Bizarre Nieuwsberichten

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • R.i.p

    dumpert.nl - Dodelijk ongeval Isle of Man
    Mind is everything.

    Comment


    • R.i.p.
      "Straight outta gym"

      Comment


      • Originally posted by resike View Post
        Heb hem ook al gezien, kan er zelf maar moeilijk naar kijken. Wat maakt die kerel een klap:S
        Mijn trainingslog: http://forum.bodynet.nl/trainingslogjes/66382-emielos-the-road-to-the-enercup.html

        Comment


        • EU's top court may define obesity as a disability

          12 June 2014****Last updated at 11:53

          An obese Danish childminder is challenging his bosses' decision to fire him for being unable to carry out his duties

          The EU's top court is considering a test case which could oblige employers to treat obesity as a disability.

          Denmark has asked the European Court of Justice to rule on the case of a male childminder who says he was sacked for being too fat.

          Karsten Kaltoft weighs about 160kg (25 stone; 350 pounds). He told the BBC that "bad habits" had made him fat but that his size was "no problem" at work.

          The court's final ruling will be binding across the EU.

          It is seen as especially significant because of rising obesity levels in Europe and elsewhere, including the US. A survey in England in 2012 found that more than half of adults were obese or overweight.

          The Danish courts asked the ECJ judges in Luxembourg****to clarify European law****in Mr Kaltoft's case.

          'Doing job properly'

          In an interview with the BBC World Service, Mr Kaltoft denied reports that he was unable to bend low enough to tie children's shoelaces.

          Describing his work with children, he said: "I can sit on the floor and play with them, I have no problems like that."

          "I don't see myself as disabled," he said. "We hope the outcome is that it's not OK just to fire a person because they're fat, if they're doing their job properly."

          When asked if his employer, Billund local authority, had done anything to help him, he said they had paid for him to go to a gym for three months.

          "I tried regular exercise. Of course I don't run a marathon, but weight training: I did that, it was OK," he said.

          He worked for Billund authority for 15 years and was dismissed, the authority said, because there was a decline in the number of children. No further explanation was given as to why he was selected for dismissal.

          Future obligations?

          Audrey Williams, an employment discrimination expert at Eversheds law firm, said the judges would have to decide "whether obesity itself should trigger preferential rights, or should only impact where an individual, due to obesity, has other recognised medical issues".

          If the judges decide it is a disability then employers could face new obligations, she told the BBC.

          Employers might in future have a duty to create reserved car parking spaces for obese staff, or adjust the office furniture for them, she said.

          The judges will have to decide whether obesity is covered under the EU's****Employment Equality Directive, which outlaws job discrimination on grounds of disability.
          DIVIDE ET IMPERA

          Comment




          • Vegetarisch water…. Het moet niet gekker worden!
            DIVIDE ET IMPERA

            Comment


            • Vegetarisch water? Daar is een marketeer heel erg creatief bezig geweest.
              Vergeet niet je lachspieren te trainen.

              Comment


              • Mijn oranje kater is gelijk helemaal over!!

                Gordon stopt met optreden | nu.nl/muziek | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl
                DIVIDE ET IMPERA

                Comment


                • Top nieuws mogen veel van zulke jokers volgen haha
                  Een dag niet getraind...

                  Comment


                  • “Scheetjes laten is voordelig voor je gezondheid”

                    16-07-2014 08:01

                    Photo News

                    Een wel erg opmerkelijk onderzoek van de universiteit van Exeter toont aan dat scheetjes laten, voordelig voor je gezondheid kan zijn. Vooral wanneer je de geur nadien flink opsnuift.

                    De geur van flatulentie kan volgens de onderzoekers vergeleken worden met die van rotte eieren. Toch als het op de chemische samenstelling van die geuren aankomt. In de geur zit namelijk een chemische component, sulfide gas, dat in grote hoeveelheden dodelijk kan zijn, maar in piepkleine dosissen, zoals bij menselijke flatulentie het geval is, een weldoend effect op onze lichaamscellen kan hebben.

                    Volgens de onderzoekers zou het gas helpen bij de preventie van infarcten, artritis, hartziekten en dementie. “Wanneer een lichaam onderworpen wordt aan een ziekte, zet het zijn cellen onder stress. Die cellen beginnen dan enzymen aan te maken die op hun beurt piepkleine hoeveelheden van het sulfide gas produceren. Daardoor helpen ze de mitochondriën beschermen. Die mitochondriën zijn dan weer de generatoren van de energie om cellen te laten werken. De mitochondriën helpen beschermen, is daardoor één van de meest essentiële stappen in het behandelen van een ziekte door het lichaam”, aldus hoofdonderzoeker Matt Whiteman.

