieder pondje gaat nog altijd door het mondje....
        Om Arnold te worden moet je ten eerste genetische aanleg hebben, ten tweede moet je alles goed doen kwa voeding, training, rust enz....
        En de hoeveelheden die arnold gekuurd heeft wil je ook niet weten..

        De kuursamples die een internationale topprof neemt wil je niet weten want dat zijn hoeveelheden waar je broek spontaan van afzakt...Ik ken genoeg toppers en spreek ook wel eens begeleiders van hun via Gedeelde amerikaase vrienden...Laten we die hoeveelheden vooral niet noemen en doodzwijgen want in USa denkt men iets anders over zinnig kuren dan hier

        De antwoorden konden nog wel uitgebreider en aangevuld worden maar bovenstaand is meest voorkomend basisprincipe

        Comment

        Sidebar top desktop

        Collapse

        Actieve discussies

        Collapse

        porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
        erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
        Antalya Escort
        sikis
        gaziantep escort
        gaziantep escort
        İstanbul Escort
        istanbul escort bayan
        sisli escort beylikduzu escort bayan
        antalya escort atakoy escort
        umraniye escort bayan
        Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
        Working...
        X