(Gedrags) Regels op Bodynet - Dit dient iedereen te lezen!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • (Gedrags) Regels op Bodynet - Dit dient iedereen te lezen!

  In verschillende onderdelen van dit forum staan sticky's handige tips of veel gestelde vragen betreft die sectie. Deze sticky's bevatten vaak ook bruikbare tips betreft het onderwerp, zeker even de moeite waard om het door te lezen!

  In dit topic is getracht alle regels overzichtelijk te verzamelen


  * 1* 2
  Het is NIET * 3
  Kant en klare voedings- en trainingsschema's worden naast de sticky's niet verstrekt.
  Er zijn veel behulpzame leden op dit board met veel kennis van de verschillende onderdelen van deze sport.
  Toon dus zelf wat interesse en inzet door je eigen schema te plaatsen, of een schema waarvan je denkt dat het goed zou kunnen zijn. Andere members zijn in zo'n geval graag bereid je verder te helpen en met tips je schema verder te perfectioneren.
  Tip: Als je je behoefte niet weet en/of niet weet wat de totalen van je schema zijn wordt hulp wel heel erg moeilijk. Begin dus met het uitrekenen van die twee, zie o.a. de Sticky's.
  - Er zijn een aantal leden op het forum die tegen betaling een voedingsschema voor je kunnen maken. Deze zul je vanzelf tegenkomen als je op het forum rond leest.


  * 4
  Het plaatsen van foto's van jezelf is toegestaan,
  Tip: Bedenk echter voordat je foto's plaatst dat dit geen fan-site is. Naast complimenten is ook (opbouwende) kritiek mogelijk en toegestaan! Heb je moeite om hiermee om te gaan is het wellicht beter de foto's (nog) niet te plaatsen.


  * 5
  Obsceen of grof taalgebruik, schelden en dreigen zijn ten strengste verboden.
  Discussie mag uiteraard, het is een forum en niet iedereen hoeft het met elkaar eens te zijn. Behandel een ander wel zoals je zelf ook behandeld wilt worden, accepteer dat niet iedereen het altijd met je eens zal zijn en RESPECTEER ook een ander en diens meningen!
  Bij een niet al te ernstige overtreding van deze regel volgt een waarschuwing, bij een ernstige overtreding kan direct een ban worden opgelegd. Dit is geheel ter beoordeling van het forumbeheer.


  * 6
  Sexueel getinte avatars zijn niet toegestaan
  In verband met de google indexering mogen er ook geen sexueel getinte afbeeldingen die niet met de sport te maken hebben geplaatst worden. Volledige naakt foto's mogen in geen enkel geval.


  * 7
  Ongewenste / ongevraagde aanbiedingen van producten of diensten via PM of mail zijn niet toegestaan en zal resulteren in een ban

  * 8
  Is er gedrag in jou ogen onacceptabel gebruik hiervoor de report een kwalijk bericht knop om een Moderator te waarschuwen, zij zullen de post beoordelen en hier eventueel actie op ondernemen.

  * 9
  Denk na voordat je wat posts. Aangezien we in het digitale tijdperk leven en je later niet wilt dat bijvoorbeeld een leidinggevende aan de hand van je naam op google je kuurverleden kan vinden. Gebruik niet je eigen naam of foto's met zichtbare kenmerken. Het kan nu misschien heel leuk zijn om je drugs gebruik te posten maar alles wat op het world wide web verschijnt zal er in de meeste gevallen vereeuwigd opstaan.
  - Posts die bijdragen aan een discussie zullen daarom ook niet verwijderd worden om een discussie volgbaar te houden.


  Verder nog wat algemenere richtlijnen:

Actieve discussies

Collapse

Working...
X