                    “Uit ons onderzoek blijkt nog dat als mitochondriën behandeld worden met het gas, dat geproduceerd wordt door flatulentie, de mitochondriën volop energie blijven leveren en de cellen levensvatbaar blijven. Concreet betekent dat, dat je minder snel ziek zal worden, als je van tijd tot tijd eens een scheetje laat.”
                    DIVIDE ET IMPERA

                    Comment


                    • Niet te bevatten

                      Youp. 19 JULI

                      292532458

                      Het verdrietigst word ik van de BN’ers die op Twitter gaan zeggen dat ze het heel erg vinden en dat ze meeleven met de nabestaanden van de slachtoffers. Daar zit je als intens verdrietige familie echt op te wachten. Dat een of andere niet te harden zangeres, een door haar grote tieten beroemd fotomodel en een bejaarde sportjournalist met je meeleven. Daar knap je echt van op. Dat maakt het verlies stukken draaglijker. Vorige week meldde hetzelfde showbizzspul nog dat ze het van de zwemmer Ian Thorpe zo moedig vonden dat hij eindelijk heeft bekend dat hij de rugslag toch het lekkerste vindt. Ook daar hebben ze uitgebreid over getwitterd. Was die Australische zwemnicht trouwens heel blij mee.

                      Dat Willem-Alexander laat weten dat hij het verschrikkelijk vindt, snap ik. Dat is zijn werk. Daar hebben we hem voor. En ook Rutte en Opstelten moeten zich laten horen. En dat verder allerlei mensen uit de periferie van de slachtoffers melden dat het****niet te bevatten****is begrijp ik ook, maar die ijdeltuitende BN’ers die hun volgers laten weten dat ze er zo mee zitten. Donderstraal toch een eind op. Las ook dat een of andere middeleeuwse SGP’er de slachtoffers zou gedenken in zijn gebeden. Tot wie bidt hij dan? God? Die net als zijn collega Allah al dit zinloze geweld al eeuwen door de vingers ziet?

                      Vorige week hing ik wat rond op mijn iPad en las mijn vrouw vijf vlak onder elkaar staande nieuwskoppen voor. Over seksueel misbruik, hongersnood, vluchtelingenkampen, raketaanvallen en massaontvoeringen van pubermeisjes. Daarna wenste ik haar een prettige vakantie. Hier kon ze niet om lachen. Op diezelfde iPad zocht ik daarna een lekker restaurant in het Franse plaatsje waar we op dit moment vertoeven. Daar constateerden we dat het huidige geweld in de wereld niet veel erger is dan in onze jeugd. Toen hadden we Vietnam, Cambodja, Lichtend Pad, Hutu’s, Tutsi’s en andere open haarden. In die tijd speelden Israël en Palestina trouwens ook al in de eredivisie. Na dit geconstateerd te hebben kozen we allebei vis en bestelden daar een flesje Saint Veran bij.

                      Toen vroeg ik mijn vrouw wat ze eigenlijk van de controverse tussen Van Persie en Van Hooijdonk vond. Hier moest ze wel om lachen. Toen ik haar probeerde uit te leggen hoe het zat tussen Hugo Borst en Louis van Gaal viel ze in slaap. Ze werd weer wakker toen ik haar vertelde dat een meneer in de buurt van Rotterdam van zijn geamputeerde been een staande schemerlamp laat maken. Ik vertelde haar dat ik overweeg om als ik tachtig ben een bedlampje van mijn lul te laten fabriceren. Mijn vrouw vroeg wanneer ik eindelijk volwassen werd.

                      Op dat zelfde moment pakten aardige mensen hun koffers. Stoned van de voorpret gingen ze op reis naar het Verre Oosten. Sommigen gingen zelfs nog verder. Voor een congresje naar Australië. Ze vlogen Malaysia Airlines en ik vrees dat ze naar aanleiding van het onlangs van de aardbodem verdwenen toestel van deze maatschappij allemaal een zelfde soort grapje hebben gemaakt. Onschuldige voorpret. Niet wetende dat ze hun noodlot tegemoet vlogen.

                      Zomaar uit de lucht gehaald door een stel idioten die vinden dat ze gelijk hebben. Poetin ontkent, Oekraïne ook en bange Rutte let goed op zijn woorden omdat de handelsbelangen te groot zijn. Die bloembollen! Onderhand is ons land terecht in shock en hangt er hier in Frankrijk geen vlag halfstok. Ze hebben het gelezen en vinden het ook heel erg. Waarna ze overgaan tot de orde van de dag. Geen Bekende Fransman of -vrouw die op twitter laat weten dat ie meeleeft met de nabestaanden.

                      Of ik het niet verschrikkelijk vind? Natuurlijk wel. Maar het is al jaren overal verschrikkelijk. Mijn lange leven lang. Overal en ergens. Vooral ergens anders. Daar waar we normaal op tien kilometer hoogte overheen vliegen. En nu heeft een oetlul een paar van ons uit de lucht geknald en zijn we in shock. Terecht. Maar moeten we niet eigenlijk altijd in shock zijn? Om alles en iedereen. Vorige maand voetbalden we voor miljarden dollars nog probleemloos naast de creperende favelas. Geen BN’er twitterde daar iets over. Ik ook niet. Pas als Van Gaal er was neergeknald. Dan hadden we geschreeuwd en gehuild: „Niet te bevatten!”
                      DIVIDE ET IMPERA

                      Comment


                      • https://www.youtube.com/watch?v=Ry3NzkAOo3s
                        DIVIDE ET IMPERA

                        Comment


                        • Originally posted by rainman View Post
                          Niet te bevatten

                          Youp. 19 JULI

                          292532458

                          Het verdrietigst word ik van de BN’ers die op Twitter gaan zeggen dat ze het heel erg vinden en dat ze meeleven met de nabestaanden van de slachtoffers. Daar zit je als intens verdrietige familie echt op te wachten. Dat een of andere niet te harden zangeres, een door haar grote tieten beroemd fotomodel en een bejaarde sportjournalist met je meeleven. Daar knap je echt van op. Dat maakt het verlies stukken draaglijker. Vorige week meldde hetzelfde showbizzspul nog dat ze het van de zwemmer Ian Thorpe zo moedig vonden dat hij eindelijk heeft bekend dat hij de rugslag toch het lekkerste vindt. Ook daar hebben ze uitgebreid over getwitterd. Was die Australische zwemnicht trouwens heel blij mee.

                          Dat Willem-Alexander laat weten dat hij het verschrikkelijk vindt, snap ik. Dat is zijn werk. Daar hebben we hem voor. En ook Rutte en Opstelten moeten zich laten horen. En dat verder allerlei mensen uit de periferie van de slachtoffers melden dat het****niet te bevatten****is begrijp ik ook, maar die ijdeltuitende BN’ers die hun volgers laten weten dat ze er zo mee zitten. Donderstraal toch een eind op. Las ook dat een of andere middeleeuwse SGP’er de slachtoffers zou gedenken in zijn gebeden. Tot wie bidt hij dan? God? Die net als zijn collega Allah al dit zinloze geweld al eeuwen door de vingers ziet?

                          Vorige week hing ik wat rond op mijn iPad en las mijn vrouw vijf vlak onder elkaar staande nieuwskoppen voor. Over seksueel misbruik, hongersnood, vluchtelingenkampen, raketaanvallen en massaontvoeringen van pubermeisjes. Daarna wenste ik haar een prettige vakantie. Hier kon ze niet om lachen. Op diezelfde iPad zocht ik daarna een lekker restaurant in het Franse plaatsje waar we op dit moment vertoeven. Daar constateerden we dat het huidige geweld in de wereld niet veel erger is dan in onze jeugd. Toen hadden we Vietnam, Cambodja, Lichtend Pad, Hutu’s, Tutsi’s en andere open haarden. In die tijd speelden Israël en Palestina trouwens ook al in de eredivisie. Na dit geconstateerd te hebben kozen we allebei vis en bestelden daar een flesje Saint Veran bij.

                          Toen vroeg ik mijn vrouw wat ze eigenlijk van de controverse tussen Van Persie en Van Hooijdonk vond. Hier moest ze wel om lachen. Toen ik haar probeerde uit te leggen hoe het zat tussen Hugo Borst en Louis van Gaal viel ze in slaap. Ze werd weer wakker toen ik haar vertelde dat een meneer in de buurt van Rotterdam van zijn geamputeerde been een staande schemerlamp laat maken. Ik vertelde haar dat ik overweeg om als ik tachtig ben een bedlampje van mijn lul te laten fabriceren. Mijn vrouw vroeg wanneer ik eindelijk volwassen werd.

                          Op dat zelfde moment pakten aardige mensen hun koffers. Stoned van de voorpret gingen ze op reis naar het Verre Oosten. Sommigen gingen zelfs nog verder. Voor een congresje naar Australië. Ze vlogen Malaysia Airlines en ik vrees dat ze naar aanleiding van het onlangs van de aardbodem verdwenen toestel van deze maatschappij allemaal een zelfde soort grapje hebben gemaakt. Onschuldige voorpret. Niet wetende dat ze hun noodlot tegemoet vlogen.

                          Zomaar uit de lucht gehaald door een stel idioten die vinden dat ze gelijk hebben. Poetin ontkent, Oekraïne ook en bange Rutte let goed op zijn woorden omdat de handelsbelangen te groot zijn. Die bloembollen! Onderhand is ons land terecht in shock en hangt er hier in Frankrijk geen vlag halfstok. Ze hebben het gelezen en vinden het ook heel erg. Waarna ze overgaan tot de orde van de dag. Geen Bekende Fransman of -vrouw die op twitter laat weten dat ie meeleeft met de nabestaanden.

                          Of ik het niet verschrikkelijk vind? Natuurlijk wel. Maar het is al jaren overal verschrikkelijk. Mijn lange leven lang. Overal en ergens. Vooral ergens anders. Daar waar we normaal op tien kilometer hoogte overheen vliegen. En nu heeft een oetlul een paar van ons uit de lucht geknald en zijn we in shock. Terecht. Maar moeten we niet eigenlijk altijd in shock zijn? Om alles en iedereen. Vorige maand voetbalden we voor miljarden dollars nog probleemloos naast de creperende favelas. Geen BN’er twitterde daar iets over. Ik ook niet. Pas als Van Gaal er was neergeknald. Dan hadden we geschreeuwd en gehuild: „Niet te bevatten!”

                          Precies heb het zelfde, iedereen jankt over dat vliegtuig omdat een x 194 nederlanders om komen.. (berijp me niet verkeerd had nooit moeten en mogen gebeuren... Maar elke dag gaan er zo veel mensen dood door honger, oorlog en misdrijven die ook niet moeten of mogen... Mensen kijken je dan aan van oke....
                          Een dag niet getraind...

                          Comment


                          • Inderdaad.

                            Verschrikkelijk dat het gebeurd is en gelukkig dat "heel nederland elkaar steunt".
                            Jammer genoeg dat meer dan de helft van de mensen langs de weg"ramptoeristen'zijn,die even lekker weg zijn van de dagelijkse sleur op bv een camping en nu met het hele gezin de rouwstoet bekijken.

                            Ik heb er altijd een dubbel gevoel bij,net als met een stille tocht voor zinloos geweld.
                            Misschien iets heel anders als een nationale rouwdag,maar denk je nou echt dat er ook maar 1 potentiele 'kopschopper'zich bedenkt door de stille tocht.

                            Ik vind wel dat er een rouwdag moet zijn,maar het is meer de waan van de dag.
                            Er verandert uiteindelijk niks en mensen gaan heel snel weer verder met hun eigen leventje.

                            In de jaren '80 (ja,ik ben oud )waren er demonstraties tegen bv kernraketten met 500.000 deelnemers.
                            Nu krijg je alleen zoveel mensen op de been als Zwarte Piet wordt afgeschaft.
                            DIVIDE ET IMPERA

                            Comment


                            • Of het nou ramptouristen waren of niet ik vond het een mooi gebaar naar de nabestaanden.
                              verder had ik die van youp gelezen hij heeft natuurlijk wel gelijk.

                              Comment


                              • Het was absoluut een mooi gebaar, en het zal de nabestaanden goed doen, daar gaat het tenslotte om.
                                Maar toch geeft het mij altijd een dubbel gevoel.

                                Heel facebook en twitter staan vol met foto's van mensen die de stoet hebben gezien.
                                Dat komt op mij over als'zie mij eens staan, incl selfie met lijkwagens.

                                Bij grote, ingrijpende gebeurtenissen staan de kranten er vol mee, maar die gaan al heel snel over tot de orde van de dag(lees: spectaculair nieuw nieuws) en hoor je er niks meer van.
                                DIVIDE ET IMPERA

                                Comment

                                Sidebar top desktop

                                Collapse

                                Actieve discussies

                                Collapse

                                porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn porn
                                erotik film izle Rus escort gaziantep rus escort
                                Antalya Escort
                                sikis
                                gaziantep escort
                                gaziantep escort
                                İstanbul Escort
                                istanbul escort bayan
                                sisli escort beylikduzu escort bayan
                                antalya escort atakoy escort
                                umraniye escort bayan
                                Very sweethearts get banged by pretty pals Баба посидела анусом на крепком стояке fotos de vaginas sexis
                                Working...
                                X